Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pandoooo anammm sen daha eve dönmedinmiiii 1 aymı kalcan kıs ordaaaa nereleri gezdin anlat bakammmm ne var ne yookkk...kıs bu ay sonuu mahmut efendi cemaatiyle gelecek ümre ziyaretineee orda olursan görürsün belkiiiiiiii:60:

özümcümm nasılsın canım?
yok dönmedik biz daha, anacım biz umreyi bitireli çok oldu kayınvalidemlerde kalıyoruz şimdi.
bazı durumlardan dolayı dönmüyoruz evimize şimdilik ama ben dönmek istiyorum artık..
napiim kız mahmut hocayı delü :))
canım sen ev işini falan bırak kaynanan gelip yapsın, sen hamilesin çalışma :)
ay özledim yaa, evme gitsem de rahat rahat internete girsem..

pando ve seremi sızlerıde tebrık edıyorum arkadaslar Rabbım baska dert vermesın darısı ınsallah dıger arkadasların basına:64::64::65::65:

teşekkür ederim canım, bende 2 kez tamamını alabildim ama hiç gel git falan yapamadık, inşallah regliden sonra onu da yapıcaz..
darısı bütün arkadaşlarımızın başına gerçekten.. başaran bütün arkadaşlarımı bende tebrik ederim. Allah başka dert vermesin.. bebek isteyenlere de bebek inşallaaaahhh :)) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

özümcümm nasılsın canım?
yok dönmedik biz daha, anacım biz umreyi bitireli çok oldu kayınvalidemlerde kalıyoruz şimdi.
bazı durumlardan dolayı dönmüyoruz evimize şimdilik ama ben dönmek istiyorum artık..
napiim kız mahmut hocayı delü :))
canım sen ev işini falan bırak kaynanan gelip yapsın, sen hamilesin çalışma :)
ay özledim yaa, evme gitsem de rahat rahat internete girsem..

ayyyy yaptım kasıklarım ağrıdııı dinlenem azcıkkkk ...karnımda acıktııı offffff zaten 72 kiloyummmm olcam 100 kiloooo acıktımmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84: kıs sendee başardınn yaaaa bana bakk ne kadar tembel öğrenciyimmm benden sonra gelenler hep başardıı hele hele frd çok sasırdımmmmm sende kurtuldun çok şükür sıra bebişte inşallahhh Allahın izniyleeeee.......vajili kalmıooo herkes yenioooo çok şükürrrrrrrr.......

seremi2002 tebrik ederim canım. Allah ömür boyu mutluluklar versin..
Allah bütün arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.
.

cnm bende burdaki arkadaşlar sayesinde parmak egzersizleri p...s başı denemerli derken bayağı yol aldım.şimdi neredeyse yarıya kadar alabiliyorum ama eşim düzgün sağlıklı birleşme için sonuna kadar yani testislere kadar almalısın diyor.ne olacak bilmiyorum

cnm bende burdaki arkadaşlar sayesinde parmak egzersizleri p...s başı denemerli derken bayağı yol aldım.şimdi neredeyse yarıya kadar alabiliyorum ama eşim düzgün sağlıklı birleşme için sonuna kadar yani testislere kadar almalısın diyor.ne olacak bilmiyorum

canımmm sen en geç ama en geç 1 hatada bu işi bitirirsinnn yarısınaa almak başarmak demek bende yarısına alıodum hamile kaldımmm azıcık kalmıştııı tamı almama ..yarısınaa aldıktan sonraaa tamııı çok kolay bi andaa olurr farkında bile olmassınnn......bende p...s egsersizi yapmak istiorummm çok ösledimm yaaaa:60::60::84::84::84:

canımmm sen en geç ama en geç 1 hatada bu işi bitirirsinnn yarısınaa almak başarmak demek bende yarısına alıodum hamile kaldımmm azıcık kalmıştııı tamı almama ..yarısınaa aldıktan sonraaa tamııı çok kolay bi andaa olurr farkında bile olmassınnn......bende p...s egsersizi yapmak istiorummm çok ösledimm yaaaa:60::60::84::84::84:

evet gerçekten çok farklı bir duygu değilmi p...s egzersizi.ama ben hem parmak hemde p...s egzersizi yaparken çok ıslanıyordum.neden bilmiyorum.utanıyordum eşimden...

