- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.121
kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyordu
inşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım açılıyo daha doğrusu esneyebildiğini görmüş oluyoruz ve parmak,mum,aparat her ne olursa olsun en kolay pe..s giriyo oraya.sonuçta yabancı cisimleri deneyince ister istemez bi tedirginlik oluyo insanda ama pe..sde öyle değil en rahatı en kolayı o bence.sadece biz öcü gözüyle baktığımız için ona korkuyoruz haliyle ama zamanla geçicek bunlar merak etme canım korku falan kalmıycak alıştığın zaman
kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyorduinşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..
![]()
kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyorduinşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..
![]()
tşk ederim bilgilerini paylaştın içinn..sen yendin vajı galiba dime
canım geriye dönüş diye bişey yok önce bunu silin kafanızdan çok büyük bi psikolojik sorunun vardır ha belki o zaman gerileyebilirsin ama hepimiz sağlıklı,aklı başında insanlarız kesinlikle geriye sarmazsın merak etme sararsan da buraya gel![]()
rica ederim canm ne demek ben de yaşadım sonuçta aynı sorunu.hem de ben 2,5 ayda anca çözdüm o yüzden senin gibi kısa sürede ilerleyenlere hala imreniyorum azimli olmanız çok güzel bişey.başaralı 3 ay olucak ay sonunda 1,5 senelik evliyken başardım.keşke çok daha önce bulabilseymişiz bu topiği ama olsun yaşanması gerekiyomuş demekki yaşandı önemli olan o kötü günlerin bitmesi darısı tez zamanda senin de başına inşallah
cok sevindim senin adına hayatım iyi dileklerin için saol..ama bu bi sürec 1 ay 2 ay önemli olan sürec
yeni gelen arkadaşlarrr kıslar inanın biz sizin gibi hızlı bile ilerleyemiodukk siz gerçekten hızlı ilerliorsunuzzz...2 parmağı alan arkadaşlarr kendinizi başarmıs sayın çünkü bittii 2 parmağı aldıktan sonra p..s te alınıo...sizde başaracaksınızz Allahın izniyleee
yeni gelen arkadaşlarrr kıslar inanın biz sizin gibi hızlı bile ilerleyemiodukk siz gerçekten hızlı ilerliorsunuzzz...2 parmağı alan arkadaşlarr kendinizi başarmıs sayın çünkü bittii 2 parmağı aldıktan sonra p..s te alınıo...sizde başaracaksınızz Allahın izniyleee
özum34 ben şimdi 2 parmağı alıyorum p...alabilcem anlamındamı bu gercekten bide ben biraz daha alışayım diye egz devam etmek sitiyorum parmakla
insanın inanası bile gelmior değilmiiii 2 parmak aldığında p...s kolaylıkla alınıooo ben 2 parmağı aldım 1 hafta 2 parmak egsersizş yaptım gerçekten orası esnedide esnedi artık bi gün baktım oooo 3 parmak soksam girerr... sonra gündzleri parmak yaptım gecede eşimle yaptım parmakla uğraştım kadar p..s uğraşmadım sonra p...s daha kolay geldiiii...seninde başarman an meselesiii bu aralar senide duyarızzzz...
cok sevindim senin adına hayatım iyi dileklerin için saol..ama bu bi sürec 1 ay 2 ay önemli olan sürec
bana da yardım edin, yazdıklarınız ne kadar güzel
sevgiler:))
3 parmak alıyosan cok güzel ben 2 deyim burdaki tecrübeli arkadaşalr 2 den sonra p...gecebilceğimizi sölüyolar buda beni motive etti bence biraz cesaret sonrası güzel olcak
canım benim ben parmağı sokuyorum başka bişey yapmıyorum
acaba başka bişeyler mi yapılıyor, egzersiz diyorlar ya, ben onu bilmiyorum
??
ozaman sen şöle yap 2 parmakla git gel yap ben şuan oo aşamadayım yani o genişedikce sen rahatlıycaksın
sevgili arkadaşım, ben 3 parmak alıyorum, ama olmuyor??( bana bir akıl verin lütfen??
sevgiiler...
evet cnm 2 parmaktan sonrası inan çok kolay çorap sökügü gibi gelecek sen sona yaklaştın cnmö benim...özum34 ben şimdi 2 parmağı alıyorum p...alabilcem anlamındamı bu gercekten bide ben biraz daha alışayım diye egz devam etmek sitiyorum parmakla
cnm cimbomun erkek olabileceginden şüpheleniliyordu yüzüne söleyince bidaha gelmedi bilmiyoruz. tacemden de haber yok cnm ...yaaa tacem nerdeeee cimbom33 nerdee ...nerde bu kıslar niee gelmiolarr:26:
cnm egz. parmak yapıyormusun ne güzel gitgel yap daireler çiz içindeyken nefes alıp ver sonuna kadar alıyorsan sorun yok rahatsan p... geçebilirsin p.. alırkende nefes alıp ver ıkın cnm bide su bazlı kayganlastırıcı kullan cnm ultason jeli olabilir medikalden alabilrisin yada eczaneden su bazlı kayganlasıtrıcı al. p... denerkende parmaktada kullanabilirsin cnm sen sona yaklasmısın p... bakma heyecan yapıyosan sanki parmakla egz. yapıyomusun gibi düşün cnm...sevgili arkadaşım, ben 3 parmak alıyorum, ama olmuyor??( bana bir akıl verin lütfen??
sevgiiler...