Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlı ne zamandır sana bişey sorcam unutuyorum hep yaa. canım sen melekler mekanı diye bir siteyede üyemiydin. ben ordada nazlı_85 diye biriyle konuşmuştum. o zamanlar egzersizlere başlıcaktı oda. eğer oysan hatırlarsın belki ilknurayranci kullanıcı adım. ama ben artık o siteye girmiyorum burası gibi değil çünkü. geyik muhabbeti daha çok orda ve vaji hakkında bu kadar aydınlatıcı bi site değil.

evet canım hatırladım :) ben o nazliyim...evet orda pek vaji muhabbeti yok bende burada yendim çok şükür çok yardımcı oldu arkadaşlar sen ne durumdasın

asmincan senide çok çok tebrik ederim canım başarmışsın sende. size sadece özenerek bakıyorum bende malesef ki

sağolasın canım,sen egzersiz yapıyor musun?

evet ilknurcum hamileyim test yaptım pozitif çıktı.dr gittik ultrasondada çıktı ama kese küçük dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne durumda diye.sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına inş :66::66:

canım ilk başta o kadar oluyor zaten tabiki yendin.bende yanma olmamıştı.belki kendini kastıysan o yüzden olmuştur.yada idrar yollarında iltehap falan vardır.evet canım hamileyim:61::61::61:bebiş aceleci vajiyi yendiğim günün hatırası :9::9::9:o gün korunmamıştık olmaz diye oda oluverdi:1::1::1:

tebrikler canım hayırlısı olsun,sağlıklı doğar inşallah. bana dua et,darısı başıma olsun :90:

ben malesef hiçbir durumda değilim nazlı ya. hala bişey yapamadım yerimde sayıyorum. parmak egzersizi yapıcam dedim ama onada cesaret edemedim. venüsten bunu okursa beni egzersize başlamak isteyenler listesinden silsin bence. hiç bi halt beceremeyenler listesi yapsın başınada beni koysun. ben anca o listeyi hakediyorum çünkü.

ben malesef hiçbir durumda değilim nazlı ya. hala bişey yapamadım yerimde sayıyorum. parmak egzersizi yapıcam dedim ama onada cesaret edemedim. venüsten bunu okursa beni egzersize başlamak isteyenler listesinden silsin bence. hiç bi halt beceremeyenler listesi yapsın başınada beni koysun. ben anca o listeyi hakediyorum çünkü.

canım öyle düşünme bende bir hafta burayı okudum hiç birşey yapmadan yenenleri görünce gaza geldim.hemen başladım parmak itici geliyorsa kulak çopüyle başla.ben parmak hiç yapmadım.

VENUSTEN kullanıcısından alıntı

kızlar bi şey sorucam şimdi bu popoya doğru giriyo diyosunuzya ben eş parmağını egzersiz yaptığım şekilde sokuyorum hiç zorlanmadan oluyo rahat bi şekilde acaba p...s denerken üstte olucam ya eş parmağını öylemi sokmayı denesem ? bide parmağı hafif kıpırdatarak sokmaya başlıyorum o kendiliğinden yolu buluyor yani ben o anda popomudur neresi orası pek farkedemiyorum kaydirigubbakcemile3 bu iyi bişeymi kötü bişeymi hihoyyytben çoğu zaman girdiğini anlamıyorum bile kıpırdatınca bakıyom içlerde bi yer karıncalanıyo öyle anlıyorum :tomato:parmak marmak derken iyice genişledimi orası anlamadımki :utangac:

ben kayganlaştırıcı jel olarak gleit glen kullanıyorum yanında takviye olarakta bebe yağı...burnundan nefes alıp ağzından vereceksin ben nefes alırken bi yandan itiriyorum nefes verirkende otomatik olarak biraz daha ilerlemiş oluyorum...:icecream:

ewet c.tesi gidicez ama p....s denemesi verirmi bilmiyorum tahminin önce eş parmağını yaptıracak gibi geliyor ama bi yandanda regl olcam ve reglin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım :CüvCüv: son gittiğimde çünkü bu ödevlerden sonra eğer çocuk istemiyorsanız hap kullan dedi ki bunu iiice çözmeden zaten bebek olayına girmeyin dedi zemuszemus hiçte anlamam haptan falan unuturum ben onu içmeyi bakalım ne olacak :hulya:ama köşe bucak annemle kayın valideden hapları saklamam lazım yoksa kıyamet kopar hihoyyyt

