Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]
belki de evlenmem artık herkes ön yargılı,ben eski eşimden anlayışlı olmasını isterdim ama olmadı,ilişkiden korkan biriyle de kimse evlenmek istemez zaten

tatlım herkes ilişkiden korkuyorki ne alakası var bende eşime hep evlenmeden önce korkuyorum demiştim aama vaji oldugumu bilmiyodum oda olur hayatım hele bi ogun gelsin demişti sende seni seven ve mutlu olacagın biri karsına cıkınca evlenirsin cnm %100 çözümü olan bişey bide egz.yap sen cnm hazır olursun evlenmeden işte sölemene bile gerek kalmaz ...her erkek aynı deil cnm sen anlat seni seven seni herşekilde kabullenmeli cnm . benim eşim 3.5 yıl bekledi beni herşey cinsellik deilki. hem erkeklerinde rahatsızlıkları oluyor ...karsılıklı düşünmek lazım kendini suçlama sakın cnm inşallah ii bir hayat seni bekliyor.

canım isabet olmuş ayrılmanız yol yakınken dönmüşsün hem kendi hem ailesi anlayışsızmış zaten inşallah allah karşına anlayışlı merhametli adam gibi adam çıkartır. bence şimdiden aynı şeyleri yaşar mıyım diye düşünme ama kesinlikle birlikte oacağın kişiye karşı dürüst ol canım eğer zaten değer verirse bunlar onun için sorun olmayacaktır ve zaten belkide o sorunu yaşamayacaksın bile ama bence şimdilik parmak egzersizleri yapam kegel egzersizleri yapabilirsin idrarını yaparken tut ve bırak kasılmalarını kontrol etmeyi öğrenirsin bunu yaparak eğer yeniden biriyle evlenirsen ve aynı sorun olursa ozaman yine buraya gelirsin canım 1 hafta 10 günde çözersin canım ben 5 sne evlilikten sonra 10 günde çözdüm

canım bizede kimse anlatmadı sadece milletin aralarında şakalaşmalarından bildiklerim vardı vajinismustan bile haberim yoktu zamanla geçer sandım ama durup dururken geçmiyor biz çok şanslıyız burayı bulduk regl bitsin egzersizlere devam nisan bitmeden çekeriz halayını inşallah...:64:

tamam,teşekkür ederim.

canım isabet olmuş ayrılmanız yol yakınken dönmüşsün hem kendi hem ailesi anlayışsızmış zaten inşallah allah karşına anlayışlı merhametli adam gibi adam çıkartır. bence şimdiden aynı şeyleri yaşar mıyım diye düşünme ama kesinlikle birlikte oacağın kişiye karşı dürüst ol canım eğer zaten değer verirse bunlar onun için sorun olmayacaktır ve zaten belkide o sorunu yaşamayacaksın bile ama bence şimdilik parmak egzersizleri yapam kegel egzersizleri yapabilirsin idrarını yaparken tut ve bırak kasılmalarını kontrol etmeyi öğrenirsin bunu yaparak eğer yeniden biriyle evlenirsen ve aynı sorun olursa ozaman yine buraya gelirsin canım 1 hafta 10 günde çözersin canım ben 5 sne evlilikten sonra 10 günde çözdüm

canım bizede kimse anlatmadı sadece milletin aralarında şakalaşmalarından bildiklerim vardı vajinismustan bile haberim yoktu zamanla geçer sandım ama durup dururken geçmiyor biz çok şanslıyız burayı bulduk regl bitsin egzersizlere devam nisan bitmeden çekeriz halayını inşallah...:64:

teşekkürler canım.inşallah halayımın çekildiği günleri de görürüm.regl bitsin egzersizlere devam edicem.durmak yok yani

canım yanma kayganlaşırıcıdan olmaz ama ne kulanıyosun...? ben iki parmaktan sonra mum egzersizi yapmıştım bence rahatsan geç muma canım mum egzersizi bana çok tuhaf geliyordu ama başarmamda en büyük etken mumu alabildiğimi görmek oldu muma geç bence halayını çekmemiz yakındır artık ne kaldı ki :62::62::62::62:[/QUOTE]
tam olarak ismini hatırlayamamkla beraber doktor tavsiyesi ile almıştım activa's jel gibi bişey olabillir akşam bakayım tam ismine,30 tl ye filan almıştım.sizin tavsiye edeceğiniz bi marka varsa onu da kullanabilirim ultrason jeli sordudrdum ama her yer satmıyor sanırım.ben de bu akşam yada yarın muma geçicem o zaman inşallah gitgide sona yaklaştığımı hissediyorum beynimiz bi kabullense şunu..

