- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.941
bebişim yenenlere sor kimse ilk seferde yapamıyoki git geli doğru dürüst inan inan sen artık tam bir kadınsın vaji kabusu bitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim yenenlere sor kimse ilk seferde yapamıyoki git geli doğru dürüst inan inan sen artık tam bir kadınsın vaji kabusu bitti![]()
yendimmi demek yuppi yuppiiiii ne hızlıoldu yendimi bile anladımhem gitgel yapamam normal çünkü ö... s...e olayını yaşamadık yendim yendim yendim yuppiiiiiyaşasın kk
:6666:
![]()
:92::92::92::92::92::92::92::9292::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
![]()
BEN BGN ÖĞRENDİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
yendimmi demek yuppi yuppiiiii ne hızlıoldu yendimi bile anladımhem gitgel yapamam normal çünkü ö... s...e olayını yaşamadık yendim yendim yendim yuppiiiiiyaşasın kk
:6666:
![]()
![]()
![]()
nehirsakarya sen ne kadar ilerledinşuan farkedemessin ama işaret parmağınıoraya sokman süper artık gerisi senin içindaha basit 2parmağımı alamadım diyorsunya yanılıyorsun alırdın eminimkihemen vazgeçtin vazgeçme orda 20 dakka dur gircekbaşka çaresi yok yaa bizim ilk gecede yapan bayanlardan farkımız yok tek fark izin vermememiz gircek bak ama acele etme girmiyor diye hemen vazgeçme yarın mutlaka bunu yap burnundan alabildiğinkadar nefes al karnın şişsin iyicce sonra ağzından çok çok yavaş ver verirkenazaz ıkın
15beyonce yenmıssın yaaaaaaaaaaaa tebrık ederım canımmmmmmmmmm ne guzel yaaaaaaaaa![]()
tebrik ederim canımmm ben de önce kendinin inanmanı bekliyordum tebrik etmek için maşallahhhhhhh sana kısa sürede başardınzaten taze gelindin şimdi daha da taze oldun:123:
:92::92::92:
![]()
darısı basınaaa
15beyonce yenmıssın yaaaaaaaaaaaa tebrık ederım canımmmmmmmmmm ne guzel yaaaaaaaaa![]()
darısı başına bebişim seninde az kaldı
sayenizde teşekkür ederim herkeseranasena
kelebek
venüsten
seremi
dahada ozüm34
dahada daha hepinizinellerine parmaklarına sağlık bin kere allahrazı olsun
özlemeeeeeeeee
![]()
kelebek
venüsten
seremi
dahada ozüm34
özlemeeeeeeeee
![]()
kelebek
venüsten
seremi
dahada ozüm34
özlemeeeeeeeee
![]()
arkdaşlar o kadar zor oluyo ki hiç canım istemiyo egzersiz yapmak falan parmağımı yapamıyom ama kalem falan oluyo bu olayı çözmek istiyorummmmmmm....
arkdaşlar o kadar zor oluyo ki hiç canım istemiyo egzersiz yapmak falan parmağımı yapamıyom ama kalem falan oluyo bu olayı çözmek istiyorummmmmmm....