Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim benim cunku herkes ayni seyleri yasiyor bu bag bu yuzden bu kadar kuvvetli.
bence sen burayi takip ediyorsan eger bir sekilde egzersize baslamalisin.ah canim bir baslayabilsen varya ne demek istedigimi anlayacaksin.ama hepinize dua ediyorum insallah sizlerde tez zamanda kurtulursunuz diye

amiiiiinnnnnn. allahım duy sesimizi.
kızlar ben kaçıyorum artık uykum geldi. kendinize çok iyi bakın. görüşmek üzere şimdilik byee:58:

canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte:69:

guzelim bak insallah yendigin zaman diyeceksin ki 5 yilim bir bos ugruna gecmis.yaa egzersizi bir denemeye calis ne kaybedersin kaybedebilecegin hic bisey yok.cinsellik evlilikte cok seymis ben bunu anladim gec oldu ama anladim:1:aslinda zevk alinan bir seyi biz kabusa ceviriyoruz ve hersey beyinde bitiyor karar ver once yenecem de basaranlarin benden ne farki var de esimi mutlu edicem de ve egzersizlere basla canim.ben bunun kesinlikle doktorla cozulebilecegine inanirdim.kendimi o kadar vahim bir vaka olarak goruyordum ki ama cok sukur hic gerek kalmadi.bence sende denemelisin:34:

evet tatlim cok normal.evet canim aynen ama sadece o kisim oyle orayi rahat bir gecebilsen gerisinde hissetmiyorsun hic biseyi ama bir kac denemeden sonra o his kaybolacak orda emin ol.sen gene yavas yavas ilerletmeye calis ama ilerletirken sunu dusun icerde uzun bir bosluk var ve vajinin icini rabbim p...ise gore yarattigina gore parmaklarim da rahatca girebilir diye dusun egzersiz yaparken bak gor hic anlamadan o bir bogum ikiye cikacak sonra uc boguma diger egzersizler gibi ayni kendiliginden ilerleyecek.anammm kizzz halayina bisey kalmamis senin :nazar::nazar::nazar:

canımmm 2 parmak 2 boğumm :))) yuppi çoook mutluyum biraz canım yandı ama zaten ilk başladığımda kulak çöpünde bile böyle oluyordum sonra geçiyordu :) yaa çok ama çok mutluyum şimdi bitirdim egzersizi çok yoruldum dinleniyim yarın devam ederim. çok ama çokk teşekkür ederimm

canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte:69:

ahh canım benim inş en kısa zamanda yenersin. henüz egzersiz aşamasında olmama rağmen bunun başka yolu olduğunu düşünmüyorum, oyüzden en kısa zamanda başla derim. eğer parmak falan sana itici geliyorsa kulak çöpü ile başla. bende aylardır itici geldiği için cesaret edemiyordum hatta egzersiz yapmadan direk ilişkiyi denemeye çalıştım defalarca ama olmadı olmadı. şimdi 2 parmak 2 boğumdayım çok şükür bu aşamayada 5 günde geldim :nazar: ve inanıyorum ki yoğunlaşırsan sende kısa zamanda başarırsın. kulak çöpünü dikkate al lütfen o inanılmaz faydalı oluyor.

kızlar size bir haberim var. sanırım ben BAŞARDIMMMMMM :))) ama hala inanamıyorum... eşim hepsi girdi dediğinde inanmadım ,elinle tut bak dedi,baktım hepsi girmişti gerçekten..1-2cm lik bişey kalmıştı en sonunda.öyle işte.ama mum egzersizindeki gibi değildi daha farklıydı,aynı hissiyat değil yani,ondan inananmdaım zaten.ama gözümle gördüm,yani hafif kalkıp baktım ve elimle tuttm.ben alttayken oldu.ama hiç bu defa olucak diye bir şey geçmemişti içimden.deneme amaçlı yapmıştık.zaten reglim yeni bitmişti biraz zor olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.ama ilk defa bugün eşimle mumu denedik yapmadan önce.şu ince mumlardan eşime yaptıdım ilk defa.yapmadan önce dizlerim titriyodu,çok korktum.şaşırdım bide kendime.kocaman mumu kendim yapabiliyorum incecik mumu eşime yaptırmaya korktum resmen. ama neyse bir iki defa yaptı. sonrada p.... denemesi yaptık ve oldu :62: inannamoyurm hala,ve ben aşırı bir mutlluk beklemiştim ama normalim şimdi neden sizce ???

