Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm benm rabbim sizlerden de razı olsun. . :16:

zaten iki parmaktaysan yolun sonundasın demektir :nazar: .. regl gününmü geldi tam anlayamadım. yanma hala devam ediomu yapınca , devam etmezse sorun yoktur kasmaktan falan oluo başlarda öle olabiliyor normalmiş bende de oluodu yanma geçti.. yada mantar olabiliyormuş . devam ederse yanman doktora bi görünürsün canım.

yok bitanem önceki gece yaptımda hafif bi yanma oldu ama düngece misafir vardı deneyemedimya bu akşam yapıcam bakıcam işte duruma göre sölüycem size..ama reng.cok yakın kasıklarımda ağrım cok..bide biliyosun ben yeni başladım egz 2 parmağa gectim hemen ama cesaret geldi

aynen bende :1: kızz en güzelini yapıyon napacan . bende hamile olsam varya hiç yerimden kıpırdamam :1::1:
istediği kadar büyüsün popo :60:

şimdi bile iş yapasım yok yaww kalkıp gidip temizlik yapmam lazım

kısss ben kendimi hamile hissetmiom o benim kendi tembelliğimmm ev süpürüp silinmesi lasım üşeniommmmm:60::60::60:

yok bitanem önceki gece yaptımda hafif bi yanma oldu ama düngece misafir vardı deneyemedimya bu akşam yapıcam bakıcam işte duruma göre sölüycem size..ama reng.cok yakın kasıklarımda ağrım cok..bide biliyosun ben yeni başladım egz 2 parmağa gectim hemen ama cesaret geldi

ciddimisinnn helal olsunn canım maşallah :nazar::nazar::nazar: ne güzel bak azimlisin cesaretlisin kısa zaman da yeneceksin Allahın izni ile. .. regl dönemine yakın hassas oluo ama şuda var regl döneminde ve ona yakın zaman içinde rahim baya genişlio daha rahat olabilio ben regl olmama bi gün kala olmuştu ilişki mesela ilki. .

canim bak enbasta sakin olmaya calis.artik oraya bir seyin girebildigini biliyorsun ve rahatsin bu sekilde dusun egzersize baslarken ayy simdi ne olcak gircekmi acaba falan diye sakin dusunme bu gun bakalim ne kadar ilerleyecem diye dusun tatlim.heyecanin olmadigi surece yapamayacak bir durum yok zaten ortada sende biliyorsun ben inaniyorum canim fazla surmeyecek cunku problem egzersize baslamakta baslayinca gerisi geliyor.ayy cok seviniyorum size yaa az kaldi vallah yaaa:70:

canım o heyecanıda yenerim inşallah hep başlarken azcıkta olsa heyecanlanıyorum ama ilk egzersiz gibi değil. dün egzersizimi aynaya bakarak yaptım esnemiş sanki önceden ıkınınca bu kadar açılmıyodu

evet canim iyi yapmissin aynayla bakip daha iyi anliyorsun esnedigini.bence cok iyi gidiyorsun motiveni kaybetme sakin:70:

kızlar size bir haberim var. sanırım ben BAŞARDIMMMMMM :))) ama hala inanamıyorum... eşim hepsi girdi dediğinde inanmadım ,elinle tut bak dedi,baktım hepsi girmişti gerçekten..1-2cm lik bişey kalmıştı en sonunda.öyle işte.ama mum egzersizindeki gibi değildi daha farklıydı,aynı hissiyat değil yani,ondan inananmdaım zaten.ama gözümle gördüm,yani hafif kalkıp baktım ve elimle tuttm.ben alttayken oldu.ama hiç bu defa olucak diye bir şey geçmemişti içimden.deneme amaçlı yapmıştık.zaten reglim yeni bitmişti biraz zor olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.ama ilk defa bugün eşimle mumu denedik yapmadan önce.şu ince mumlardan eşime yaptıdım ilk defa.yapmadan önce dizlerim titriyodu,çok korktum.şaşırdım bide kendime.kocaman mumu kendim yapabiliyorum incecik mumu eşime yaptırmaya korktum resmen. ama neyse bir iki defa yaptı. sonrada p.... denemesi yaptık ve oldu :62: inannamoyurm hala,ve ben aşırı bir mutlluk beklemiştim ama normalim şimdi neden sizce ???

