Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrr sizleri çok ama çokk özledimm..kaç zamandır giremiyorm yaa birçok şeyden geri kaldım :) o kadar çok birikmiş ki yazılar..hamile olan arkadaşları kutluyorum..yenenleri tebrik ediyorum..yeni gelenlere hoşgeldin diyorum ve başaramayanlara da ha gayret diyorum :)

benimde teyzem doğum yaptı ama doğumu erken olduğu için bebek küvezde :( teyzem doğum esnasında üşüttü falan off kötü günler geçiriyorm anlayacağınız..ben de de mantar oldu.eşimle uzun zaman oldu beraber olamadık yaa korkum geri başladı :)

kızlarrrrr sizleri çok ama çokk özledimm..kaç zamandır giremiyorm yaa birçok şeyden geri kaldım :) o kadar çok birikmiş ki yazılar..hamile olan arkadaşları kutluyorum..yenenleri tebrik ediyorum..yeni gelenlere hoşgeldin diyorum ve başaramayanlara da ha gayret diyorum :)

benimde teyzem doğum yaptı ama doğumu erken olduğu için bebek küvezde :( teyzem doğum esnasında üşüttü falan off kötü günler geçiriyorm anlayacağınız..ben de de mantar oldu.eşimle uzun zaman oldu beraber olamadık yaa korkum geri başladı :)

geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh..sezeryanmı oldu ameliyathanedemi üşüttüüüü......

saol cnm benimm..sezeryanla doğum yaptı.7 aylık oldu bebeği.sezeryanda üşütmüş zatüreye çevirmiş üşütme.evet cnm ameliyathanede üşütmüş :(:14:

ayyy çok kötüdürr kadıncağızzz aman yaa madem cıbıl cıbıl soyuyorsunuzz bariii üstüneee kalın bişi örtselerrr yelek olsa yeter yaa...eltimdee 15 gün felanoldu doğum yaptığı oda üşüttüü omuzları ağrıdıı sırtııı felan nefes alamadı ama onun hemen geçtiii...çokkkk geçmiş olsn evladını kucağına alırsa unutur acılarınııı geçer inşallah en yakın zamandaaa...Rabbim acil şifalar versinnn... Rabbim sanada hayırlısıyla bebeiş nasip etsin....

ayyy çok kötüdürr kadıncağızzz aman yaa madem cıbıl cıbıl soyuyorsunuzz bariii üstüneee kalın bişi örtselerrr yelek olsa yeter yaa...eltimdee 15 gün felanoldu doğum yaptığı oda üşüttüü omuzları ağrıdıı sırtııı felan nefes alamadı ama onun hemen geçtiii...çokkkk geçmiş olsn evladını kucağına alırsa unutur acılarınııı geçer inşallah en yakın zamandaaa...Rabbim acil şifalar versinnn... Rabbim sanada hayırlısıyla bebeiş nasip etsin....

çok geçmiş olsun.

özümcüm nasılsın fasülyecik nasıl

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bulusmaya gelmek ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama konyadayım ıstanbulda olsaydım kesın gelırdım sızlerle tanısmayı cok ısterdım cok merak edıyorum bacılar sızı cooook matrak bı bulusma olurdu

Allahımmm sen bana sabır ver Yarabbimmm sinirden titriorumm...eşimi boğucam akşammmmmmm...Kaynanamla konustuk şimdii neymiş oturma odasını sonra çocuk odası yaparmışızzz devamlı bizde kalmayııı düşünüorlar herhalde..Yarabbim sen seytanın vesvesinden uzaak tut beni Yarabbim bunları konusmak daha erken sen evladımı sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip ett... gerisi umrumda değilll...gerekirse kiraya çıkarız gerekirse baba evinee döneriz.....evlendim vajınusmus steresiii hamile kaldım gene stress..Yarabbim sabır ver bana yaaaa...su 15 gün geçsin hemen offffffffffff......

Allahımmm sen bana sabır ver Yarabbimmm sinirden titriorumm...eşimi boğucam akşammmmmmm...Kaynanamla konustuk şimdii neymiş oturma odasını sonra çocuk odası yaparmışızzz devamlı bizde kalmayııı düşünüorlar herhalde..Yarabbim sen seytanın vesvesinden uzaak tut beni Yarabbim bunları konusmak daha erken sen evladımı sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip ett... gerisi umrumda değilll...gerekirse kiraya çıkarız gerekirse baba evinee döneriz.....evlendim vajınusmus steresiii hamile kaldım gene stress..Yarabbim sabır ver bana yaaaa...su 15 gün geçsin hemen offffffffffff......

yerim ben senin sinirini,:70: sen sinirlenme annem ben sinirlenirim senin yerime sakin güzel seyler düsün.kendinide bebiside yipratma

arkadaşlar bu haydar dümenin reçetesini uygulayan varmı
Önce reçete:
Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak

uygulayan varsa bu ilaçların herhangi bir yan etkisi zararı varmı.??????**

Back
X