canımm benmm inanki senden bu haberi bekliyordumm çook tebrik ederimmm:nazar::nazar::nazar:
:62::62:
şoka girmişindir ondandır canımm..:61: Rabbim bundan sonra dert sıkıntı vermesin inşallah :16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

dün geceki egzersizlerimi yazdım belki okumuşsundur canım önce orta parmağı tamamen rahatça aldıktan sonra iki parmak denedim iki parmak bir boğum aldım fakat devam ettirmek için baya gayret göstersemde olmadı. ardından orta parmağıma bir kat peçede sarıp kalınlaştırdım onuda aldım üstüne bir kat daha kalınlaştırdım ama vaj.. girişimim çok gerildi ve canım acıdı :( bu normalmi?

Evet canım okudum çok güzel ilerliyorsun maşallah :nazar::nazar::nazar:

başlarda gerilme oluyor iki parmakta bende yaşadım bu durumu canım acır gibiydi.. ama inanki yaptıkça gerilme gidiyor biranda olmuyor belki ama üstüne gittikçe ve pes etmeden devam ettiğinde ilerliyorsun gevşiyorsun zamanla daha rahat alıyorsun Allahın izni ile..

canımmm 2 parmak 2 boğumm :))) yuppi çoook mutluyum biraz canım yandı ama zaten ilk başladığımda kulak çöpünde bile böyle oluyordum sonra geçiyordu :) yaa çok ama çok mutluyum şimdi bitirdim egzersizi çok yoruldum dinleniyim yarın devam ederim. çok ama çokk teşekkür ederimm

maaşallah canımm :nazar::nazar: harikasınnn :70:

Selam kızlar
1haftaya yakındır çok fena hastaydim. Boğazlarımı usuttum ve çok ateşim vardı. Hamilelik sebebiyle ilaçta icemedim. Ama çok sukur Rabb'ime bugün iyiyim.
Başaran arkadas olmuş heralde tebrik ederim.
Bu arada benim bebis için de tebrik eden bütün arkadaslarıma çok teşekkür ederim.
Ozlemisim ulennn sizi;)))

minnoşummm çook geçmişş olsunnn ya bahar geldi bahar havasımı yapıo napıo böyle, hamilelikte ilaçta içilmiyor değilmi. Bende diyorum bu kız nere kaybolduu çok merak ettimm.. dikkat et kendinee canım iki cansın sen :71: :49:

kızlar günayddın.dün egzersiz yapmak için oturdum mumu aldım elime aynanının karşısına geçtim.ve arkaya doğru bi kırmızılık gördüm.hemoroidim var bikaç gündür kanama yapıyordu.peçeteyle sildim ve kırmızı olmuştu arka tarafıma doğru.sonra temizleyip mumla yapmaya başladım egzesizi.neyse yaptım ama acı falan olmadı girdi biraz ama sonuna kadar girmedi.neyse çıkardım mumu.baktım mum temiz ama vajinin dudaklarında kırmızılık var.peçeteyle sildim kırmızı vajinin dudaklarında.sonra kalktım iyice içlee doğru sildim.bişe gelmedi.belki hemoroidden dolayıdır dedim belki peçeteyle temizlerken olmuştur dedim.neyse bıraktım hemen egzersizi.sabah kalktığımda iç çamaşırımda yine biraz kırmızı vardı.ya aşırı moralim bozuk kızlar zarım bozuldumu şimdi ya.eşimi aradım o da olmamıştır falan dedi kuruntu yapıosun dedi.yanımda değil çünkü.off ya.hiç acı falan olmadı.ve baya kırmızıydı dudaklar ama muma da gelmesi gerekmezmiydi.nolur cevap yazın.

iyiyim canım çok şükür teşk ederimm . sabah eşimi kaldırdıktan sonra uykum kaçıyor. öyle vakit geçirmeye çalışıyorum. sen çalışıyormusun ?

evet canım calışıyorum bir fabrikanın muhasebe bölümündeyimm...ohh ne güzel evdesin bazen evde olmayı özlüyorum ama yapamam diye cıkmıyorum işten 9 yıl oldu alıştım....