canım çoook tebrik ederim yakında başarıcağın belliydi zaten darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahhhhhhh:66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Selam kızlar
1haftaya yakındır çok fena hastaydim. Boğazlarımı usuttum ve çok ateşim vardı. Hamilelik sebebiyle ilaçta icemedim. Ama çok sukur Rabb'ime bugün iyiyim.
Başaran arkadas olmuş heralde tebrik ederim.
Bu arada benim bebis için de tebrik eden bütün arkadaslarıma çok teşekkür ederim.
Ozlemisim ulennn sizi;)))

canımmm minnoşum çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım:54:

oyy canım benim ne güzel ben o tarihte eşimin yanına yeni gelmiştm ve malesef internetim yoktu :( senin adına okadar sevindim ki umarım bende yenenler kafilesine geçerim. şimdi nasılsın peki? ilişki esnasında zorlandığın oluyormu yoksa normal bir şekilde yapabiliyormusun? birde çok özel olmazsa korkuların tamamen geçtimi? zevk alabiliyormusun? yani bende bu sorun geçse bile kendimi tamamen bırakıp zevk alabilirmiyim die tereddütler varda.. benim için dua et olurmu biran önce iki parmağa geçebileyim.. iki parmak denemelerimde vaji girişim çok geriliyor ve canım yanıyor :(

teşekkür ederim canım sen o dönem olsaydın beni sollamıştın Allahtan yoktun:9::9::9:şimdi iyi gidiyo canım işte 3 ay olucak artık ama alıştım diyebilirim.sadece ilk alışımda hemen alamıyorum yine önce biraz alıştırıyorum pe..sle sonra zaten her şekilde her pozisyonda giriyo açıldığı için.sonrasında bi sıkıntım olmuyo yani artık zevk de almaya başladım.başlarda pozisyon değiştiremiyodum sonra kızların taktikleriyle onu da aştım yani aslında herşey insanlar için istedikten sonra yapamıycağımız bişey yok Allaha şükür kaldıramıycağımız çözümü olmayan bi derdimiz yok.şimdi henüz başaramayan arkadaşlar "sizin için söylemesi kolay" diye düşünüyo olabilirler ama kesinlikle yaşanıp ne kadar kolay bişey olduğunun farkına varılması lazım.korkum yok artık canm ya beynimden tamamen silip attım bu durumun bi daha tekrarlıycağını sanmıyorum.bence korkularını tamamen atamadan başaran arkadaşlarda bu sorun olabilir.sonraki yorumlarını gördüm 2 parmağı da almışsın ben 2 parmak 3 boğumdan sonra pe..s denemesine geçtim mesela çünkü korkum kalmamıştı sonuçta içerisini tanıyoruz geniş olduğunu anlıyoruz o yüzden korkulcak bişey yok bence sen de çok yaklaştın başarıya.2 parmakta iyice rahatlayınca istersen muma geç ya da hazır hissediyosan kendini pe..s denemesine geç tamamen senin korkunu atıp atamamanla alakalı bu durum.dualarım seninle canım inşallah herşey çok güzel olucak çok az kaldı birazcık daha sabret hem bak ne kadar çabuk ilerledin önce bunun farkında ol ne kadar çabuk ilerlediğinin bilincinde ol canım bol şanslar:54:

:9::9:

kızzz olurmuu ölee şeyy sen otur oturduğun yerde ilk üç ay dikkat et canm. eşin yapsın gelince boşveer :9:

eşimmiiiiiiii:60::60::60: o uyuz elini sürmezz:60::60::60: yok Allaha şükürr evimi süpürüom siliom toz alıom çamaşır asıom yemeklerimi yapıom işimi görüom iyiyim Allah şükürr tabi bunları yaparken dikkatte ediorumm:71:

eşimmiiiiiiii:60::60::60: o uyuz elini sürmezz:60::60::60: yok Allaha şükürr evimi süpürüom siliom toz alıom çamaşır asıom yemeklerimi yapıom işimi görüom iyiyim Allah şükürr tabi bunları yaparken dikkatte ediorumm:71:

oooo iiyii maşallaah canımm :nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini.. güçlüsünüz maşallah.. ben çok korkarım heralde :)

bende az temizlik yapim :1: görüşmek üzeree canm :71:

ciddimisinnn helal olsunn canım maşallah :nazar::nazar::nazar: ne güzel bak azimlisin cesaretlisin kısa zaman da yeneceksin Allahın izni ile. .. regl dönemine yakın hassas oluo ama şuda var regl döneminde ve ona yakın zaman içinde rahim baya genişlio daha rahat olabilio ben regl olmama bi gün kala olmuştu ilişki mesela ilki. .

