Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolasın nazlıcım :66: ya oldu diyorum ama sadece bir defa girdi ve çok az git gel oldu. başarmış sayılırım değil mi? bide sonrasında yanma oldu baya fazla,şuan bişey yok ama ,sende de olmuşmuydu? bide sen en son hamilelik testi yaptırıcam falan demiştim noldu hamilemisin yoksa??

allah başka sıkıntı vermesin:92::92::92::92::92:

ksılar ben çıkıom hastaneye gidiomm kontrole bakalım ne dicek doktor dua edinn bana ...1 saate kalmaz gelirim görüşürüzz Allaha emanet olunnn::3:

canım benim dualarımız seninle gel güzel haberlerle :16::16::16: yolur yolur sen hamişsin bizlerede sen dua et bitsin vaji kabusu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bu arada çok iyim egzersiz süper vajiyi tam esnetim olaybitmiştir rabbimin izni ile:52::52::52::52::52::52::52::52:

ecrinecrin öncelikle merhaba ben 1 haftalık üyeyim.yazılanları okudum sizi tepriketmek istedim allah sağlık versin bebeğinizde sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..darısı başımıza inş

sagol canim cok tesekkur ederim.insallah sizlere de rabbim tez zamanlarda bu hastaliktan kurtulmayi nasip eylesin.ama yazdiklarini okudum masallahin var canim cok az kalmis yanii:46:

ozummmmmmmmmmmmmmmmmm bebis nasilllll???

canım benim dualarımız seninle gel güzel haberlerle :16::16::16: yolur yolur sen hamişsin bizlerede sen dua et bitsin vaji kabusu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bu arada çok iyim egzersiz süper vajiyi tam esnetim olaybitmiştir rabbimin izni ile:52::52::52::52::52::52::52::52:

canım benim dualarım siizinleee ahh ahh bu sıkıntıyı Rabbim kimseye vermesin ...benim aklım bi sende bi tacemde diğer yeni gelen arkadaşlar çok hızlı ilerliooo başarmaları an meselesiiii...zaten sen ben tacem tembeldik:1:..ama baya ilerlemişsin seninde duyarızz yakında başarı haberiniiii...sonradaaa hoppp bebiş Allahın izniyleeee inşallah...geçio tatlım bu sıkıntılar geçmezz ben kim hamileleik kim diodumm geçiooo önemli olan sabrımızz....geçecek Allahın izniyle....

cnm dualarımız seninle gitgel güzelce muck

saol canımmmmmmm:38:

bende iyiyim özümcüm, canım yaa sen dün bana film kangi kanalda diye sormuşsun ama ben onu gece gördüm :) cevap vermedim diye kızma olur mu?

hadi hayırlısı canım, inşallah herşey normal bebeğinde çok iyidir. kendine dikkat et. gelince haber ver bize.. güle güle..

kıs ben sordumda sen çıkmıştın zaten bütün kanalları gezdim bulamadım herhalde o kanal bende yok dedimm:60::60:

hayırlısıyla git gel dualarımız seninle...
saolun canlarım Rabbim hepinizeee nasip etsin en teeeeeeeeeeeezzzz zamanda inşallahhhhhhhhhh:71:

asmincan tbrk ederimmmmmmmmmmmm:46::46::46: bende adet sonrasııı p..s denemesinde ölesine denemiştim bide halk arasında bi laf varya regl den sonraa biraz zor olur diee...birgün regl den sonra ölesine deniozz aman diom regl yeni bitti zaten olmıcak dedimmm annnnnnnn p...s yarısı hiç bişi anlamadan girmişti.....biz her duydumuza inanaıozzzz deli gibiii:27::27::27:

allah başka sıkıntı vermesin:92::92::92::92::92:

sağol canım,sıra sen,bıdıkcan,balbocuu da artık :66:

:46::46::46:
:65:TEEEBRİİİKLEEER :65:
:123:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımm benmm inanki senden bu haberi bekliyordumm çook tebrik ederimmm:nazar::nazar::nazar:
:62::62:
şoka girmişindir ondandır canımm..:61: Rabbim bundan sonra dert sıkıntı vermesin inşallah :16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

çok teşekkürler canım

canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte:69:

ya inan bende aynı şeyi düşünüyordum.eşime bakıp bakıp kahroluyordum. ağlamaktan gözlerim şişiyodu inanki. temmuzda 2 sene olucak bizimde. 2 sene olmadan yendim. senin farkın yok kimseden.Allah bizi bu duruma uygun yaratmış zaten.geçen internette bi yazı vardı, vajinismus insan doğasına aykırı diyordu.yani düşünsene orası normalde hiç dar ve bişeyin girmediği bir yer değil.biz onu öyle görüyoruz.cinsel organımız bize tuhaf geliyo.hatta bakamıyoruz,tiksiniyoruz.ama aynanın karşısında baka baka alışıyosun.ben eskiden bi kere bakıp incelesem kaç gün aklımdan çıkmazdı,etkisinde kalırdım.tabiki şıp diye bambaşka bir insan olmuyosun. hala tam alışamadım dokunmaya falan.ama zamanla olucak şeyler bunlar. senden ricam bian önce al eline aynayı,bak incele alış.sonra da egzersizlere başla..

cnm mumda bişey yoksa hem.. olabilir cnm acımadı diyosun zaten acımıyo cnm benim sen rahat ol tuvalete oturdugundada bişey gelmediyse zar deildir korkma bitanem egz.devam et sen takılma buna..