sabahtan yazışmıştık burada seninle aynı şeyleri yaşadığımızdan bahsetmiştim sana tamamını nasıl alman gerektiği konusunda tavsiyelerim olmuştu sana ne çabuk unuttun

pardon hatırladım özür ilerim.evet yardımcı olmuştunuz burdaki herkez çok yardımcı oluyor.çok tşkler herkese

yaslandımm sende yendin değilmiiiiiiiiiii

kusura bakma canim bu yazdigini cok gec gördüm. gecmisi okuyordum seni tüm kalbimle kutlarim insallah bebegini.de saglikli 1.sekilde alirsin kucagina. sen herhalde bu aralar baska yerdesin, yada misafirinmi var? yada baskasiylami karistiriyorum.1.gün uzun .uzun yazisalim insallah.

Son düzenleme:
seremi ve pandoo arkadaslar sizi candam kutlarim bende 10.günlük gelinim.ben.de ara vermek zorunda kaldim.reglim geldi. persembeyi iple cekiyorum gel teskere gel.

kusura bakma canim bu yazdigini cok gec gördüm. gecmisi okuyordum seni tüm kalbimle kutlarim insallah bebegini.de saglikli 1.sekilde alirsin kucagina. sen herhalde bu aralar baska yerdesin, yada misafirinmi var? yada baskasiylami karistiriyorum.1.gün uzun .uzun yazisalim insallah.

amin inşallahh Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhh...kaynanamlar bendeydi pek giremiodum sonrada laptopum bozuldu tamiirdeydii yeni geldiiiiiii

cnm tamamda özelden mesaj atamıyorum ben 100 mesaj sınırı diyo.yada ben beceremiyorum...

ebruli seni özelden tebrik ettim biz konuşmuştuk hatırlarsan gerçektten kısa sürede yendin gibi burda sormak istiyorum a...ı ve a..ğ..ı oldumu yarıya kadar bunu merakettim birde tamamamını almak benimde sorum bende tamamını alamadım

doğrudur canımmm ortaya yaz isimmm ver bana özelden msn adresinizi atarmısınızzz de sen kaydet onlarrrıııııııı

cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.o arkadaşları ben tanımıyorum sonuçta yanlış anlamayabilirler beni.sen durumumdan bahsedersen isteyen yazsın özelden eklerim ben.çokta faydası olur.burdan çok yavaş ilerliyor çünkü.sende yazarsan çok sevinirim.ilgin için tekrar teşşkürler sayenizde evliliğim kurtulacak...

ebruli seni özelden tebrik ettim biz konuşmuştuk hatırlarsan gerçektten kısa sürede yendin gibi burda sormak istiyorum a...ı ve a..ğ..ı oldumu yarıya kadar bunu merakettim birde tamamamını almak benimde sorum bende tamamını alamadım

cnm aldım mesajını okudum cevap yazıyorum olmuyo.100mesaj sınırımı ne varmış.tşk ederim tebriğin için.henüz bende alamıyorum tamamını nerdee...ama olumlu gelişmeler var.yavaş yavaş ilerliyoruz.yarıya geldik nerdeyse...sıkıntı oluyo ilerlerkende eşim çok anlayışlı şansıma bakalım.yardımlarınızla yeneceğim ve evliliğim kurtulacak diye umuyorum

cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.o arkadaşları ben tanımıyorum sonuçta yanlış anlamayabilirler beni.sen durumumdan bahsedersen isteyen yazsın özelden eklerim ben.çokta faydası olur.burdan çok yavaş ilerliyor çünkü.sende yazarsan çok sevinirim.ilgin için tekrar teşşkürler sayenizde evliliğim kurtulacak...

tamam ben sölerim kendilerineee sana özel msj atarlarr...burası cumartesi pazarrr böle olur kimse olmaz pekkkk...pazatrtesinden soraa çoşarr burasıı merak etmeee sen egserizlerine devam etttt başaracaksın Allahın izniyleeee

tamam ben sölerim kendilerineee sana özel msj atarlarr...burası cumartesi pazarrr böle olur kimse olmaz pekkkk...pazatrtesinden soraa çoşarr burasıı merak etmeee sen egserizlerine devam etttt başaracaksın Allahın izniyleeee

çok teşekkür ederim canım...iyiki varsın çok iyisin...bekliyorum yardımlarınızı

Back
X