ben ilk parmağı aldımda korkamadım dar geldi ama oyanadım keşfettim yani ilk gecede zar da gitmişti anlatmıştımya.aynı gün orta parmağı aldıktan hemen sonra 2 parmağıda aldım...zorlanmadan..yanmayı kafaya taktım oda gececek..inş...ozaman ben bidaki reng dönemimde p...alayım şuan alamam cünkü ben ödevimi tam yapıyorum daha dersim bitmedi:66::66:biraz daha cesaret lazım yanii:birde biliyomusun mayın 15 1 yılım doluyo keşke ogün olsa ne mutluluk olur demei:3::

kız boşver evi mevi sen dikkat et kendine ben hamile kalayım da temizlikten kurtulayım diye bakıyorum:60::60:maşallah çok rahat geçiyo hamileliğin hep böyle devam eder inşallah:nazar::nazar::nazar:

oooo iiyii maşallaah canımm :nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini.. güçlüsünüz maşallah.. ben çok korkarım heralde :)

bende az temizlik yapim :1: görüşmek üzeree canm :71:

aminnn inşallahhh....yok bebeişim bende öle derdim hamile kalırsam hiç bi iş yapmam diee ama Rabbim onunda kolaylığını verio çok şükürr.....kolay gelsin canım görüşürüz:54:....

kız boşver evi mevi sen dikkat et kendine ben hamile kalayım da temizlikten kurtulayım diye bakıyorum:60::60:maşallah çok rahat geçiyo hamileliğin hep böyle devam eder inşallah:nazar::nazar::nazar:

kıss kadın milletii hamile kalsada kurtulabiliomu temizliktennn:60::60::60::60: inşallah canımmm inşallah bi sıkıntı yaşamam......annem siz hamile kalın ben yaparım temizliğinizi siz bebişime bakarsınız ben temziliğinizi yaparımmm:71::71::71::71:

ecrinecrin öncelikle merhaba ben 1 haftalık üyeyim.yazılanları okudum sizi tepriketmek istedim allah sağlık versin bebeğinizde sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..darısı başımıza inş

kıss kadın milletii hamile kalsada kurtulabiliomu temizliktennn:60::60::60::60: inşallah canımmm inşallah bi sıkıntı yaşamam......annem siz hamile kalın ben yaparım temizliğinizi siz bebişime bakarsınız ben temziliğinizi yaparımmm:71::71::71::71:

doğru diyosun valla ömür boyu kurtuluş yok sanırım şu işlerden:50:kızlar annelerine benzermiş bu doğum hamilelik konularında falan sen de annene çekmişsin heralde çok şanslısın bu konuda.sen bugün doktora gidicektin noldu?

ben ilk parmağı aldımda korkamadım dar geldi ama oyanadım keşfettim yani ilk gecede zar da gitmişti anlatmıştımya.aynı gün orta parmağı aldıktan hemen sonra 2 parmağıda aldım...zorlanmadan..yanmayı kafaya taktım oda gececek..inş...ozaman ben bidaki reng dönemimde p...alayım şuan alamam cünkü ben ödevimi tam yapıyorum daha dersim bitmedi:66::66:biraz daha cesaret lazım yanii:birde biliyomusun mayın 15 1 yılım doluyo keşke ogün olsa ne mutluluk olur demei:3::

canım sen bu hızla gidersen 15 ine kadar çoktan başarırsın maşallah çok hızlısın iyi gidiyosun:nazar:

doğru diyosun valla ömür boyu kurtuluş yok sanırım şu işlerden:50:kızlar annelerine benzermiş bu doğum hamilelik konularında falan sen de annene çekmişsin heralde çok şanslısın bu konuda.sen bugün doktora gidicektin noldu?

evet canım birazda gende var annem hiç bi hamileliğinde hiç bişey hissetmemeiş ablamda öle oldu bende öle oldum çok şükürr

evet canım birazda gende var annem hiç bi hamileliğinde hiç bişey hissetmemeiş ablamda öle oldu bende öle oldum çok şükürr.....doktorra bugün 3 tee gidecem inşallahh

saol canım tşk ler inş biraz korku var p..karşı ama onuda aşıcam şu egz bi bitireyim egz yaptıkca orası acılıyomuş öle okudumya burda bi cesaret devam ediyorum işte

evet canım açılıyo daha doğrusu esneyebildiğini görmüş oluyoruz ve parmak,mum,aparat her ne olursa olsun en kolay pe..s giriyo oraya.sonuçta yabancı cisimleri deneyince ister istemez bi tedirginlik oluyo insanda ama pe..sde öyle değil en rahatı en kolayı o bence.sadece biz öcü gözüyle baktığımız için ona korkuyoruz haliyle ama zamanla geçicek bunlar merak etme canım korku falan kalmıycak alıştığın zaman

Back
X