Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu vajinusmusu yendim çok şükür . Fakat bir sorun daha çıktı p..s içimdeyken git gellerde popişimde bir baskı oluyor sanki lavaboya gidecekmişim gibi. :26:o anda bişey olupda eşime rezil olacağım diye yüreğim titriyor.:26: Bunun sebebi nedir ? :44:

martıcım çok normal bu ilk zamanlar bu oluyor zamanla geçiyor merak etme bebişim :16:

dün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde :14::14::14::14::14:

ilk defa duydum bu şeyi anam daha neler duyacağım bende şimdi korkar oldum ben nasıl bilmiyordum bunu yaaa

vahh vahhh vahhhh sen nasıl duymamışsın bunuuuuuu tühhhhhhh....yafrummm anladığım kadarıylaa bekarsınn...insanınn başına ne gelirse meraktan gelirrr ona göree....eğer bekarsann senin burda iişinn neee??????

dün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde :14::14::14::14::14:

aferin kısssss:46::46::46::46::46: len kafayımı yedinn daha ilk denemendee nasıl üste git gel yapacannn dur bakalım daha ilkkkk onuda yaparsın hele bi alışşşşşş

canım benım ılgın ıcın tsk ederım dualarım senın ıcın ınsallah kurtulursun da banada moral olur..:) aksatmıcam devam edıcem egzersızlerıme sen bu gece yap bakalım p...s denemenı bana mutlaka habe ver ama meraktan catlarım yoksa :66::66::66::66: beynınde herseyı bıtırmen cok ii ınsallah senın geldıgın asamaya bende en yakın zamanda gelırım canım bu arada bı sakıncası yoksa msn de gorusebılırmıyız...

tabikide neden olmasın ben sana özelden mail adresimi yollucam ekle beni sana yardım etmek istiyorum bilirimnasıl bişe olduğunu yapamıyorum die ayrılırık bile düşündüm ama dünhepsini içime alabildim eşime göre bişeolmamışama bence buacısızda olması benimiçinharika birduygu kimsenin moralimi bozmasına izinvermicem ama kendinibırakmakta çook önemli bi bıraksamvaryaa zamanla iinşallah olcakbaya yolkattteddim bak işte düşün ben 8. günde bitirdim bu işi

venüstensana özel mesajatmak istiyorum ama dolumesaj kutunburda yazayımbaricevapveririsençoksevinicem venüsten bişesorucam sende üstte ters pozisyonda yenmiştim bende senden cesaretle öledenedimilk denememdi oldu tamamı girdi ama git gel yapamadım azcık yaptım ama yeteri hızla yapamadım sankiacıcakgibi geldibana git gelyapabilmişmiydin birde ne zaman olcak kaç günde aşarımbuişi bide çokzor girdi hiç kasmadım kontrol ediyorum artık kasılmaları ama 20 dakkada anca girdi sankibirden hiç birzaman giremicek gibime geliyor

kısss venüssssss ecrinideeee hamiş listesine ekle anammmmm :65:

Bebişim ecrine sordum listeye ekleyemmi diye ama cuma doktora görüncek ya o zaman yazcam inşallah :16:kuduruk naciye napıyon sen :35:

peki nasılgit gel yapcam offff venüste üstte yenmişti git gel olmuşmuydu ne zaman olcak egzersiz gene yapayım mı

eeeeee bebişimmmmm olmuş bu işşşşş işteeeee canım benim tebrik ederim git gel hemencecik olmuyor çünkü biz nasıl yapılacağını bilmiyoruz yapamıyoruz sen üstte iken eşin alttan yavaş yavaş git gel yapabilir biz o şekilde alışrtırma yapıyoduk bebişimmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtuldu nasıl beklediğin gibi zor bi şey deilmiş dimi ?

kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.

canım önce kadınlığa bi alış ilişkiniz düzene otursun sonra allahın izni ile annede olursun bebişim :16:

sıkma canını bu kocalar böyle işleri tam görülmeyince bazen tuhaf oluyorlar. sallama sen. sonradan dediklerine pişman oluyorlar.
ben altta ve altıma yumuşak bir yastık olarak yaptım denemelerimi. 3. denememde tamamını aldım. eşimi konuşarak yönlendiriyordum. Dur , biraz git gel , dur vs vs bu şekilde. dayanamayınca durduruyordum. Seni 4 gözle bekliyorum payrak sallayacağız.

peki nasılgit gel yapcam offff venüste üstte yenmişti git gel olmuşmuydu ne zaman olcak egzersiz gene yapayım mı

teeebriik ederiimm canımmm :nazar::nazar::nazar: :64::64::64::64:

kıızz ilk hemen gitgel olmuokii nasıl ilk egzersiz yaparken yapamıyorduk gitgel içimizde öle kalıodu sonrasında alışmıştık buda öyle işte alışacaksın yaptıkça bundan sonrasında ara vermeden fazla deneyin hep ..