[/COLOR]
canım yanma kayganlaşırıcıdan olmaz ama ne kulanıyosun...? ben iki parmaktan sonra mum egzersizi yapmıştım bence rahatsan geç muma canım mum egzersizi bana çok tuhaf geliyordu ama başarmamda en büyük etken mumu alabildiğimi görmek oldu muma geç bence halayını çekmemiz yakındır artık ne kaldı ki :62::62::62::62:
tam olarak ismini hatırlayamamkla beraber doktor tavsiyesi ile almıştım activa's jel gibi bişey olabillir akşam bakayım tam ismine,30 tl ye filan almıştım.sizin tavsiye edeceğiniz bi marka varsa onu da kullanabilirim ultrason jeli sordudrdum ama her yer satmıyor sanırım.ben de bu akşam yada yarın muma geçicem o zaman inşallah gitgide sona yaklaştığımı hissediyorum beynimiz bi kabullense şunu..[/QUOTE]

cnm yanma jelden olmaz. yanma ya kasmısındır . ya mantar yada idrar yolu enf. varsa oluyor cnm devam ederse bi dr. görün . kasıp kasmadıgını farkediyomusun kegel yapmısmıydın hiç ?

[/COLOR]
tam olarak ismini hatırlayamamkla beraber doktor tavsiyesi ile almıştım activa's jel gibi bişey olabillir akşam bakayım tam ismine,30 tl ye filan almıştım.sizin tavsiye edeceğiniz bi marka varsa onu da kullanabilirim ultrason jeli sordudrdum ama her yer satmıyor sanırım.ben de bu akşam yada yarın muma geçicem o zaman inşallah gitgide sona yaklaştığımı hissediyorum beynimiz bi kabullense şunu..

cnm yanma jelden olmaz. yanma ya kasmısındır . ya mantar yada idrar yolu enf. varsa oluyor cnm devam ederse bi dr. görün . kasıp kasmadıgını farkediyomusun kegel yapmısmıydın hiç ? [/QUOTE]
yani idrar yaparken tutup bırakma olayı mı,oysa evet canım aklıma geldikçe yapıyorum.dediğim gibi fazlaca bulamış ta olabilirim jeli:)1 ay kadar önce mantar vardı 2 hap ve 2 fitil kullanmıştım temiz tutmaya özen gösteriyorum ama tekrar etmiş olabilirmi acaba

hoşgeldin nazlııııııı:3: az önce aklımdan geçtin regl oldunmuuuuuuu

olmadım özümüm ya bekliyorum bi aklım da diyo test al yap ne bileyim hazırmıyız bilmiyorum anneliğe ve babalığa şu ilişkiyi iyice bi düzene soksakta öyle olsa keşke bakalım 2-3 daha bekleyimde olmazsa test alayım.

[/COLOR]

cnm yanma jelden olmaz. yanma ya kasmısındır . ya mantar yada idrar yolu enf. varsa oluyor cnm devam ederse bi dr. görün . kasıp kasmadıgını farkediyomusun kegel yapmısmıydın hiç ? [/QUOTE]

bu bahsedilen mum bildiğimz mum mu?

cnm yanma jelden olmaz. yanma ya kasmısındır . ya mantar yada idrar yolu enf. varsa oluyor cnm devam ederse bi dr. görün . kasıp kasmadıgını farkediyomusun kegel yapmısmıydın hiç ?
yani idrar yaparken tutup bırakma olayı mı,oysa evet canım aklıma geldikçe yapıyorum.dediğim gibi fazlaca bulamış ta olabilirim jeli:)1 ay kadar önce mantar vardı 2 hap ve 2 fitil kullanmıştım temiz tutmaya özen gösteriyorum ama tekrar etmiş olabilirmi acaba[/QUOTE]

cnm kegel yapıyosan kasıp kasmadıgını anlarsın egz.sırasında eger kasıyosan yanma ondan olur yada mantar geçmemiş olabilir cnm jel yapmaz nekdar sürsende çünkü su bazlı jeller. kızlar ben cıkıyorum öptüm hepinizi muck :10::10::10::10::10::10::10::10:

[/COLOR]

s'xtıva jelden bahsedıyrsun cnm galıba bende onu kullanıyrm süper bi jel bence ondan kaynaklanmamıstr ama hassassan olabılırde tabı...

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:
canım tebrik ederim...... ne güzel allah başka dert vermesin bunun için üye olup bunu yazman bile ne kadar güzel.... :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::66:

Back
X