ah güzelim ahhh sen beni bi bilsen ben nasıl kafaya taktım evliliğim ilk 2 ayını kendime cehennem ettim ölüyodum baş ağrısından..gece gündüz düşün düşün migren oldum artık zemuszemusve sürekli kusmaya başladım üzüntüden başımın ağrısından eşim o kadar üstüme titriyoduki ben ona karşılık veremiyorum diye içim içimi yiyodu balayında bile her gece deniyoruz sarhoş oluyom kör kütük olsun artık diye adam beni yatağa yatırdığı an zınk açıyom gözleri hiç bişey içmemişim gibi zemuszemusher sabah uyandığımda hayal kırıklığıyla uyanıyodum ama bi bakıyorum eşim odanın her yanını çiçeklerle doldurmuş gelde sevin zemuszemusotur zırla sonra :teselli:neyse dr gittim nörolağa ölüyorum ağrıdan adam Hulusi Kentmen gibi biriydi saolsun bana dedi kızım sen manyakmısın bi dünya fırça beni söyle bi silkeledi kendime geldim normalde sürekli pozitifimdir ama o ilk gecenin şoku benim 2 ayımı kararttı kendime geldim ve hemen bir adım attım dr gittim allah şükür 4 aydır başım 1 gr ağrımıyor yani uzun lafın kısası biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz bunu aşacak olan ne dr nede eşimiz sadece biziz zemuszemus

VENÜSCÜM ÇOK İYİ OLMUŞ BUNLARI YAZMAN. DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM...

ya bilmiyorum oraya bişey sokmak çok itici geliyo bana. yeni evliyken bir gece deniyoruz yine olmadı tabi o kadar bunaldım ki off yaa sokmadan olmuyomu bu iş demiştim kocama. benimkinin gülmekten yaş gelmişti gözünden. e tabi biraz sinirlerimizde bozuktu. şimdi birden aklıma geldide anlatim dedim. kardeşler bacılar sokmadan olmiymi bu meret yav:34:

parmak yapamıyorsan mumla yap canım.bende parmakla yapamadım.bir kere yaptım onunda etkisnden 15 gün kurtulamadım,hala bi tuhaf olurum aklıma gelince . şu ince beyaz mumlar var ya klasik heryerde olan mumlardan onunla başla.o çok ince zaten.

parmak yapamıyorsan mumla yap canım.bende parmakla yapamadım.bir kere yaptım onunda etkisnden 15 gün kurtulamadım,hala bi tuhaf olurum aklıma gelince . şu ince beyaz mumlar var ya klasik heryerde olan mumlardan onunla başla.o çok ince zaten.

bakalım canım hayırlısıyla şu reglim bitsinde bugün hasta oldum bende. birde şöle bişey var burda kendi yenenler takılıyo genelde ama ben bi doktoru taktım kafama ona gitmeyi düşünüyorum. biri gidecekti ayın 22 sinde buraya üye. ondan haber bekliyorum. işte böle benim durum olmadı gözümü karartıp mum şamdan dalacam valla artık :27:

okadar hızlı ilerledim şimdi 2 parmakta takıldım kaldım :43: off çok moralim bozuk neden iki parmağı yapınca canım yanıyor? öncesinde baya egzersiz yaptım ama pufff:50::50:

okadar hızlı ilerledim şimdi 2 parmakta takıldım kaldım :43: off çok moralim bozuk neden iki parmağı yapınca canım yanıyor? öncesinde baya egzersiz yaptım ama pufff:50::50:

bence hiç moralini bozma bunları yapabilmen bile benim gibi biri için mucize canım. bugün olmazsa yarın denersin 2 parmakta olur.moralini bozma yeterki canım