Bebişim ecrine sordum listeye ekleyemmi diye ama cuma doktora görüncek ya o zaman yazcam inşallah :16:kuduruk naciye napıyon sen :35:

eeeeee bebişimmmmm olmuş bu işşşşş işteeeee canım benim tebrik ederim git gel hemencecik olmuyor çünkü biz nasıl yapılacağını bilmiyoruz yapamıyoruz sen üstte iken eşin alttan yavaş yavaş git gel yapabilir biz o şekilde alışrtırma yapıyoduk bebişimmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtuldu nasıl beklediğin gibi zor bi şey deilmiş dimi ?

evet hiç bişe acı falan korktuğum olmadı git gelde olsa da tamatlatsam

venüstensana özel mesajatmak istiyorum ama dolumesaj kutunburda yazayımbaricevapveririsençoksevinicem venüsten bişesorucam sende üstte ters pozisyonda yenmiştim bende senden cesaretle öledenedimilk denememdi oldu tamamı girdi ama git gel yapamadım azcık yaptım ama yeteri hızla yapamadım sankiacıcakgibi geldibana git gelyapabilmişmiydin birde ne zaman olcak kaç günde aşarımbuişi bide çokzor girdi hiç kasmadım kontrol ediyorum artık kasılmaları ama 20 dakkada anca girdi sankibirden hiç birzaman giremicek gibime geliyor

kusura bakmayın kızlar farketmemişim dolduğunu bende mailde özel msj geldi yazıyo niye gelmiyo dedim ama aklıma dolduğu gelmedi sık sık boşaltırdım halbuki yazıp ulaşamayan arkadaşlar tekrar yazın farketmedim kusura bakmadın :13: canım zaten yavaş yavaş yapıyosun ilk başta ama dediğim gibi biz bilmiyoruz açıyı ayarlayamıyoruz çıkıyo yapmaya çalışınca ilk zamanlar eşin alttan yavaş yavaş yapsın alışınca hem posizyon deiştirebilirsin hemde rahat olursun git gelde çok normal yani hepimiz aynı şekilde olduk ilk gün yapamadık ama zamanla oldu :8:

selam kızlaaar ben bugun fenolubun uc kısmını tamamen ıcıme aldıktan sonra gaza glıp seerce parmagımı aldım sonra o gazda yetmedı yuzuk parmagımıda soktum bı kackez ılerı gerı yaptım ıcını hıssettım hemde bu ılk denemem ılk egzersız gunumdu vajınamı tanımaya basladım valla cok mutluyum :66::66::66::66::66: Allah herkeze kolaylık versın yarın tekrar parmak denemesı yapıcam bol bol ama bazı arkadaslar ıkı uc parmagını bırlestırıp sokuyolarmıs bıde penıs boyutunda mum sokuyolarmıs o zor geldı bana okuyunca ya onuda yapabılırmıyım acaba:26::26::26:
tabi tatlım harika gidiyorsun neden olmasın bende p... boyutunda aparatla yaptıgım gün p... başardım cncm o aşamaya da geleceksin cnm aferin snaa ....:46::46::46::46:
kızlar merhaba.ben dün ilk kez mumla yaptım.muma pamuk sardım iyice.sonra eldivene geçirdim falan kalınlaştı iyice.ama yaparken mum kırılıyo.şamdan mumuydu.rahat olmuyo.başka önerebileceğiniz bi aparat varmı.bi de baya zorladım dün.baş kısmı girdi mumun biraz.ve bugün yanıyo v... biraz.normaldir dimi bu durum?
canım başka mumla yap kırılmaz aslında mumda sorun vardır :))) bide yanma normal kasmısındır farkında olmadan aslında parmakla yapsan önce vajinin yapısını anlarsın ne zmaan kasıp ne kasmadıgını daha ii ögrenirsin tatlım. yanmada geçicek gitgel yaptıkça kasmamayı ögrendikçe.
slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba:43::43:
cnm yavaş yavaş olacak senin altta oldugun poz. bacaklarını göğsüne çek iyice aç öle dene oda cok kolay baskı az oluyor hem öle hemde tamamı girer cnm sen egz.devam et . p.. öncesindede aparatla yap esnesin iyice cnmcm.
offfffffffffffffffff grip oluorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa burnm akıoooooo boğazım ağrıoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84: sümüklerime hakim olamıorummmmmm:60::60::60::60::60:
cnm geçmiş olsun aman dikkat et portakal ye ...
merhaba kızlar

nasılsınız ? kaç gündür giremiyordum. özlemişim yaaa
özüm34 bebiş nasıl , hamilelik nasıl gidiyor ?
Arkadaşlar ben bir soru soracağım ama alenaden soramıyorum utanıyorum
cnm bizde özledik valla cnm o baskı zamanla geçiyor bide g noktasına degdiği zaman çişin geliyomus gibi olur ilişki öncesi tuvalete git kaçırmassın merak etme o sadece his...gazında varsa sal gitsin :27::27::27::27::27::27::27:çaktırmadan
bu vajinusmusu yendim çok şükür . Fakat bir sorun daha çıktı p..s içimdeyken git gellerde popişimde bir baskı oluyor sanki lavaboya gidecekmişim gibi. :26:O anda bişey olupda eşime rezil olacağım diye yüreğim titriyor.:26: Bunun sebebi nedir ? :44:

kız sen yenmişsin aboooo hadi halaya cnm gitgel zamanla oluyor yendigimiz gün bizimde olmadıki. :27::27::27::27::27::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.
cnm hazır hissediyosan korunma bence yaş kemale ermiş hadi hayrılısı bakalım cnmcm

Back
X