Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

15 beyonce hayır sadece bir kere denedi eşim basarılıydı ama bida olmadı eşim bu konuda cok anlayışlı ama ben ona karsı kendimi suclu hissediyorum basaramadım için :61: bunun için ne yapmalıyım ben bi kızlık zarım bozulsa baska kormuyorrumda oda olmadan olmuyor işte

pupa uyusturu kremle çözülcek bişi değilyazdıklarınıokudum egzersiz yap kegel egzersizi var araştır bak ilişkiye gireemem sebebin pelvikkaslarını kasıp kapatman önce kegel egzersizi yap dediğim kasların hareketini öğren sonra nefes almayla rahatlamayı gevsemeyi öğrenhemncikte egzersizlere başa ben elinden geldiğince kendi aşaamaama getiririim seni hergün burdayım zaten özelmesaj yazamazsınsuan foruma yaz bolca sana yardımcı olalım halletcez bu işi

hayırlı olsun oğlun ne kadarlık oldu sen hissediyormusun hareketlerini tekmelerini kızım 5 aylıktı ilk tekmelediğinde herkesede pas vermezdi benim elim değdiğinde hemen hareketlenirdi çok çok güzel bir duygu

yaklaşık 3,5 aylık oldu..ben daha pek hissedemedim,belikde daha erken bak sen 5 aylıkken hissetmişsin..Bende çok merak ediyorum yaaa...Allah kızını bağışlasın canım yaa..

Son düzenleme:
15 beyonce hayır sadece bir kere denedi eşim basarılıydı ama bida olmadı eşim bu konuda cok anlayışlı ama ben ona karsı kendimi suclu hissediyorum basaramadım için :61: bunun için ne yapmalıyım ben bi kızlık zarım bozulsa baska kormuyorrumda oda olmadan olmuyor işte

neden olmadı acı mı oldu nedir sorun

pupa uyusturu kremle çözülcek bişi değilyazdıklarınıokudum egzersiz yap kegel egzersizi var araştır bak ilişkiye gireemem sebebin pelvikkaslarını kasıp kapatman önce kegel egzersizi yap dediğim kasların hareketini öğren sonra nefes almayla rahatlamayı gevsemeyi öğrenhemncikte egzersizlere başa ben elinden geldiğince kendi aşaamaama getiririim seni hergün burdayım zaten özelmesaj yazamazsınsuan foruma yaz bolca sana yardımcı olalım halletcez bu işi

inş bakalım kegel egzersizleerini okudum mantıklı geldi bide onu yapım kendi kendime sstres yapıyorum ben bunun farkındayyım ama elimden gelen birşey yok bencede halledelim bir an önce kurtulmak istiyorum =)

normal canım o et parçasına takılmayın eğer pe...kalınlığına geldiyse pe... denemesi yap bende 9 cm yapmıştım ondan sonra bir kat daha pamuk sardım onu yaptım tam pe... kalınlığında olsun diye :61::61:

ya işte 10 cm falan yapmışım mumu kalınlaştır kalınlaştıra :9: ama daha bu akşam denedik p.... gene olmadı :32: yani hep aynı yerde takılıyoruz ortada bi yerde bi boğum gibi birşey var,mumla ok darda genişletmeye çalışyorum ama p.... denemsinde gene sorun çıkarıyor :47: ya 1 buçuk ay oldu egzersize başlayalı,gerçi başlarda çok hızlı ilerledim epeyidir yani bu aşamadayım,takıldım kaldım burda... buraya kadar gelipte başaramayan var mı,yapamayackmıyım yoksa :59:

arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???

serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..:16::16:
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...:16:
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
:16:

nazlıcım hosgeldın hepimiz seni çok merak ettik....geçmıs olsun bu arada...

