Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evetegzersizlerdede oluyor yaa bişi sorcam gel gitler nasıl oluyor p..tam çıkıpyeniden mi giiryor içinde yoksa öle gitgel minasıl egzersiz yapcam napsam yaaa nasılöğrencemmm po...o mu izlesem :61::61::61::61::61::61::61::61:

canım ben egzersizlerde zar boğumuna kadar gelip tekrar ittiriyordum oradaki boğum açılsın diye git geller önemli canımcım bol bol yap :34::34:

serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..:16::16:
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...:16:
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
:16:

pasiflora rahatlamada işe yarıo kızlar o zaman ne bogum kalıo ne bişey,wc hissi zamanla gececek merak etmeyin ama egzersiz sart ve düzenliiiiiii:20:

hayır arkadaşlar o çiş sandığımız sey aslında g noktası yani kadının uyarılma yeri doruk noktası baya bi ilerde ama o dediğiniz yerrr baya biii yumurtalıklar çokyukarda onu unutun isterseniz netten araştırın vajin yolu zaten 13*15 cm

aaa ciddimisin ben hiç araştırmadım ben artık sonuna kadar rahat alıyorum git gellerde normale döndü ama o basınç ve çiş hissiden eşimin çabuk olmasını istiyorum ilişki bitince hiç bir şey yok ortada ne çiş ne gaz :9::9:dur bi netten bakım bakalım bende diyorum neden zevk alamıyorm daha erken herhalde diye belkide stresle zevk aldığımın farkında olmuyorum

serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..:16::16:
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...:16:
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
:16:
nazlımmmmm :) özlettin kendini yavrum:) senı takığp edemıorum face ya da msn varsa ozelden atsana yaa ben de bebiş işstiorum artık :) tuyolar alayım:)

nazlı nerdeydin sen ve bebeğin iyidir inşallah

iyiyim canım...bebeğimde iyi çok şükür 6 cm olmuş,çok ilginç yaa...6 cm ama hareket ediyor,cinsiyetinide sordum dra meraktan sadece...oda erkek dedi,%5 yanılma payı var dedi ama hayırlısı olsun artık...Sizler nasılsınız?bugün baş ağrım yok,onun için gireyim dedim..kim ne yapıyor başaran var mı?diye merak ettim...

aaa ciddimisin ben hiç araştırmadım ben artık sonuna kadar rahat alıyorum git gellerde normale döndü ama o basınç ve çiş hissiden eşimin çabuk olmasını istiyorum ilişki bitince hiç bir şey yok ortada ne çiş ne gaz :9::9:dur bi netten bakım bakalım bende diyorum neden zevk alamıyorm daha erken herhalde diye belkide stresle zevk aldığımın farkında olmuyorum

efet efetttt herşeyini araştırdım vajikolikoldum kafayı yicemmmmmmmm:52::52::52::52::52:

bak canim hangi mumla yapiyorsun bilmiyorum.ben hic mumla yapmadim 1.sey sorucam? sen hic parmakla denedinmi? denemediysen sana parmak yapmani tavsiye ederim. önce 1.p.. sonra 2.p.. 2.önemli ilke var vaji.de 1.kendin yapabilmen 2.p.. den önce kendini brakabilmen esinle bunun ön denemesi yapman lazim.senin egzersis yaptigin m.. yada esin kendi parmagini sende denesin. bunuda yaparsaniz p.. e daha kolay gecebilirsiniz. 1.de yalniz egzersislerini yaparken mutlaka aynanin karsisinda yap.1.kendine güvenin gelir,cogalir,hareket ettir.cesaretin gelir ama bunu yaparken kendine inanman lazim.yapabilirim yapabiliyorum.bunu gözünle aklina anlatman lazim.bu egzersisleri yapip.da alistigin.da iste o.zaman v.. hazir demektir.ondan sonra esinle egzersis yaparsin 2.en önemlisi:kendini hirslandir ben yapabilirim niye yapamayim benim diger kadinlardan ne eksigim var.de.bunu hayalinde canlandir,kendini gaza getir.ben ise gidicem canim,cikmam lazim. daha hazilanicam.baska 1.zaman daha uzun yazisiriz.kendine,iyi bak.:34::16:

ya ben hiçeşimle egzersiz yapmadım. parmağımla da yapmadım.bir tuhaf geliyor. yapmam mı lazım illa ?? peki pozisyon olarak ne önerirsin canım, be en son yatak ucunda yapıyorum obiraz iyi gibi,ama onlada geri kayıoyrum bilmiyorum,p... denemsinde hala biraz kasılıyorum sanki korku da yok içimde aslında ama bilmiyorum kendimi sıkıyorum ki olmuyor yoksa olmaması için hiç bir sebep yok.

mumun kalınlığımı :53::53::53::53::53::53:10cm o ne yaa boyumu o çapı olamaz bence
nasıl olamaz ya 10 cm işte :10: yani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil
:51:

bende orda kaldım 10 cm kız benim mum 1cm kaç mumla kocişi yakalıcam derken sen 10 cm 3adamlık gibi :26: boya da kısamıdır o ama en düşünemiyorum :60:

ay bugün herkez kaçmış pz da değil:31:
ya herkes yanlış anlamış ,mumun etrafına sarıp ölçüyorum şekerim :90: öbür türlü ölçtüm şimdide 3 cm civarında,p..... ne kadardır ki ??

hatta hatta bi laf varya uzunluğu değil işlevi diyeee :77::78::78: o lafta bu g noktası olayından geliyor oraya ulaşmak yani bende hissediyorum ama dendiği gibi egzersizde hiç aklımızda o zevk alma olayıyokyada ilişkide çişim geldi diye çıkarıyorum meğer neymişşşşşş

o hissiyat zamanala zevke donusecek şimdi heyecandan öyle geliyor..:34:

efet efetttt herşeyini araştırdım vajikolikoldum kafayı yicemmmmmmmm:52::52::52::52::52:

hatta hatta bi laf varya uzunluğu değil işlevi diyeee :77::78::78: o lafta bu g noktası olayından geliyor oraya ulaşmak yani bende hissediyorum ama dendiği gibi egzersizde hiç aklımızda o zevk alma olayıyokyada ilişkide çişim geldi diye çıkarıyorum meğer neymişşşşşş

o hissiyat zamanala zevke donusecek şimdi heyecandan öyle geliyor..:34:
çok ilginç ya nette bulamadım hala bakınıyorum bir çişle nerelere varcaz desene :9::9::9:o zaman onun olması güzel bir şey en kısa zamanda zevke dönüşsünde razıyım ben o hisse senin egzersizler nasıl gidiyor pe... denemeleri başladımı?

Back
X