Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızzlaar artık vajiden korkmayı bırakın o sizden korksun:52::52::52: bana burada söylerlerdi ya işte acımıyo kanamıyo falan ben hadi len nasıl acımaz filan derdim kendi kendime:18::18::18: ama yinede egz hep yaptım 9 ay vajiyi yaşadım 1haftada yendim :66::66::66::66:ama buradaki destek çok önemli yani sadece okuyan ark var okumayın yazın aynı zamanda

kızzlaar artık vajiden korkmayı bırakın o sizden korksun:52::52::52: Bana burada söylerlerdi ya işte acımıyo kanamıyo falan ben hadi len nasıl acımaz filan derdim kendi kendime:18::18::18: Ama yinede egz hep yaptım 9 ay vajiyi yaşadım 1haftada yendim :66::66::66::66:ama buradaki destek çok önemli yani sadece okuyan ark var okumayın yazın aynı zamanda

ne güzel keşke bizde bian önce yene bilsek nasıl yendin yani ilk zamanlar bu yanmalar filan oluyo onlar zamanla egz yaparken gectimi

kızzz özüm sen nasıl yendin geçmişte göremedim hemenmi hamiş kaldın

ben p...s yarısındn fazlasını rahatlıkla alıodum hafif git gelde yapıodumm başarmam an meselesiykenn kaynanamlar geldii kalmayaa 15 gün felan bıraktıkk..ben o p...s yarısını yaparken eşimm bo....mıştıı hamile kalmışım.....şimdi manyah kocam deneme yapıyooo bebişe bişi olur dieee 3 aydan sonraa devam edecem bende kaldım yerdennn

ne güzel keşke bizde bian önce yene bilsek nasıl yendin yani ilk zamanlar bu yanmalar filan oluyo onlar zamanla egz yaparken gectimi[/QUO
kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun ben kayganlaştırıcı jel kullandım yanma yaptı ark ultrason jeli tavsiye etti o iyi geldi yanma olsada dayanılmıcak bi yanma degil tatlı yanma oluyo kendime 1 hafta ayırdım ama bütün işlerimi iptal ettim hep egg yaptım ilk denemde yarısı girmiş ben innmadım 2.denemede tamamı girmiş ben yine anlamadım aynayla gösterdi kociş bide baktımki hepsi içerde ne acı ne kan hiçbirşey yok inan biz kendimizi erteliyoruz oyüzden uzun sürüyo şimdi diyorumki 1hafta bile çok olmuş :61:

ben p...s yarısındn fazlasını rahatlıkla alıodum hafif git gelde yapıodumm başarmam an meselesiykenn kaynanamlar geldii kalmayaa 15 gün felan bıraktıkk..ben o p...s yarısını yaparken eşimm bo....mıştıı hamile kalmışım.....şimdi manyah kocam deneme yapıyooo bebişe bişi olur dieee 3 aydan sonraa devam edecem bende kaldım yerdennn

aaa seninkide ilginç olmuş ama senin olmuş sayılır zaten şaşırmışsındır hamiş oldunu nasıl ögrendin

ne güzel keşke bizde bian önce yene bilsek nasıl yendin yani ilk zamanlar bu yanmalar filan oluyo onlar zamanla egz yaparken gectimi[/QUO
kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun ben kayganlaştırıcı jel kullandım yanma yaptı ark ultrason jeli tavsiye etti o iyi geldi yanma olsada dayanılmıcak bi yanma degil tatlı yanma oluyo kendime 1 hafta ayırdım ama bütün işlerimi iptal ettim hep egg yaptım ilk denemde yarısı girmiş ben innmadım 2.denemede tamamı girmiş ben yine anlamadım aynayla gösterdi kociş bide baktımki hepsi içerde ne acı ne kan hiçbirşey yok inan biz kendimizi erteliyoruz oyüzden uzun sürüyo şimdi diyorumki 1hafta bile çok olmuş :61:

BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM

BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM

hım aslında seninde olmuş gibi çok fazlamı yanma oluyo yoksa hafifmi eger hafifse sorun yok

hım aslında seninde olmuş gibi çok fazlamı yanma oluyo yoksa hafifmi eger hafifse sorun yok

YANİ DÜN COK OLDU AMA RENG.DÖNEMİM YAKIN ACABA ONDANMI BİLMİYORUM...GECER BELKİDE DAHA 3 GÜL OLDU BAŞLAYALI 2 PARMAĞA GECTİM MUM İSTEMİYORUM AMA PARMAKTAN SONRA MUMADA GECİCEM SONRAASI İNŞ OLUR

YANİ DÜN COK OLDU AMA RENG.DÖNEMİM YAKIN ACABA ONDANMI BİLMİYORUM...GECER BELKİDE DAHA 3 GÜL OLDU BAŞLAYALI 2 PARMAĞA GECTİM MUM İSTEMİYORUM AMA PARMAKTAN SONRA MUMADA GECİCEM SONRAASI İNŞ OLUR

ben mumu parmaktan daha kolay yaptım ittirdikçe gidiyo zaten hissetmiyorumki valla benim çok yanmam olmadı için bilemiyorum regl geçince dene yanma oluyomu bakalım

regl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİM... manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte Rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....

Back
X