Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kalemi rahatlıkla sokabiliyorum git gel de yapıyorum ama hep kalemle mi yapacam ya çok küçüük ıkınca bile ok dar küçük ki anlatamam sana nasıl açılcak bilmiyorum:((((

canım kalemi yapabiliyorsan kaleme bir kat inceden pamuk sar ben hep kalemle çalıştım.her gün üzerine bi kat yaparak kalınlaştırdım taki pe...kalınlığına gelene kadar.
bir de ilk başta pamuğu kalemin uç kısmına ince sarıp incede kalına doğru artırarak sarmıştım.o da güzel oluyor ince yerini rahatlıkla sokuyosun daha sonra ittirerek en kalın yerine kadar geliyorsun.genişlemesi daha kolay oluyor 6 günde bitti benim

canım kalemi yapabiliyorsan kaleme bir kat inceden pamuk sar ben hep kalemle çalıştım.her gün üzerine bi kat yaparak kalınlaştırdım taki pe...kalınlığına gelene kadar.
bir de ilk başta pamuğu kalemin uç kısmına ince sarıp incede kalına doğru artırarak sarmıştım.o da güzel oluyor ince yerini rahatlıkla sokuyosun daha sonra ittirerek en kalın yerine kadar geliyorsun.genişlemesi daha kolay oluyor 6 günde bitti benim

canım çok saol bilgilerin için bende kaleme pamuk sardım süper oldu çok güzel girdi acı yok kaydı gitti valla inşallah bende senin gibi 6 günde yenerim allah yardım ederde....

evetdizlerimtitredi ya peki neden o kadar yavaş giriyor can mı dayanır öle hemen neden girmiyor

BEN BGN ÖĞRENDİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:49::49::49: allah bize de nasip etsin zamanı gelince inşallah
wayyyy beeee maşallah aman aman nazar değmesin rabbim isteyen herkese versin önce emine ve gülseye sonra ben ve kelebeğe sonra midye,seren,pando,esralarıma,dileğe,özleme (hemsom sen hemen istemiyon diye sona doğru yazdım) nasip eder inşallah :8:

bebişim o zaman yumurtlama gününde deildin dimi ? onu merak ettim ? çok dikkat et kendine 3 ay çok önemli biliyosun yawrum benim :nazar:
aminnnn balımmmmmmmmmmm ben bu sabah test alacaktım yine test sektörünü zengin edicez gülseyle ben...:1::1::1::1:
allah hepimize doğru zamanda verir inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: böyle diziliriz inşallah

günaydınnnnnnnn haseki sultanlar :71:

günaydın canımmmmmmmmmmm:68::68::68:

günaydınnnnnnn beyonce tebrik ederim:65::65::65::65: darısı başıma artık bende rahatsızım biraz astım krizleri vuruyor ara ara inşallah tez zamanda bende taze gelin olurum :62::62:

Herkese Selam arkadaşlar nasılsnız ? çok gerilerde kaldım giremiyorum artık neler yaptınız okuduğum kadarıyla başaran arkadaşlar var sanırım onları canı gönülden tebrik ediyorum bana gelince aylardır aynı yerdeyim bir mumu geçemedim :(((

beyonce bu sıkıntıdan kurtudugun ıcın tebrık ederım Allah baska sıkıntı vermesın...Arzum seni de tebrik ederim Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın isteyen herkese bebişlerini tez vakitte versin rabbim...

ya ben de sana msn den uğraşmaya çalışıyorum tebrik eerim nasıl olduu yaa:))) ben de bir doktorla görüştüm,, napcam bilemiyorummm

yendimmi demek yuppi yuppiiiii ne hızlıoldu yendimi bile anladımhem gitgel yapamam normal çünkü ö... s...e olayını yaşamadık yendim yendim yendim yuppiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: yaşasın kk :66::66::66::6666::66::66::66::66:

:92::92::92::92::92::92::92::9292::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:42: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::66::66::66::65::65::65::64::64::64::64::61::61::61::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

arkadaşlar parmakları güzel sokuyorum fekat p...s tam giremiyor yani girsede orda kalamıyor 3tane doktorlagörüştüm, çözümünün çok kolay olduğunu 7 ila 10 seansta hallolabileceğini sölüolar ama çok pahalıı biri 1.500 biri 2.500 liracık! istiyor, biliyolar tabi insanlar bi yerden sonra muhtaç direkt paket fiyatı sölüyolarrr offf netsem kii, egzersiz mi yapsam ,, offfff
bir de vajinal kayganlaştırıcı kadının üreme organlarına zarar verior dedi arkadaşım, bir de erkeğin hemen yumuşamasına sebeb oluyormuşş?? bilgisi olan var mı?????????

arkadaşlar parmakları güzel sokuyorum fekat p...s tam giremiyor yani girsede orda kalamıyor 3tane doktorlagörüştüm, çözümünün çok kolay olduğunu 7 ila 10 seansta hallolabileceğini sölüolar ama çok pahalıı biri 1.500 biri 2.500 liracık! istiyor, biliyolar tabi insanlar bi yerden sonra muhtaç direkt paket fiyatı sölüyolarrr offf netsem kii, egzersiz mi yapsam ,, offfff
bir de vajinal kayganlaştırıcı kadının üreme organlarına zarar verior dedi arkadaşım, bir de erkeğin hemen yumuşamasına sebeb oluyormuşş?? bilgisi olan var mı?????????

tatlım ismini vermiyim ama ben bi dr görüştüm 5000 tl istedi seninki yine insaflıymış yani :8:

senı de tebrık edıyorum arkadasım ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın bebısını hayırlsıyla kucagına alırsın canım :71::71::71::71::71::71::64::64::64::64:

1.doktorlar bizleri müşteriii olarak görüolarr ..madem okadar basit neden bu kadar pahalı
2.senin doktora gitmen saçmamıı saçma olur parana yazık olurr...sen zaten parmak egserizi yapıosun doktora ne ihtiyacın varr
3.kayganlaştırıcıların üreme organlarııına zarar vermesi gibi bi durum yok ben nasıl hamile kaldım ben önüme gelen kayganlaştırıcıyı kullandımm yeterki bu sıkıntıdan kurtulum kaygan olsun dieee..işini garantiyee almak istiosan su bazlıı kayganlaştırıcıları seçç
4.sen tembellik yapıosunnn işine gelmiorr direk parayıı verim kurtulim diosunn kurtulcan ne malumm ..birşeyleree çaba sarfetmeden nasıl olcak..zaten parmak egsersizinii yapıorum diosunnn eee bitmiş zaten gerisi çorap söküğü gibi geliorr..p...s öle zap die kolay giremez zaten parmak egserisizine harcadın zamanı sabrı p..s de de göstermelisin

NOT= Haydiiii toparlaaa kendinii bak burdaaa arkadaşlarrr hergün burda oldu hem moral hem bilgi aldılar bi haftada çok kolaylıklaa başardılar sende başarabilirsinnnnnn sadece isteyip sabretmen lazımm ...burda devamlı bizlee irtibatta ol fikirler al seni yönlendilerelim 1 haftada halledersinn..parmak aldıktann snraa p...s zaten alırsınnn biraz zaman boşuna paran gitmesinnn..iyi düşün iyi ve mantıklı karar ver tamam...:71::71::71:

Back
X