kızlar günayddın.dün egzersiz yapmak için oturdum mumu aldım elime aynanının karşısına geçtim.ve arkaya doğru bi kırmızılık gördüm.hemoroidim var bikaç gündür kanama yapıyordu.peçeteyle sildim ve kırmızı olmuştu arka tarafıma doğru.sonra temizleyip mumla yapmaya başladım egzesizi.neyse yaptım ama acı falan olmadı girdi biraz ama sonuna kadar girmedi.neyse çıkardım mumu.baktım mum temiz ama vajinin dudaklarında kırmızılık var.peçeteyle sildim kırmızı vajinin dudaklarında.sonra kalktım iyice içlee doğru sildim.bişe gelmedi.belki hemoroidden dolayıdır dedim belki peçeteyle temizlerken olmuştur dedim.neyse bıraktım hemen egzersizi.sabah kalktığımda iç çamaşırımda yine biraz kırmızı vardı.ya aşırı moralim bozuk kızlar zarım bozuldumu şimdi ya.eşimi aradım o da olmamıştır falan dedi kuruntu yapıosun dedi.yanımda değil çünkü.off ya.hiç acı falan olmadı.ve baya kırmızıydı dudaklar ama muma da gelmesi gerekmezmiydi.nolur cevap yazın.

günaydınnn canm ;

basur dan mı bahsediyorsun. canım korkma bak mum denediğinde mumda bişey yoktu dion mumda da olurdu o zaman. arkadan gelmiştir eğer basurun varsa. zaten vajinaya da yakın orası oraya akmışda olabilir hiç korkma bence hiç bişey olmamıştır canm zar zaten egzersizler ile öle bozulmuo esniyor egzersiz yaptıkça daha çok. içini ferah tut canm:70:

evet canım calışıyorum bir fabrikanın muhasebe bölümündeyimm...ohh ne güzel evdesin bazen evde olmayı özlüyorum ama yapamam diye cıkmıyorum işten 9 yıl oldu alıştım....

ooo baya olmuşş maşallah ne güzel. bende çalışanlara özeniyorum kız :1: evde oturmakta sıkıcı bi yerden sonra. .

günaydınnn canm ;

basur dan mı bahsediyorsun. canım korkma bak mum denediğinde mumda bişey yoktu dion mumda da olurdu o zaman. arkadan gelmiştir eğer basurun varsa. zaten vajinaya da yakın orası oraya akmışda olabilir hiç korkma bence hiç bişey olmamıştır canm zar zaten egzersizler ile öle bozulmuo esniyor egzersiz yaptıkça daha çok. içini ferah tut canm:70:

evet canım basurdan bahsediyorum ama egzersizle bozulmazmı yani.mum kalındı biraz ve girdi de ama çok değil ve hiç acı falan hissetmedim.ya aşırı moralim bozuk doktoramı gitsem die düşündüm zarıma baksın die.off ya.acaba arkadannmı gelmiştir oraya da .sabah da vardı ama çamaşırımda.çok panik oldum ya.napıcam bilmiyorum.

bak canım eyer hemor.ise ondan gelmiştir .cünkü ben de ilk gecemde 3 cm p.aldım ve kanamam oldu ve öle bi damla değil bi kaç cok değil ama önce pembemsi bi su sonra biraz kanama sonra bitti yani kadın oldum ama kasmaktan vajıyı nemedim..henüz ve p.de kan olmuştu senin hemo.dandır üzülme

bak canım eyer hemor.ise ondan gelmiştir .cünkü ben de ilk gecemde 3 cm p.aldım ve kanamam oldu ve öle bi damla değil bi kaç cok değil ama önce pembemsi bi su sonra biraz kanama sonra bitti yani kadın oldum ama kasmaktan vajıyı nemedim..henüz ve p.de kan olmuştu senin hemo.dandır üzülme

canım mumda hiçbişe yoktu.ve içerden de bişe akmadı.sadece dudaklarda kırmızılık vardı.o da peçeteyle sildim koyu renkti.ama sabah da çamaşarımda kırmızı leke görünce kafam karıştı iyice.acaba o da mı basurdendir bilemedim ama mumda hiçbişe yoktu bi de acı falan da olmadı.herzamanki kadar aldım mumu.ya çok sinirim bozuldu ya.allahın izniyle doğal yollardan olsaydı bi.o kadar gerginim ki şua n anlatamam.

Back
X