Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:87:

ya canım 2 saat falan sürdü diyorsun eşin o kadar nasıl boşalmadan bekleyebildi,sertleşme geçmedi mi?? biz mesela her deneyişimzde o kadar uzun yapamıyoruz malum süresi dolunca geçiyor ve mecburen olduğu kadar idare ediyoruz..bu işin tüyosu var mı?? özelden atabilirsin msj :42:

canım arada neler denedik poz. değiştirdik sürekli
ve uyarılmaya devam et sen de eşinde yani sadece girmesi için uğraşırken hoşlandığın şeyleri yapsın eşinde sende hem senin kuruluğun olmaz hem de eşin açısından sorun olmaz

Teşekkür ederim canım,çok sağol...ben 25.10.2010da başardım ve yumurtlama günlerimi nette bir sitede hesaplattım....31 aralık ve 6 ocak arasında gebe kalma ihtimalim daha fazlaymış...ve ocağın 2,3,4. günü korunmasız denedik ve oldu...çok şükür...yani bunun dışında birşey yapmadım

nazli selin12.odami hamis hey maassallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: o nezaman basardi ne.zaman hamile kaldi.dur onu görünce kutlayim.:3:

serenceylan,tacem ben geldim kızlar...Geçmişe bakıyordumda göremedim,iyiyim çok şükür....Baş ağrılarım çoğalmıştı,bütün gün ağrıyordu uzun zamandır...Acaba nete çok girdiğim için midir?diye düşündüm ve girmemeye çalıştım,ilaçta kullanmak istemiyorum...Başıma soğuk,enseme sıcak kompres yapıp geçirmeye uğraşıyorum...Zaten baş ağrılarım devam ederse mecburen bir nöroloğa gideceğim..:16::16:
Buarada sizler nasılsınız?Yenen arkadaşlar olmuş,hepsini çok tebrik ediyorum..Allah bir daha yaşatmasın ve mutlulukları daim olsun inşallaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun...:16:
Özümcüm hamileymiş,onuda çok çok tebrik ederim..Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah...
:16:

canım ya korkuttun bizi korkudan üzmemek için fasulyecikide soramadım ama oda sende iyiymişsin ya gerisinin önemi yok canım ya neolur neolmaz 3ay çok girme sen arada gir iyiyiz yaz yeter bize :69:

ya ben hiçeşimle egzersiz yapmadım. parmağımla da yapmadım.bir tuhaf geliyor. yapmam mı lazım illa ?? peki pozisyon olarak ne önerirsin canım, be en son yatak ucunda yapıyorum obiraz iyi gibi,ama onlada geri kayıoyrum bilmiyorum,p... denemsinde hala biraz kasılıyorum sanki korku da yok içimde aslında ama bilmiyorum kendimi sıkıyorum ki olmuyor yoksa olmaması için hiç bir sebep yok.

nasıl olamaz ya 10 cm işte :10: yani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil
:51:

ya herkes yanlış anlamış ,mumun etrafına sarıp ölçüyorum şekerim :90: öbür türlü ölçtüm şimdide 3 cm civarında,p..... ne kadardır ki ??

kız fıstık nebilem nekadar oda farklıdır herhal yakala kocişini ölç ona göre yapcan herhalde

ecrin canım nasılsın görmüyorum seni nerelerdesin ben hala aynımyerdeym hergün bişi çıkıyo ..................bir türlü konsantre olamıyorum canım ya ne olur dua et yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım ALLHIMMMMMMMMMMM.....................:84:

ya işte 10 cm falan yapmışım mumu kalınlaştır kalınlaştıra :9: ama daha bu akşam denedik p.... gene olmadı :32: yani hep aynı yerde takılıyoruz ortada bi yerde bi boğum gibi birşey var,mumla ok darda genişletmeye çalışyorum ama p.... denemsinde gene sorun çıkarıyor :47: ya 1 buçuk ay oldu egzersize başlayalı,gerçi başlarda çok hızlı ilerledim epeyidir yani bu aşamadayım,takıldım kaldım burda... buraya kadar gelipte başaramayan var mı,yapamayackmıyım yoksa :59:
canım o dediğin yerde biz de ilk denemede takıldık moralim bozuldu ertesi gün egzersiz yaptım iyice açtım orayı eşimede yaptırdım sonra hemen denemeye geçtik bacaklarımı karnıma çekip açtım eşimede dedim nefes alıp verirken ittir girmediği yerde çıkarmadık ıkındım ve kendiliğinden girdi sonuna kadar çok rahat oldu ıkınmayı ve bacakları karnına çekmeyi sakın unutma aslında artık olur pe...çünkü egzersizde son aşamaya gelmişsin:46::46::46::46:

