Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy canım benim çok teşekkür ederim. efet bayadır giremedim foruma malesef internetim yoktu, zaten eşimlede daha bir aylık evliyken 2 aylık bir ayrılık yaşamak zorunda kaldık ama elh oda bitti. bakalım inş bu sefer hiç bir aksilik çıkmadan hallederim.. sen ne yaptın ne durumdasın şu anda?

canım ben 31 ocakta başardım çok şükür benim de 2,5 ayımı aldı çok üstüne düşmeyince uzuyo malesef zaman.şu anda herşey iyi gidiyo.yalnız kesin kübra benden önce başarır diyodum o zamanlar sen daha iyiydin moralmen bi de yeni evliydin tabi.şu an ertelemen için hiçbi sebeb yok tez zamanda başarıcaksın inşallah.gerçekten o kadar kolay bişeymiş ki boşuna zaman kaybetmişiz ama işte insan yaşamadan bilemiyo.darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah canım

tünaydın arkadaşlarrrr....
bugün evdeyim çok mutluyummmmm

canım bugünü çok iyi değerlendir tamam mı sen yapamıycak biri değilsin sadece biraz tembellik var fırsat bu fırsat bugün bol bol egsersiz yap canım

hımmm bende bugün izinliyimmm hatta hergün izinliyim kendimin patronuyummm sadece maaş alamıom:60::60::60::60::60: şaka bi yana ne iş yapıonnnn

olamadık gitti şöyle bi ev hanımı:84:

Son düzenleme:
canım bugünü çok iyi değerlendir tamam mı sen yapamıycak biri değilsin sadece biraz tembellik var fırsat bu fırsat bugün bol bol egsersiz yap canım

yapıcam canım bugün egz. önce ev temizliği, yemek. ne yapıcam bilmiyorum tabi :D sonra duş alıp egz. yapıcam cnm

ozamanda çalışmak istersinizz kısss boş boş vakit geçmiio dersinizzz:60::60::60::60::60::60::60: arada ben sizin yerinize çalışam siz uyuyun anammm sabahları

ozamanda çalışmak istersinizz kısss boş boş vakit geçmiio dersinizzz:60::60::60::60::60::60::60: arada ben sizin yerinize çalışam siz uyuyun anammm sabahları

ah ne güzel olur kız en kötü tarafı erken kalkması zaten onun dışında iyi de.ben sıkılmam heralde evde ya sana da bebiş geliyo işte artık sen de sıkılmazsın

evet en kötü tarfı erken kaklması onun dışında çok sorun değilde. bide hergün ne giycem derdi var :D insanı alışwerişe sevkediyoo :) bugün vaktim kalırsa gidip ciciler almak istiyom :)

evet en kötü tarfı erken kaklması onun dışında çok sorun değilde. bide hergün ne giycem derdi var :D insanı alışwerişe sevkediyoo :) bugün vaktim kalırsa gidip ciciler almak istiyom :)

biz zaten alışveriş yapmak için bahane üretiyoruz:9:bi de çalışınca hergün ne giyicem derdi var tabi doğru alışverişe:9::9:canım sen ne ara yapıcaksın bunları alışveriş,temizlik,yemek,egsersiz bence sen hepsini sıfırla sadece egsersiz yap:4:

biz zaten alışveriş yapmak için bahane üretiyoruz:9:bi de çalışınca hergün ne giyicem derdi var tabi doğru alışverişe:9::9:canım sen ne ara yapıcaksın bunları alışveriş,temizlik,yemek,egsersiz bence sen hepsini sıfırla sadece egsersiz yap:4:

haklısın vakit yetmez hepsine dimii :(
evet egsersiz öncelikli olsun.en son serçe parmak denedim cnm, başını değidrebildim vaji çok dar geldi girmicek gibi bide içim bi tuhaf oldu parmakla garipsedim :S siz parmak yaarken ne hissetmiştiniz

