Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uleyn nereye kactiniz hepinizin kocasimi geldi uleyn niye gizli okuyosunuz zaten ben ne zaman 1arkadasa 1sey yazsam beni brakip kaciyor.

Son düzenleme:
' kızlar ben iki parmak egzersizini yaparken vaji.. girişim acıyor demiştim ya? aynayla dikkatlica baktım aslında elimlede hissediyorum vaji.. girişinde üste doğru böyle yuvarlar bir çıkıntı var ve egzersizler kalınlaştıkça ona baskı oluyor ve canım yanıyor :( bu normalmi? ' demiştim ama kimse görmedimi?

' kızlar ben iki parmak egzersizini yaparken vaji.. girişim acıyor demiştim ya? aynayla dikkatlica baktım aslında elimlede hissediyorum vaji.. girişinde üste doğru böyle yuvarlar bir çıkıntı var ve egzersizler kalınlaştıkça ona baskı oluyor ve canım yanıyor :( bu normalmi? ' demiştim ama kimse görmedimi?

canim o dedigin seyin aynisini taa kendisini bende hissediyordum ama o bir kac egzersiz denemesinden sonra kendiliginden geciyor.ne oldugu hakkinda hicbir fikrim yok aslinda cozemedim yani ama ilk yaptigim egzersizlerde bende de orada biraz acima oluyordu ama inan bak bir kac denemeden sonra kayboldu resmen.sen iki parmagi nasil yapiyorsun?
iki parmagini küs isareti yap o sekil de sok ve icerde parmaklarinin yerlerini degistir.bu da nasil digerlerinde git gel yapiyorduk ya bu da onun gibi alistirmak acisindan cok iyi geliyor.ama ben sana diyim mi ben iki parmagi bir kac gun yaptim sonra hemen muma gectim ve mumun da hepsini aldigim gunden sonra p...isi basardim.sende iki parmaga bir kac gun devam et sonra istersen mumla dene.

canim o dedigin seyin aynisini taa kendisini bende hissediyordum ama o bir kac egzersiz denemesinden sonra kendiliginden geciyor.ne oldugu hakkinda hicbir fikrim yok aslinda cozemedim yani ama ilk yaptigim egzersizlerde bende de orada biraz acima oluyordu ama inan bak bir kac denemeden sonra kayboldu resmen.sen iki parmagi nasil yapiyorsun?
iki parmagini küs isareti yap o sekil de sok ve icerde parmaklarinin yerlerini degistir.bu da nasil digerlerinde git gel yapiyorduk ya bu da onun gibi alistirmak acisindan cok iyi geliyor.ama ben sana diyim mi ben iki parmagi bir kac gun yaptim sonra hemen muma gectim ve mumun da hepsini aldigim gunden sonra p...isi basardim.sende iki parmaga bir kac gun devam et sonra istersen mumla dene.

yaaa sendede mi vardı? bende valla hiç moralimi bozmadan egzersize devam ediyorum, ha geçti ha geçicek die. bu arada canım ben mumu zaten bu akşam peçete ile kalınlaştırıp alabildim. fakat benim içeri almada sorunum yokta sadece git gel yapamıyorum işte yapsam bile kaplumbağa hızında. birde işte o bahsettiğim şey giriş çıkışlarda baskıdan dolayı acıma oluyor ama geçicek inş. bende biraz daha o baskı geçsin die beklicem hemen geçmek istemiyorum p..s denemesine. birde gel git rahat yapamıyorum henüz onada alışmam lazım, ondan sonra p..s denemesine geçeyim diyorum.

bebişimmmmmm sen azmettin kendine güvendin ve başardın...bu arada yenipte hala sayfada yardımcı olmaya çalışan arkadaşları unutmamak gerekir bende tekrar kutlamak istiyorum yendiniz ama çekip gitmediniz diğerleri gibi Allah herşeyi gönlünüze göre versin....şunuda belirtmek isterimki bazen arkadaşlar haklı olarak sitem ediyor eskileri hep göremiyoruz diye ama şu an kalan arkadaşlar geneli çalışan olduğundan iş dolayısıyla her zaman burada olamayabiliyorlar ama hepsi müsait olduklarında hemen gelip yardımcı oluyorlar yani burada aslında kimsenin yazmadığı sürekli yardımcı olmaya çalışan çok değerli kişiler var ben onlara bir alkış istiyorum unuttuğum olursada affola (harf sırasına göre yazayım kimseye haksızlık olmasın)

16450
ecrin
esra
gülse
jasmin
kelebek
midye
nazlı
naz_85
özüm
pando
ranasena
seremi
smpati
serenceylan
terazi
yaslandım

:71::46::46::46::46::46::46:

sen yap yazmak kolay bebişimmmmm
:69:

bebişimmmmm vaktim olsa daha neler yazacam ama vaktim olmuyo bu ara çok yoğunum ama yaza doğru rahatlar bizim işler o zaman bol bol yeni şeyler yüklerim :8:

aaaaaaa ne demek sadece kocam için istiyorum cinsellik tek taraflı bişey deildirki sen haz aldıkça eşin daha çok haz alır :48: öyle deme bebişimmmm sen bu işi hallet bak görcen nasıl mart kedisi gibi dolanıyon ortalıkta :62:

canım benim o hemoroid kanamasıdır çünkü diğeri kırmızı deil pembemsi bi şey oluyor sen hissetmiyosun bile ve genelde p....se bulaşıyor hiç üzülme bişey olmamıştır sapa sağlam sahibinin geleceği anı bekliyodur senin vaji :34:

lennnnn özümmmmm bu ay hamiş kaldım diyelim sen nası gelcen bana yardıma :62::62::62:ağzın burnunda olcak kıpırdayamayacan zaten :60::60::60:

kızzzzz delüüü plakmı bu geri sarsınnnnnn durmak yok yola devammmm arş marş ileri ileri dönmez geri vaji askeriiiiii sağdan sola soldan sağa salla parmağı vaji üstüneeeeee heyyyyy :13: sanırsam böyle bi marş vardı :21:

canım eğer 3 parmak alıyorsan ve git gel yapıyorsan p...s denemesine hazırsın demektir sana tavsiyem p...s denemesini hangi posiyonda yapacaksan o posizyonda parmakları dene ve hemen p...se geç.... p...s denemesinde mümkün oldukça eşine bırak kendini yani seni o yönlendirsin ve açısını o ayarlasınnn... sennnnn diptesin sondasınnnnn artık güzelimmmmmm :64::64::64::64:

kızzz nerdesin sen geçen yazdımda cvp vermedin banaaaa aaaa ayıp oluyo heeeee :6:

Teşekkür ederim bitanem sağol.ben de öyle hissetmeye başladım.heralde değildi diyorum.ilk gün çok paniklemiştim saolsun burdaki arkadaşlar moral verdi.işte ne kadar vajiyi yenmek için uğraşsak da gerdek gecesi yaşayamamış olsak da insan o enı eşiyle yaşamak ister hayırlısı herşeyin bitanem.saol desteğin için.öptüm seni.

meraba canim :3:bak canim o.bencede arkadaslarin dedigi gibi diger taraftan gelmistir. ama sunu unutma: esinle beraber olunca p.. grinca kirmizi gelicek diye birseyde yok kendini sartlandirma. cünkü bazi arkadaslarda ve benndede yaptigim, egzersizlerden dolayi kirmizi gelmedi. yani kirmizi gelmesse korkma panik olma üzülme. :70: egzersislerle kizlik zari ve vajine genisliyor ve aslinda bu isin normalide bu. dr. cem kecenin kitabindada yaziyor [kizlik zari kanamaz, yirtilmaz,delinmez,patlamaz, agri ve aci yapmaz) :40:ne.olur bu yazdiklarim icin bana kizma kirilma, bunlari bilmen gerkiyor. kiyamam sana bunlari sana seni üzmek icin söylemedim. simdi bu saskinligi 1tarafa brak kendini hazir hissettiginde bende bazi arkadaslar gib esin altda senin üstde oldugun sekilde denemeni tavsiye ederim. tabi daha önce p... hic denemediysen. eger daha önce önce p.. denemen varsa nasil rahat ediyorsan öyle devam et.tabi kayganlastirici kullanmayi.da ihmal etmiyorsunuz, ikinizde kullanmaniz iyi olur. rabbim yardimcin olsun.

Cnm benim ben de burda okuduklarımla öyle öğrendim hani belki kırmızı gelmeyebilir diye.çünkü pamak egzersizinde elimiz değiyo olabilir zara ve esniyodur belki de.yok hayatım hiç yanlış anlamam.dün çok üzülmüştüm ama bugün rahatım.haftasonu inşallah kocişimle p... denemsi yapıcam.belki ben de bu hafatsonu kurtulurum.ben altta rahat ediyorum.ama yine de senin dedğin gibi de denerim tatlım.çok teşekkürler yazdıkların için.öptüm bitanem

iyiyim sen nasılsın canım.işte kalktım kahvaltı yapıp hemen pc başına oturdum.ya 2 gün giremedik pc bozuk kimler yenmiş. asmin sue arkadaşımız tebriklerrrrrrrrrrr allahım başka sıkıntı yaratmasınnnnn

bende iyim canım egz devam.evet bi cok arkadaş yendi darısı diğer arkadaşlara ve de bana:1:inş

ben çıkıom kıslarr eltime gidiommmmm...şimdi 16540 dicek ne eltiymiş yaww hergün ordasın dicekkkk çağrıolar ne yapimmm:60::60::60::60: kendinize iyi bak Allaha emanet olun görüşmek üsereee hoşçakalınnnnnnnn:3::3::3::3:

maşallah maşallah Allah bozmasın aranızı:9::nazar::nazar:

kısssss sennn nerdesinnnnn???? özledimmmm diyommmm leynnnnn.....

:36::36::36::36::36::36:

hemşooom ben de özledim sizi:43:beyanname dönemi ya yoğunum baya gelicem fırsatını bulur bulmaz:54:

bebişimmmmmm sen azmettin kendine güvendin ve başardın...bu arada yenipte hala sayfada yardımcı olmaya çalışan arkadaşları unutmamak gerekir bende tekrar kutlamak istiyorum yendiniz ama çekip gitmediniz diğerleri gibi Allah herşeyi gönlünüze göre versin....şunuda belirtmek isterimki bazen arkadaşlar haklı olarak sitem ediyor eskileri hep göremiyoruz diye ama şu an kalan arkadaşlar geneli çalışan olduğundan iş dolayısıyla her zaman burada olamayabiliyorlar ama hepsi müsait olduklarında hemen gelip yardımcı oluyorlar yani burada aslında kimsenin yazmadığı sürekli yardımcı olmaya çalışan çok değerli kişiler var ben onlara bir alkış istiyorum unuttuğum olursada affola (harf sırasına göre yazayım kimseye haksızlık olmasın)

16450
ecrin
esra
gülse
jasmin
kelebek
midye
nazlı
naz_85
özüm
pando
ranasena