- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.501
nasilsiniz kizlar.biraz gecmisi okudum,bitirdim yaninaza geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ben egzersizde çıvıttım artık arkadaşlar 3 cm çapında mumu 13 cm soktum ve öle 40 dakkika kitap okudum biiri beni durdursunnnn![]()
nasilsiniz kizlar.biraz gecmisi okudum,bitirdim yaninaza geldim.
ya kelebekcim sen yenmemişmiydin, bu başka kelebek mi yoksa??????
asmincanım nasılsın?egzersizler nasıl gidiyor??
iyidir hala aynı yerdeyim :44:
ii geceler herkese kulak çöpü ve küçük parmak egzersizini yapıp da geldim ama cok cesaretsizim girince cok kötü oluyorum parmagım girdiğinde hatta kötü oluyorumama kulak çöpünü tamamına yakını girdi inş bu hastalığı yenecem arkadaslar siz nası yapıyodunuz küçük parmaktan sonra hemen orta parmağa mı gectiniz?
dersler yapılmış güzel
canım benim eğer parmakta kötü oluyorsan kalem dene bende parmak yapamamıştım.belki daha rahat olursun
canım ben artık her şeyi deneyecem ama çok fazla yapamıyorum toplasan 6-7 kere girip çıktı bide içinde daireler çizer gibi yaptım siz egzersizlerde nası yapıyodunuz mesela kaç kere girip çıkıyodu çok heyecanlanıyorum ayaklarım yerden kesiliyo resmen yaaDD
heyecan iyi aslında ama bastırmaya bak bende de oluyordu.nefeslerle bastırıyordum.bende öyle yapıyordum ama ben her gün bir aşama atlamaya gayret ettim 40 dk çalışıyordum sizden ricam egzersizleri uzun tutun ve bir aşama atlamaya bakın.ben 1 kulak çöpünden 3 çıkarmıştım ondan sonra kalem rahat oluyor zaten
cnm bugun regl yeni bitti zaten hemen başladım kulak çöpü önce yaptım sonra 2 çöp sonra küçük parmağım bir boğum girdi sence daha neler yapmalıyım ben çok çalışkan öğrenci olmak istiyorum kısa yoldan hemen olsun istiyom yarın orta parmaga gecsem olur mu sence????
nekadar uzun süre devam edebilirsen okadar iyi olur.