slm kizlar bu illet hastaliktan allah herkezi kurtarsin bende 1 bucuk sene sonra atlattim eger sorunuz olursa seve seve yardimci olurum ama bunu sakin beyninizden cikarmayin hersey beyinde bitiyor sabir ve tabiki anlayis eger ayri eviniz varsa bu bir avantaj kizlar yoksada insallah tez vakittenn kurulursunuz canlarim

haklısın vakit yetmez hepsine dimii :(
evet egsersiz öncelikli olsun.en son serçe parmak denedim cnm, başını değidrebildim vaji çok dar geldi girmicek gibi bide içim bi tuhaf oldu parmakla garipsedim :S siz parmak yaarken ne hissetmiştiniz

canım başında herkese tuhaf geliyo sonuçta ilk defa yaptığımız bişey ama zamanla alışıcaksın sen de.kayganlaştırıcıyı bolca sürüp biraz ilerlettiğinde zaten kendisi gidicek anlamıycaksın bile önemli olan buna cesaret edip başlangıcı yapmak zaten arkası sıra sıra geliyo yeter ki başla.vaji dar değil canm kenarlara doğru esneyebilen bişey tabi aynada bakınca aa ne kadar küçük buraya hayatta bişey girmez diye önyargılarla yaklaştığımız için olaya kendi kendimizi korkutuyoruz.pe...s girebiliyosa parmak niye girmesin.ha tabi sen kendini çok sıkarsan kasarsan parmağını sıkabilir sarabilir ama bi gevşesen aslında çok geniş içerisi dışardan küçük göründüğüne bakma sen içerde neler var neler:9::9::9:

slm kizlar bu illet hastaliktan allah herkezi kurtarsin bende 1 bucuk sene sonra atlattim eger sorunuz olursa seve seve yardimci olurum ama bunu sakin beyninizden cikarmayin hersey beyinde bitiyor sabir ve tabiki anlayis eger ayri eviniz varsa bu bir avantaj kizlar yoksada insallah tez vakittenn kurulursunuz canlarim

canm Allah yaşatmasın inşallah bi daha.dediğin gibi herşey beyinde bitiyor.egsersizler de oraya bişeyin girebildiğini beyne kabul ettirmek için yaptığımız bişey.tamamen psikolojik bi sorun kafamız binbirtürlü yersiz korkularla dolu ama bunları aşmak da bizim elimizde.hele de burayı bulmuşken bu kadar motivasyon varken kesinlikle çözümsüz bi sorun değil.ilgine çok teşekkür ederiz:54:

canım başında herkese tuhaf geliyo sonuçta ilk defa yaptığımız bişey ama zamanla alışıcaksın sen de.kayganlaştırıcıyı bolca sürüp biraz ilerlettiğinde zaten kendisi gidicek anlamıycaksın bile önemli olan buna cesaret edip başlangıcı yapmak zaten arkası sıra sıra geliyo yeter ki başla.vaji dar değil canm kenarlara doğru esneyebilen bişey tabi aynada bakınca aa ne kadar küçük buraya hayatta bişey girmez diye önyargılarla yaklaştığımız için olaya kendi kendimizi korkutuyoruz.pe...s girebiliyosa parmak niye girmesin.ha tabi sen kendini çok sıkarsan kasarsan parmağını sıkabilir sarabilir ama bi gevşesen aslında çok geniş içerisi dışardan küçük göründüğüne bakma sen içerde neler var neler:9::9::9:

bende yenicem bu vajiyiiiii..
artık yenmek istiyorummmm... ben olayı gözümde çok büyüttüm kendi kendimi korkuttum hep.
geçen dişimi çektirdim dişçi iğne yaparken çok bağırdım kıpırdandım hep dişçi diyo ki sen nasıl doğum yapıcann :D
ah bilse başıma gelenleriii daha çouk yapacak durumda değilim kii :D

