- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.281
ben 3,5 yıllık evlıyım canım,1 ay once yendım cok sukur. baska sayfalarda dolasıyordum canım kusura bakma gec cevap yazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3,5 yıllık evlıyım canım,1 ay once yendım cok sukur. baska sayfalarda dolasıyordum canım kusura bakma gec cevap yazdım
senide candan tebrik edrim canim.nasil yendin kendi.kendinemi yoksa dr.ami gittin?
![]()
yenen arkadaşlar özelden bana p..... denemeleri konusunda tavsiye,püf noktaları verirmisiniz,ben özelden yazamıyorum![]()
kizlar mesas sayimin 100 olup olmadigini nasil anlicam? nerden bilicem
yok canım dr gıtmedım burdakı arkadasları okudukca cesaretlı gelmeye basladı sonra uuuuuzuuuun bı aradan(2-3 ay sessızce okudum COK BUYUK HATAYMIS) sonra buraya yazmaya basladım oyle oyle derken bı baktık kı oldu cok sukur bıraz daha olmasaydı esım haydar dumene goturmeye nıyetlıydı gozunu karartmıstı cok sukur o adamın elıne dusmekten kurtuldum burdakı melekler sayesınde once Allahın ıznıyle tabı
mirage canım nasıl gıdıyor egzersızler umarım ılerleme vardır
evliliğimizin ilk yılında bende çok ısrar ettim(haydar dümen) ama eşim istemedi şükrediyorum iyi ki beni dinlememiş şimdi adamın yaptıkları çıkıyor ortaya çok korkunç şeyler
yaaa sorma burdakı kızlar yazmasa yınede bılemeyecektık adam övunup duruyordu tek seansla halledıyorum dıye o yaptıklarıyla o anda olur ama sonrasını dusunen kım
merhaba nasılsın canım
ben adet oldum dün dr gittik iyileşmeden bebek düşünme dedi canım dr u sevdim ben gayet mantıklı konuşuyor sende 2. denemende düşün istersen tıp fak.( hüseyin görkemli )
adetim biter bitmez tekrar denemelere başlayacağım 19 gün sonra tekrar gideceğiz umarım o zamana kadar da yapabilirim
bu arada artık iyileştiğine göre tüp bebek için gerek kalmaz inşallah
ınsallah canım nıye olmasın 19 gun uzun sure ben toplamda 15 gunde falan hallettım sende yaparsın artık basladın sonu gelecek ınsallah drun ıyı oldugu hemen yapmaya calısmamasından bellı baskası olsa hemen yatırp yapar kı bende oyle oldu gorusmeye gıttık o gun muayene ettı bıkac gun sonra tedavıye basladık dedım ya nolur vajıyı halletmeden yapma cok sıkıntılı oluyor bak ben yasadım. bızım tedavıyle olacak gıbı vajı olsada olmasada esımde sorun var yaza dusunuyorz ama bu aralar dogal yollar ıcın cabalıyoruz esım ılac falan kullanıyor
bizde de aynı sperm problemi var ama bir arkadaşım aynı şekilde hamile kaldı hemde arkadaşımda ciddi kist problemide var inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan olur arkadaşım hamile kalmayı tamamen aklımdan çıkardım ve oldu dedi stres yapmazsak oda doğal yollardan olur
mika58/irmakcan/serap41/gonokok arkadaslar sizler kac senedir evlisiniz sizler hangi durumdasiniz
canım ozele yazmaya gerek yok buraya yazalım kı herkes faydalansın bu ısın utanması yok ne arsızım amap... denemesıne gecmek ıcın oncelıkle ona yakın aparatla(kalınlastırlmıs mum olabılır ben oyle yaptım)egzersız yapmak gerek bundan sonra p.. gecmek daha garantılı oluyor. p..deneyecenız gun en son yaptıgın aparatla yıne normal egzersızını yap sonra p.. gecın kendını hangı pozısyonda rahat hıssedıyorsan onu sec kı bunu egzersızler sırasında kesfedıyorsun pozısyon kısıye gore degısır. sonra p...gırerken nefes olayı mutlaka yapılmalı tabı bol kayganlastırıcı daha rahatlatır olayı.. esının gırıs yonunu bulması cok onemlı bunuda parmak egzersızlerınde anlıyorsunuz yonu. bazen bı yerde takılabılıyor hanı dıyolar ya duvara cakmıs gıbı oyle olunca pes edıp hemen cıkarmayın sen sakınles kendını telkın et nefes alıp ver ıkın ve hazır hıssedınce esın ılerletmeye devam etsın sonrada oldu da bıttı masallah ok
![]()
cnm ben 8 yıllık evliyim. burayı yeni keşfettim şuan yazılanları okuyorum. yarın başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle inşaallah.
cnm ben 8 yıllık evliyim. burayı yeni keşfettim şuan yazılanları okuyorum. yarın başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle inşaallah.