nazli 1982 nasilsin hayatim özlettin kendini.simdi biraz önce okudum hamismissin.hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: 41.kere.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah diyelim nazarimiz degmesin. 1.sey merak ediyorum,sen ne.zaman basardin,ne kadar sonra bebis tesrif etti.bende cok istiyorum.da onun icin soruyorum.bana biraz yol.yorgam ögret,hamile kalmak icin özel 1.sey yaptinmi?:52::44:

ya işte 10 cm falan yapmışım mumu kalınlaştır kalınlaştıra :9: ama daha bu akşam denedik p.... gene olmadı :32: yani hep aynı yerde takılıyoruz ortada bi yerde bi boğum gibi birşey var,mumla ok darda genişletmeye çalışyorum ama p.... denemsinde gene sorun çıkarıyor :47: ya 1 buçuk ay oldu egzersize başlayalı,gerçi başlarda çok hızlı ilerledim epeyidir yani bu aşamadayım,takıldım kaldım burda... buraya kadar gelipte başaramayan var mı,yapamayackmıyım yoksa :59:

bende son aşamada takılanlardanım...p... boyutunda 10 cm almıştım bu çok normal,vaji boyutu normalde 10 cm falan ama uyarılma olduğunda p... boyutuna uygun hale geliyor..Tabi bu işi başarmak kişiden kişiye değişir ben 2 ayda yendim,1 haftada yenen arkadaşlarda var..onun için zamana takılma hiç olacak inşallah..

yaklaşık 3,5 aylık oldu..ben daha pek hissedemedim,belikde daha erken bak sen 5 aylıkken hissetmişsin..Bende çok merak ediyorum yaaa...Allah kızını bağışlasın canım yaa..

sağol canım hepimizinkini bağışlasın herkes 4aylıkken hissediliyordiyordu ama benimki daha geç oldu o zaman hamilelik daha zevkli oluyor

canım o takıldım dediğin yer var ya orda çıkarma biraz kalsın içinde benimde öyle oldu orda nefes al ver sakinleşmeye çalış derin nefes al verirken ilerlet görüceksin yavaş yavaş çekecek içine vaji... nefes ver ıkın ıkınırken vaji açılıyor ve hissedeceksin yavaş yavaş girecek bende aynı düşünüyordum ve ordan sonra pes edip çıkarıyordum benim başardığım akşam 2 saat falan sürdü yaklaşık her pozisyonu denedik yarıya kadar oldu çıkardık oldu çıkardık sonra çıkarmadık bekledik biarz öyle içimde ve nefeslerle görecksin hallolacak

nazli 1982 nasilsin hayatim özlettin kendini.simdi biraz önce okudum hamismissin.hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: 41.kere.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah diyelim nazarimiz degmesin. 1.sey merak ediyorum,sen ne.zaman basardin,ne kadar sonra bebis tesrif etti.bende cok istiyorum.da onun icin soruyorum.bana biraz yol.yorgam ögret,hamile kalmak icin özel 1.sey yaptinmi?:52::44:

Teşekkür ederim canım,çok sağol...ben 25.10.2010da başardım ve yumurtlama günlerimi nette bir sitede hesaplattım....31 aralık ve 6 ocak arasında gebe kalma ihtimalim daha fazlaymış...ve ocağın 2,3,4. günü korunmasız denedik ve oldu...çok şükür...yani bunun dışında birşey yapmadım

inş bakalım kegel egzersizleerini okudum mantıklı geldi bide onu yapım kendi kendime sstres yapıyorum ben bunun farkındayyım ama elimden gelen birşey yok bencede halledelim bir an önce kurtulmak istiyorum =)

bak bende öleoldumseningibi ilişki yaşadım ama acılı kasmaktan dolayıişte bende böle kendimigevsetiyorumaynıyız desene

:87:
canım o takıldım dediğin yer var ya orda çıkarma biraz kalsın içinde benimde öyle oldu orda nefes al ver sakinleşmeye çalış derin nefes al verirken ilerlet görüceksin yavaş yavaş çekecek içine vaji... nefes ver ıkın ıkınırken vaji açılıyor ve hissedeceksin yavaş yavaş girecek bende aynı düşünüyordum ve ordan sonra pes edip çıkarıyordum benim başardığım akşam 2 saat falan sürdü yaklaşık her pozisyonu denedik yarıya kadar oldu çıkardık oldu çıkardık sonra çıkarmadık bekledik biarz öyle içimde ve nefeslerle görecksin hallolacak

ya canım 2 saat falan sürdü diyorsun eşin o kadar nasıl boşalmadan bekleyebildi,sertleşme geçmedi mi?? biz mesela her deneyişimzde o kadar uzun yapamıyoruz malum süresi dolunca geçiyor ve mecburen olduğu kadar idare ediyoruz..bu işin tüyosu var mı?? özelden atabilirsin msj :42:

Back
X