canım evet mumda bişe yoktu bi de sonra gittim oturdum tuvalete bişe akmadı.peçeteyle falan da içe doğru sildim.yine bişe gelmedi.hemoroidim de baya kötü aten bikaç gündür çok kanama yapıyo.egzesizden önce hep kırmızı olmuştu.belki de dudaklara gelmiştir arkadan ben egzesizden önce farketmemşmdir.ama kalın bir mumdu ve 2 cm kadar sokmuştum.ama hiçbişe hissetmedim.beni düşündüren sabah 1 damla kırmızı leke vardı çamaşırdda.inşallah değildir bitanem.artık bu haftasonu denicem p..ile.belki de biraz zedelenmiştir zar ama tam bozulmamıştır.ama kendimi artık hazır hissediyorum.zorlayacam bu haftasonu.

cnm mumda bişey yoksa hem.. olabilir cnm acımadı diyosun zaten acımıyo cnm benim sen rahat ol tuvalete oturdugundada bişey gelmediyse zar deildir korkma bitanem egz.devam et sen takılma buna..

canım evet mumda bişe yoktu bi de sonra gittim oturdum tuvalete bişe akmadı.peçeteyle falan da içe doğru sildim.yine bişe gelmedi.hemoroidim de baya kötü aten bikaç gündür çok kanama yapıyo.egzesizden önce hep kırmızı olmuştu.belki de dudaklara gelmiştir arkadan ben egzesizden önce farketmemşmdir.ama kalın bir mumdu ve 2 cm kadar sokmuştum.ama hiçbişe hissetmedim.beni düşündüren sabah 1 damla kırmızı leke vardı çamaşırdda.inşallah değildir bitanem.artık bu haftasonu denicem p..ile.belki de biraz zedelenmiştir zar ama tam bozulmamıştır.ama kendimi artık hazır hissediyorum.zorlayacam bu haftasonu.

bu arada kelebek-00 bu senden alıntıydı tatlım adın görünmedi.sana yazdım yani cevabı

bende mayıs kadar bitirmek istiyorum benimde rengl.yakın ama sanmıyorum bişey olcanı bitince kaldı yerden devam sen muma hangi kalınlıkta gectin

canım ben de ilk normal muma 1 kat pamuk samrıştım,en son 2.katı sardım epey kalınlaşmıştı onu da zorlanarak ta olsa aldım biraz da gel git yapmıştım yavaş şekilde.dediğim gbi regl olunca ara vermek zorunda kaldım..,inşallah mayısın ilk gelinleri biz oluruzz:1::1:

sağol canım,sıra sen,bıdıkcan,balbocuu da artık :66:

çok teşekkürler canım

ya inan bende aynı şeyi düşünüyordum.eşime bakıp bakıp kahroluyordum. ağlamaktan gözlerim şişiyodu inanki. temmuzda 2 sene olucak bizimde. 2 sene olmadan yendim. senin farkın yok kimseden.Allah bizi bu duruma uygun yaratmış zaten.geçen internette bi yazı vardı, vajinismus insan doğasına aykırı diyordu.yani düşünsene orası normalde hiç dar ve bişeyin girmediği bir yer değil.biz onu öyle görüyoruz.cinsel organımız bize tuhaf geliyo.hatta bakamıyoruz,tiksiniyoruz.ama aynanın karşısında baka baka alışıyosun.ben eskiden bi kere bakıp incelesem kaç gün aklımdan çıkmazdı,etkisinde kalırdım.tabiki şıp diye bambaşka bir insan olmuyosun. hala tam alışamadım dokunmaya falan.ama zamanla olucak şeyler bunlar. senden ricam bian önce al eline aynayı,bak incele alış.sonra da egzersizlere başla..

TEBRİKLER ASMİNCAN KUTLARIM ŞEKERİM.BUNDAN SONRA MUTLU GÜNLER SENİ BEKLİYOR İNŞALLAH TATLIM.:nazar:

moral veriyosunuz kızlar çok sağolunn:5::5:

kısss moral değil ciddennn ...uleynn sizin vajinalar dahamı esnekkk yoksa bizmi tembeldikkk:37:...biiz tembeldikkk ama ya misafir gelirdi ya kayanana gelirdii...zaten bana kayanana gelinceee otomatikmen sinirlerde alt üt olurduuuu...evde oturanlar evinde kaynanasıı yada bi başkası olmayanlarr egserszi sizin için daha kolay....inanın burdaki çoğu arkadaş çalışannndı sabah erkenden kalkarlardııı egsersiz yapıp öle işe giderlerdii düşününnn...ben çok tembelmişim yawww:27::27::27: gerçi ben başardımı gördükçee dahdada bi seviniodum tamam diodum p..s de böle olacak hiç bişi yok diodumm....geçecek kıslarr biz sizden daha beterdikkk siz Allaha şükür iyi ilerliosunuz bu ay çıkmadan atlatırsınız inşallahh...:71::71::71:

ben çıkıom kıslarr eltime gidiommmmm...şimdi 16540 dicek ne eltiymiş yaww hergün ordasın dicekkkk çağrıolar ne yapimmm:60::60::60::60: kendinize iyi bak Allaha emanet olun görüşmek üsereee hoşçakalınnnnnnnn:3::3::3::3:

Back
X