çok geçmil olsun ecrincimm.
dikkat et kendine..
sagol tatlim.iste biraz dikkat etsem keske:1:
minnosum senide tebrik ediyorum coook iyi gidiyorsun:46::46:bak simdi ilk bogum yaptinya gerisi olmayacak diye sakin dusunme zamaninda da bunu yapamiyordum ama demekki oluyormus.ben inaniyorum canim sana sen cok isteklisin aslinda ve de basaracaksin yavas yavas olsun saglam olsun :70:

kızlar size bir haberim var. sanırım ben BAŞARDIMMMMMM :))) ama hala inanamıyorum... eşim hepsi girdi dediğinde inanmadım ,elinle tut bak dedi,baktım hepsi girmişti gerçekten..1-2cm lik bişey kalmıştı en sonunda.öyle işte.ama mum egzersizindeki gibi değildi daha farklıydı,aynı hissiyat değil yani,ondan inananmdaım zaten.ama gözümle gördüm,yani hafif kalkıp baktım ve elimle tuttm.ben alttayken oldu.ama hiç bu defa olucak diye bir şey geçmemişti içimden.deneme amaçlı yapmıştık.zaten reglim yeni bitmişti biraz zor olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.ama ilk defa bugün eşimle mumu denedik yapmadan önce.şu ince mumlardan eşime yaptıdım ilk defa.yapmadan önce dizlerim titriyodu,çok korktum.şaşırdım bide kendime.kocaman mumu kendim yapabiliyorum incecik mumu eşime yaptırmaya korktum resmen. ama neyse bir iki defa yaptı. sonrada p.... denemesi yaptık ve oldu :62: inannamoyurm hala,ve ben aşırı bir mutlluk beklemiştim ama normalim şimdi neden sizce ???
tebriklerrrrrr:46::46::46::46:
darisi diger arkadaslarin basina insallah.canim ya niye asiri bir mutluluk yasamiyorsun biliyormusun cunku ''bumuymus benim korktugum sey''diye geciyor aslinda beyninden yani bu muydu simdi ya ne varki bunda oluyorsun:9:durr sennn zamanla su git geller de bir rayina girsin o zaman mutlu mutlu dolasirsin ortaliklarda:60:

ya bilmiyorum oraya bişey sokmak çok itici geliyo bana. yeni evliyken bir gece deniyoruz yine olmadı tabi o kadar bunaldım ki off yaa sokmadan olmuyomu bu iş demiştim kocama. benimkinin gülmekten yaş gelmişti gözünden. e tabi biraz sinirlerimizde bozuktu. şimdi birden aklıma geldide anlatim dedim. kardeşler bacılar sokmadan olmiymi bu meret yav:34:
yok bacim sokmadan olmiyiii :60::60::60:
canim bak bende senin gibi dusunuyordum o kadar itici geliyordu ki bana oraya kesinlikle bisey girmez diyordum ama tabiki de oyle degil.guzelim bak bende parmak yapamamistim en basta kulak cubuguyla denemistim zaten cubugun girdigini gorunce kendin diyorsun neyle denesem simdi diye.bence kulak cubuguyla dene bir bak pisman olmayacaksin :34:

yok bacim sokmadan olmiyiii
canim bak bende senin gibi dusunuyordum o kadar itici geliyordu ki bana oraya kesinlikle bisey girmez diyordum ama tabiki de oyle degil.guzelim bak bende parmak yapamamistim en basta kulak cubuguyla denemistim zaten cubugun girdigini gorunce kendin diyorsun neyle denesem simdi diye.bence kulak cubuguyla dene bir bak pisman olmayacaksin

teşekkürler canım desteğin için. sende hamileydin heralde yanlış hatırlamıyosam. senide çok çok tebrik ederim canım:46:

canim hic moralini bozma cunku iki parmagi denerken genelde oyle oluyor yani bir takiliyor insan :1:bende oyle olmustum iki parmagi yaparken canim aciyordu ama bir iki denemede o da gecti yani gecici bisey sakin moralin bozulmasin.daha ne iki kati parmaklar gorecek o vaji ahhhhh:60:

bence hiç moralini bozma bunları yapabilmen bile benim gibi biri için mucize canım. bugün olmazsa yarın denersin 2 parmakta olur.moralini bozma yeterki canım

ahh canım benim inan benim içinde bunlar mucize gibi. bende oraya birşeyn girebileceğini kabul bile edemiyordum çok şükür onu yendim ama biraz acele ediyorum sanırım. neyse umarım her ikimizde biran önce çözeriz..

