- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.081
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydınnnn canımmmm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
jas-min sen sen hangi aşamadaydın yanii vajıyı yenmişmiydin balımm
anlattigina gore kizligin bozulmadi bence cunku zaten biz egzersizle esnetiyoruz kizligi bende kirmizi gelmedi ve egzersiz yapan bir cok arkadasim da da gelmedi.ben doktora sordum dediki esnettigin icin kaybolmustur bile dedi.bence hic bozma moralini hemoroid den diye dusunuyorum.kızlar günayddın.dün egzersiz yapmak için oturdum mumu aldım elime aynanının karşısına geçtim.ve arkaya doğru bi kırmızılık gördüm.hemoroidim var bikaç gündür kanama yapıyordu.peçeteyle sildim ve kırmızı olmuştu arka tarafıma doğru.sonra temizleyip mumla yapmaya başladım egzesizi.neyse yaptım ama acı falan olmadı girdi biraz ama sonuna kadar girmedi.neyse çıkardım mumu.baktım mum temiz ama vajinin dudaklarında kırmızılık var.peçeteyle sildim kırmızı vajinin dudaklarında.sonra kalktım iyice içlee doğru sildim.bişe gelmedi.belki hemoroidden dolayıdır dedim belki peçeteyle temizlerken olmuştur dedim.neyse bıraktım hemen egzersizi.sabah kalktığımda iç çamaşırımda yine biraz kırmızı vardı.ya aşırı moralim bozuk kızlar zarım bozuldumu şimdi ya.eşimi aradım o da olmamıştır falan dedi kuruntu yapıosun dedi.yanımda değil çünkü.off ya.hiç acı falan olmadı.ve baya kırmızıydı dudaklar ama muma da gelmesi gerekmezmiydi.nolur cevap yazın.
gunaydin minnosssgünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr hemen bugünlük raporumu vereyim dün misafirim vardı egzersiz yapamadan yattım ama içim hiç rahat deildi uyuyamadım kalktım egzersizimi yaptım ve orta parmağımı düne göre daha rahat aldım git gel yapamıyorum ama
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr hemen bugünlük raporumu vereyim dün misafirim vardı egzersiz yapamadan yattım ama içim hiç rahat deildi uyuyamadım kalktım egzersizimi yaptım ve orta parmağımı düne göre daha rahat aldım git gel yapamıyorum ama
evt canm iki ay önce oldu benimde çok şükür
gunaydin canim.sana bu azimle fazla surmez halayin ben sana diyim
![]()
günaydın merhaba git gelde zamanla olucak bende 2 parmaktayım yanma var ama gecicek heralde
günaydın cnm sen ne kadar zaman sonra git gel yapmaya başladın aşamalarını bana anlatabilirmisin? inş bende en kısa zamanda 2 parmağa geçerim
canim bak enbasta sakin olmaya calis.artik oraya bir seyin girebildigini biliyorsun ve rahatsin bu sekilde dusun egzersize baslarken ayy simdi ne olcak gircekmi acaba falan diye sakin dusunme bu gun bakalim ne kadar ilerleyecem diye dusun tatlim.heyecanin olmadigi surece yapamayacak bir durum yok zaten ortada sende biliyorsun ben inaniyorum canim fazla surmeyecek cunku problem egzersize baslamakta baslayinca gerisi geliyor.ayy cok seviniyorum size yaa az kaldi vallah yaaainşallah canım bana ne önerirsin yine egzersiz yaparken ilk girişte heyecan oluyor ama çok şükür yinede yapabiliyorum. ne zman alışacağımki?
iyiyim minnos hastaydim biraz ama cok sukur iyiyim bugun ise geldim biraz islerim vardi sen napiyon ayolllljasmin ecrin ne örüonuz kıssssssssssssssss![]()
ben buraya üye değildim cok kafaya takıyorum sonra yazılanları okudum bi akşam orta parmağımı itirdim sonuna kadar gitti sonra 2 sonra üye oldum burdaki arkadaşlar destek oldu sonra ilk orta parmkla bi 5 dk egz yaptım sonra bi cesaret 2 parmağı ittim gittiama yanma oldu olsun dedim gecicek öle bi cesaret daha git git gel yaptım ama yavaş yavaş şimdi oşamadayım biraz esnetmeye çalışıyorum...sende öle yap bitanem orta parmaktan hemen sonra 2 parmağa gec ıkına ıkına ben şuan oo aşamadayım..
ayy cok güzel bizde yencez dime parmak egz ne kadar devam ediyim sonra napim jas-min
canim bak enbasta sakin olmaya calis.artik oraya bir seyin girebildigini biliyorsun ve rahatsin bu sekilde dusun egzersize baslarken ayy simdi ne olcak gircekmi acaba falan diye sakin dusunme bu gun bakalim ne kadar ilerleyecem diye dusun tatlim.heyecanin olmadigi surece yapamayacak bir durum yok zaten ortada sende biliyorsun ben inaniyorum canim fazla surmeyecek cunku problem egzersize baslamakta baslayinca gerisi geliyor.ayy cok seviniyorum size yaa az kaldi vallah yaaa
canım o heyecanıda yenerim inşallah hep başlarken azcıkta olsa heyecanlanıyorum ama ilk egzersiz gibi değil. dün egzersizimi aynaya bakarak yaptım esnemiş sanki önceden ıkınınca bu kadar açılmıyodu
jasmin ecrin ne örüonuz kıssssssssssssssss![]()
tmm cnm biraz orta parmakta rahatça yapayım geçicem 2 parmağa vakit kaybetmeden inş. hemencik kurtuluruz bu dertten
tabiki yeneceksiniz. sizin ne farkınız varki. ben çok vahim durumdayken yaptıysam herkes yapar yemin ederim :)
sen şimdi iki parmaktaydın demi ona alışmaya çalış canm içinde gitgeller yap yani bu süre senin alışma sürene bağlı sürekli egzersizleri uzun tutarsan kısa sürer . sonra eşinle eşinin bir parmağı sonra iki parmağı beraber egzersiz yapın hem onada güvenin gelecek o sırada. ondan sonra hazır hissettiğinde kendini denemelere geçebilirsin canım
evet 2 parmaktayım zaten baştan beri 2 parmağı alıyorum ama biraz yanmam var oda reng.denemim diyemi yada heycendanmı bilmiyorum ama dediklerini yılmadan yapıcam iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun
elektirikleri gittiydi geldi hemen daldım bendesen napıon canımm nasılsınn
ne yapim canım tembel tembel oturuommmmm popomu büyütüomm![]()