arkadaşlar bişey soracam size ben 2 gün kulak çöpüyle deneme yaptım sonra regl oldum devam edemiyorum sizce ıkınma egzersizleri yapmalı mıyım yenen arkadaslar siz regl olunca bişi yapıyomuydunuz???

canım ıkınmayı ve nefesi hep yapıyorsun baktın gitmiyor ıkın ve hafiften ittir kendiliğinden içine çekicektir.:61::61::61:

nasıl olamaz ya 10 cm işte :10: yani metreyi mumun etrafına sarıp ölçüyorum düz tutarak değil
:51:

haklısın mezroyla ölçersen öyle çıkar. çap dairenin başındna ölçülür. sen mezroyu mumun tabanına koy ölç 2,5 ~3,5 cm bir ölçü çıkar.

direk 10 cm duyunca dibimiz düşer tabi :1::1::1: şoka soktun bizleri :27:

Seni tebrik ederim :71: Alalh devamını nasip etsin.

nerde bu millet bugün ya :43::43::43:herkes koçişiyle birlikte galiba benim koçişte işte :14::14:canım sıkılıyorrrrrrrrrr yaaaaaa havada yağmurlu kasvetli içime daral geldi offf puffff :84::84::84:

nerde bu millet bugün ya :43::43::43:herkes koçişiyle birlikte galiba benim koçişte işte :14::14:canım sıkılıyorrrrrrrrrr yaaaaaa havada yağmurlu kasvetli içime daral geldi offf puffff :84::84::84:

aynen benim kocişteee işteeeeee .....istanbuldamısın kıs sennnn 85 limisinnn kıs kısa sohbet edelim bati kimsecikler yyokkk:60::60::60::60: zaten cumatesi günleri pek olmaz kızlar burdaaaa

aynen benim kocişteee işteeeeee .....istanbuldamısın kıs sennnn 85 limisinnn kıs kısa sohbet edelim bati kimsecikler yyokkk:60::60::60::60: zaten cumatesi günleri pek olmaz kızlar burdaaaa

evet canım istanbuldayım 85 liyim.sanırım sende ist.dasın sen kaçlısın ne kadarlık evlisin?benim 5 ay olcak 7 sinde Allahtan 5 ay olmadan vajiden kurtuldum.

evet canım istanbuldayım 85 liyim.sanırım sende ist.dasın sen kaçlısın ne kadarlık evlisin?benim 5 ay olcak 7 sinde Allahtan 5 ay olmadan vajiden kurtuldum.

çok şükür erken kurtuldunnn aman aman Rabbim kimsenin başına vermesinnn..ben ekim 2009 da evlendimm 87 liyimmm ....2 sene olacam nerdeyse ...1.5 yıl bu vajile uğraştımm zatn.....

çok şükür erken kurtuldunnn aman aman Rabbim kimsenin başına vermesinnn..ben ekim 2009 da evlendimm 87 liyimmm ....2 sene olacam nerdeyse ...1.5 yıl bu vajile uğraştımm zatn.....

küçük yaşta evlenmişin kıs ama olsun erken bebiş sahibi olmak güzeldir.benim annem 16 yaşında evlenmiş 17sinde anne olmuş.arkadaş gibiyiz kimse anne kız demiyor bizim için.ben biraz geç kaldım.hala da bebiş düşünmüyoruz biraz daha ilişki yerine otursun iyice bi alışayım tabi kazaya kurban gitmezsek:9::9:istanbul avrupadamısın?aslen nerelisin?

Back
X