artık yenmek istiyorummmm... ben olayı gözümde çok büyüttüm kendi kendimi korkuttum hep.
geçen dişimi çektirdim dişçi iğne yaparken çok bağırdım kıpırdandım hep dişçi diyo ki sen nasıl doğum yapıcann :D
ah bilse başıma gelenleriii daha çouk yapacak durumda değilim kii :D[/QUOTE]

işte biz daha önce yaşamadığımız şeyler hakkında başkalarından duyduklarımız yüzünden yersiz korkulara sahibiz aslında ne kadar mantıksız bişey ama hepimiz yapıyoruz malesef bunu.insan o sorunu aştıktan sonra anlıyo hatasını,boşuna zaman kaybettiğini sen de biraz üstüne düşersen başarıcaksın ve sen de bunun için mi beklemişim bu kadar diyceksin.valla diş çektirmek kesinlikle daha kötü ilişki yaşamaktan bunu da bil canım:9:

ah bilse başıma gelenleriii daha çouk yapacak durumda değilim kii :D

işte biz daha önce yaşamadığımız şeyler hakkında başkalarından duyduklarımız yüzünden yersiz korkulara sahibiz aslında ne kadar mantıksız bişey ama hepimiz yapıyoruz malesef bunu.insan o sorunu aştıktan sonra anlıyo hatasını,boşuna zaman kaybettiğini sen de biraz üstüne düşersen başarıcaksın ve sen de bunun için mi beklemişim bu kadar diyceksin.valla diş çektirmek kesinlikle daha kötü ilişki yaşamaktan bunu da bil canım:9:[/QUOTE]

inanırmısın dişimin çeklidiğini hiç anlamadım konuşurken doktor çekmiş sadece iğnede kastığım içinçok acı duydumm ama oda dayanılmıcak gibi değildi.bide uyuşturdudoktor..bunu ilişkiye yönünden düşünücek olursak dişimi uyuşturdular yani vajiye emla sürdük, sonra iğne yaptı onu da egzersiz olarak düşcem yani diş çekilmesini duymamak için bi önlemdi orayı alıştırdı, sonra ta taa taamm diş çekildii yanii ilişki yaşandıı ve ben dişimi anlamadığım gibi bu işide anlamadan olduuuuu:69::69:

şiiiittttt nee örüonuzzzzzz:6::6::6::6::6::6::6::6:

bebişine kazak örüyoruz:6::6::6::6:anası gibi irice bişey mi olucek acep:9:

işte biz daha önce yaşamadığımız şeyler hakkında başkalarından duyduklarımız yüzünden yersiz korkulara sahibiz aslında ne kadar mantıksız bişey ama hepimiz yapıyoruz malesef bunu.insan o sorunu aştıktan sonra anlıyo hatasını,boşuna zaman kaybettiğini sen de biraz üstüne düşersen başarıcaksın ve sen de bunun için mi beklemişim bu kadar diyceksin.valla diş çektirmek kesinlikle daha kötü ilişki yaşamaktan bunu da bil canım:9:

inanırmısın dişimin çeklidiğini hiç anlamadım konuşurken doktor çekmiş sadece iğnede kastığım içinçok acı duydumm ama oda dayanılmıcak gibi değildi.bide uyuşturdudoktor..bunu ilişkiye yönünden düşünücek olursak dişimi uyuşturdular yani vajiye emla sürdük, sonra iğne yaptı onu da egzersiz olarak düşcem yani diş çekilmesini duymamak için bi önlemdi orayı alıştırdı, sonra ta taa taamm diş çekildii yanii ilişki yaşandıı ve ben dişimi anlamadığım gibi bu işide anlamadan olduuuuu:69::69:[/QUOTE]

aynen öyle işte canım olduğunda anlamıycaksın ben defalarca sordum oldu mu oldu mu diye çok daha kötü şeyler beklediğimiz için inanamıyoruz halbuki biz zaten egsersizlerle esnetiyoruz orayı sonuca şaşırmamak gerek ama o şok haliyle insan inanamıyo.senin benzetmen cuk diye oturdu bunun üstüne:8:

Back
X