yok bacim sokmadan olmiyiii
canim bak bende senin gibi dusunuyordum o kadar itici geliyordu ki bana oraya kesinlikle bisey girmez diyordum ama tabiki de oyle degil.guzelim bak bende parmak yapamamistim en basta kulak cubuguyla denemistim zaten cubugun girdigini gorunce kendin diyorsun neyle denesem simdi diye.bence kulak cubuguyla dene bir bak pisman olmayacaksin

teşekkürler canım desteğin için. sende hamileydin heralde yanlış hatırlamıyosam. senide çok çok tebrik ederim canım:46:

ne demek canim yaa ayni seyleri bende yasadim su anda dedikleriniz varya ayri ayri hepinizin dedigini bilin ki ben ve basaran arkadaslarimin hepsi yasadi cok acayip bir durum yaa ayni seyleri yasiyoruz o yuzden lutfen rahat olun biraz olacak hepiniz basaracaksiniz inanin buna ve sonunda da bumuymus diyeceksiniz.ben 4,5 sene yasadim bu durumu cok zor birakin dokunmayi bakamiyordum bile ama cok sukur rabbime bitti artik.sizlerin de bitecek insallah inaniyorum ben buna.
cok sagol canim rabbim isteyen herkese versin insallah.

canim hic moralini bozma cunku iki parmagi denerken genelde oyle oluyor yani bir takiliyor insan :1:bende oyle olmustum iki parmagi yaparken canim aciyordu ama bir iki denemede o da gecti yani gecici bisey sakin moralin bozulmasin.daha ne iki kati parmaklar gorecek o vaji ahhhhh:60:

ya normal değilmi? sanki vaji.. girişim böyle dilin altındaki et gibi gerildiğini hissediyorum. ve canımda acıyor bir boğumdan fazla ilerletemiyorum. nasıl geçicek yavaş yavaş genişlicekmi acaba?

ahh canım benim inan benim içinde bunlar mucize gibi. bende oraya birşeyn girebileceğini kabul bile edemiyordum çok şükür onu yendim ama biraz acele ediyorum sanırım. neyse umarım her ikimizde biran önce çözeriz..

işallah ,hep dua ediyorum bitsin bu kabus diye.ya kendim çözmem bir yana burda birileri yenince inanın kendim yenmiş gibi seviniyorum. nasıl bir bağ bu.

ya normal değilmi? sanki vaji.. girişim böyle dilin altındaki et gibi gerildiğini hissediyorum. ve canımda acıyor bir boğumdan fazla ilerletemiyorum. nasıl geçicek yavaş yavaş genişlicekmi acaba?

evet tatlim cok normal.evet canim aynen ama sadece o kisim oyle orayi rahat bir gecebilsen gerisinde hissetmiyorsun hic biseyi ama bir kac denemeden sonra o his kaybolacak orda emin ol.sen gene yavas yavas ilerletmeye calis ama ilerletirken sunu dusun icerde uzun bir bosluk var ve vajinin icini rabbim p...ise gore yarattigina gore parmaklarim da rahatca girebilir diye dusun egzersiz yaparken bak gor hic anlamadan o bir bogum ikiye cikacak sonra uc boguma diger egzersizler gibi ayni kendiliginden ilerleyecek.anammm kizzz halayina bisey kalmamis senin :nazar::nazar::nazar:

ne demek canim yaa ayni seyleri bende yasadim su anda dedikleriniz varya ayri ayri hepinizin dedigini bilin ki ben ve basaran arkadaslarimin hepsi yasadi cok acayip bir durum yaa ayni seyleri yasiyoruz o yuzden lutfen rahat olun biraz olacak hepiniz basaracaksiniz inanin buna ve sonunda da bumuymus diyeceksiniz.ben 4,5 sene yasadim bu durumu cok zor birakin dokunmayi bakamiyordum bile ama cok sukur rabbime bitti artik.sizlerin de bitecek insallah inaniyorum ben buna.
cok sagol canim rabbim isteyen herkese versin insallah.

canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte:69:

işallah ,hep dua ediyorum bitsin bu kabus diye.ya kendim çözmem bir yana burda birileri yenince inanın kendim yenmiş gibi seviniyorum. nasıl bir bağ bu.

canim benim cunku herkes ayni seyleri yasiyor bu bag bu yuzden bu kadar kuvvetli.
bence sen burayi takip ediyorsan eger bir sekilde egzersize baslamalisin.ah canim bir baslayabilsen varya ne demek istedigimi anlayacaksin.ama hepinize dua ediyorum insallah sizlerde tez zamanda kurtulursunuz diye

Back
X