Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar biliyosunuz ben daha yeni yendim vajiyi. bi sorum olacak. dün sabah olmuştu biliyosunuz. ben ilişkiden 8 saat kadar sonra regl oldum. hiç ağrım yok gerçekten ama o kadar çok geliyo ki. hiç bu kadar olmamıştı. acaba ilişkiye girdiğimiz için mi bu kadar geldi??? :17:

kızlar biliyosunuz ben daha yeni yendim vajiyi. bi sorum olacak. dün sabah olmuştu biliyosunuz. ben ilişkiden 8 saat kadar sonra regl oldum. hiç ağrım yok gerçekten ama o kadar çok geliyo ki. hiç bu kadar olmamıştı. acaba ilişkiye girdiğimiz için mi bu kadar geldi??? :17:

kısss sanmıom ben ilişkiden olcanı bende bi keresinde öle oldum ilişki olmadan şaşırmıştım nie böle oldu diee 3 4 gün çok kanamam olmustuu sonra nomale dönmüştüü ilişkiyle alakası olcanı sanmıorumm.....

cnm benim düzenli egz. yapman lazım biatnem gelen giden var diye lütfen erteleme tatlımç
slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2:

kızlarrr serçe parmak bir boğum alabiliyorum artıkkkkkk :)

çok mutluyummmmmm :64:
aferin cnm sana oleyyy peşini bırakma cnm devam ...

cnm benimde ilk ay cok oldu kadın oldunya normaldir hormonlar değişiyor...

kısa zamanda senin ismini de yazacağız böyle inşaaallah canımm :16:

inş canım inş...

aynen canım çok şükür bende sizleri buldum. :16:

buarada bir parmağa alışınca iki parmak daha rahat yaparsın canm. bende iki parmak alamam sanıyordum çok zor gibi gelmişti. ama her pozisyona girdim bacakları iice açmak gerekio yavaş yavaş oda oluo bende iki parmağın mesela hepsini birden alamadım önce biraz yarısını aldım ona alışmaya çalıştım sonra ıkındıkça falan ilerisi de geldi. o yüzden olmıcak gibi hiç düşünme olurmu ..
Allahın izni ile hepsi oluyor :)

dün geceki egzersizlerimi yazdım belki okumuşsundur canım önce orta parmağı tamamen rahatça aldıktan sonra iki parmak denedim iki parmak bir boğum aldım fakat devam ettirmek için baya gayret göstersemde olmadı. ardından orta parmağıma bir kat peçede sarıp kalınlaştırdım onuda aldım üstüne bir kat daha kalınlaştırdım ama vaj.. girişimim çok gerildi ve canım acıdı :( bu normalmi?

canım ben 31 ocakta başardım çok şükür benim de 2,5 ayımı aldı çok üstüne düşmeyince uzuyo malesef zaman.şu anda herşey iyi gidiyo.yalnız kesin kübra benden önce başarır diyodum o zamanlar sen daha iyiydin moralmen bi de yeni evliydin tabi.şu an ertelemen için hiçbi sebeb yok tez zamanda başarıcaksın inşallah.gerçekten o kadar kolay bişeymiş ki boşuna zaman kaybetmişiz ama işte insan yaşamadan bilemiyo.darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah canım

oyy canım benim ne güzel ben o tarihte eşimin yanına yeni gelmiştm ve malesef internetim yoktu :( senin adına okadar sevindim ki umarım bende yenenler kafilesine geçerim. şimdi nasılsın peki? ilişki esnasında zorlandığın oluyormu yoksa normal bir şekilde yapabiliyormusun? birde çok özel olmazsa korkuların tamamen geçtimi? zevk alabiliyormusun? yani bende bu sorun geçse bile kendimi tamamen bırakıp zevk alabilirmiyim die tereddütler varda.. benim için dua et olurmu biran önce iki parmağa geçebileyim.. iki parmak denemelerimde vaji girişim çok geriliyor ve canım yanıyor :(

cnm yanma zamanla geçer yada mantar olabilir dikkat et . akıntı kasıntı varsa cnm
BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM

kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin
cnm zevk zamanla olur ilişkiye konsantre olursan zamanla olur ...
dün geceki egzersizlerimi yazdım belki okumuşsundur canım önce orta parmağı tamamen rahatça aldıktan sonra iki parmak denedim iki parmak bir boğum aldım fakat devam ettirmek için baya gayret göstersemde olmadı. ardından orta parmağıma bir kat peçede sarıp kalınlaştırdım onuda aldım üstüne bir kat daha kalınlaştırdım ama vaj.. girişimim çok gerildi ve canım acıdı :( bu normalmi?
cnm acımaz jelsizmi yaptın cokmu kurcukladın acaba?? :32::32::32::32::32::32::32:
yok canım nerdee hafza kübra benim adım oda onun kısaltması.. ama olmayı çok isterdim.
adasım benimde adım kübra :27::27::27::27::27::27::27::27:

cnm acımaz jelsizmi yaptın cokmu kurcukladın acaba?? :32::32::32::32::32::32::32:

adasım benimde adım kübra :27::27::27::27::27::27::27::27:[/QUOTE]

yok adaşım ya jelide baya bol kullandım ama vaj.. girişim baya bir gerildi tabi buda bana acı verdi, psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama bakalım bu gecede denicem umarım en kısa zamanda iki parmağa geçerim. bana tavsiye edebileceğin başka bişey varki iki parmağa geçerken?

[/COLOR]

adasım benimde adım kübra :27::27::27::27::27::27::27::27:

yok adaşım ya jelide baya bol kullandım ama vaj.. girişim baya bir gerildi tabi buda bana acı verdi, psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama bakalım bu gecede denicem umarım en kısa zamanda iki parmağa geçerim. bana tavsiye edebileceğin başka bişey varki iki parmağa geçerken?[/QUOTE]

cnm önce 10 dk. tek parmakla yap jel sür prez. geçir oda kayganya daha kolay oluyor. sonra gitgel yap daireler çiz 10-15 dk esnesin sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap o şekilde prez.geçir öle dene nefes alıp ver ıkın cnm yavas yavas ittir kendini rahat bırak ozaman gerilmez yine oynat parmagını daire çiz gitgel yyap kasılırsan dur bekle nefes al ver ıkın böle ilerle cnm yavas yavas.

[/COLOR]

yok adaşım ya jelide baya bol kullandım ama vaj.. girişim baya bir gerildi tabi buda bana acı verdi, psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama bakalım bu gecede denicem umarım en kısa zamanda iki parmağa geçerim. bana tavsiye edebileceğin başka bişey varki iki parmağa geçerken?

cnm önce 10 dk. tek parmakla yap jel sür prez. geçir oda kayganya daha kolay oluyor. sonra gitgel yap daireler çiz 10-15 dk esnesin sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap o şekilde prez.geçir öle dene nefes alıp ver ıkın cnm yavas yavas ittir kendini rahat bırak ozaman gerilmez yine oynat parmagını daire çiz gitgel yyap kasılırsan dur bekle nefes al ver ıkın böle ilerle cnm yavas yavas.
[/QUOTE]

pre.. yapabiliyorum zaten diğer türlü değdiremiyorum. tamam canım ben bu gece inş senin dediğin gibi egzersizi deniyim. teşekkür ederim. sonucu yazarım dua edin olurmu..

Back
X