Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Evlendikten sonra bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız.
Bundan sonra ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.
Kendimize çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı yeni bir araba alınca güzel bir tatile çıkınca emekli olunca
yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.
Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır.
Eğer şimdi değil ise ne zaman?
Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır.
En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza’ya aittir.
Der ki; “Uzun zamandan beridir hayatın – gerçek hayatın – başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım.
Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel öncelikle erişilmesi gereken bir şey bitmemiş bir iş hizmet edilecek zaman ödenecek bir borç oldu.
Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı.” Bu görüş açısı mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi.
Mutluluk yoldur.
Öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin ve mutluluğu
Vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için
ona daha fazla değer verin.
Unutmayın zaman hiç kimse için beklemez.
Öyleyse
Okulu bitirene kadar
100 milyar kazanana kadar
Çocuklarınız olana kadar
Çocuklarınız evden ayrılana kadar
İşe başlayana kadar
Evlenene kadar
Cuma gecesine kadar
Pazar sabahına kadar
Yeni bir araba yada ev alana kadar
Borçları ödeyene kadar
İlkbahara kadar
Yaza kadar
Sonbahara kadar
Kışa kadar
Maaş gününe kadar
Şarkınız söylenene kadar
Emekli olana kadar
Ölene kadar….
MUTLU OLMAK İÇİN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ “AN” DAN DAHA İYİ BIR ZAMAN OLDUĞUNA KARAR VERMEK İÇİN BEKLEMEKTEN VAZGEÇİN.
MUTLULUK BİR YARIŞ DEĞİL BİR YOLCULUKTUR.
PEK ÇOKLARI MUTLULUĞU İNSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA.
OYSA MUTLULUK İNSANIN BOYU HİZASINDADIR…
Unutmayın
YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR

of yaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben tek parmakla cok rahat yapabılıyorum gıt gel rahatlıkla yapıyorum ama ıkı parmaga gecemıyorum bırturlu neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cesaret edemıyorum yaaa nolcak benım bu halım..........:14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::59::59::59::59::59::59::59: tembelmıyım yoksa ben yaaa:26::26::26::26::26::26::26:

Sally, küçük kardeşi George hakkında anne ve babasının konuşmalarını duyduğu zaman yalnızca sekiz yaşındaydı. Kardeşi çok hastaydı ve onu kurtarabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlardı. George'nin yalnızca çok pahalıya mal olacak bir ameliyatla kurtulma şansı vardı fakat bunun için yerli paraları yoktu. Babasının, umutsuz bir biçimde annesine şöyle fısıldadığını duymuştu Sally; "Onu yalnız
Mucizeler.jpg
ca bir mucize kurtarabilir." Bu sözleri duyar duymaz, usulca kendi odasına yürüdü Sally, Güneş biçimindeki kumbarasını gizlediği yerden çıkartarak içindeki paraları yavaşça yere dökerek saymaya başladı. Yanılgıya düşmemek için tam üç kez saydı kumbaradan çıkardığı bozuk paraları. Sonra hepsini cebine koyarak aceleyle eczaneye gitti. Eczacının dikkatini çekebilmek için büyük bir sabırla bekledi. Eczacı çok yoğundu ve bir adama ilaçlarını nasıl kullanacağını anlatıyordu. Bu kadar yoğun çalışmanın arasında sekiz yaşındaki bir çocukla ilgilenmeye hiç niyeti yoktu ama Sally'nin beklediğini görünce "Evet, ne istiyorsun söyle bakalım" dedi. "Biraz acele et, gördüğün gibi beyefendi ile ilgileniyorum" diyerek yanındaki şık giyimli adamı gösterdi. Sally "Kardeşim" dedi. Sessizce yutkunduktan sonra devam etti: "eczacı kurtarabilir" dedi, bir mucize kaç para bayım? "Eczacı Sally'e sevgi ve acımayla baktı bu kez: "Üzgünüm küçük kız, biz burada mucize satmıyoruz, sana yardımcı olamayacağım" dedi.

Sally o kadar kolay vazgeçmek istemedi. Eczacının gözlerinin içine bakarak "Karşılığını ödemek için param var benim, bana yalnızca fiyatını söylemeniz yeterli" dedi. Bu arada Sally ve eczacının yanında bekleyen iyi giyimli bey Sally'e dönerek "Ne tür bir mucize gerekiyor kardeşin için küçük hanım? diye sordu. "Bilmiyorum" dedi Sally. Sonra gözlerinden aşağı süzülen yaşlara aldırmaksızın devam etti; "Tek bildiğim o çok hasta ve annem ameliyat olmazsa kurtulamayacağını söyledi ailemin de ameliyat için ödeyebilecekleri paraları yok.
Ama babam "Onu ancak bir mucize kurtarabilir" deyince bende paramı alıp buraya geldim. "Peki, ne kadar paran var?" diye sordu iyi giyimli adam. "Bir dolar ve onbir sent" dedi Sally, Ve dünyadaki tüm param bu! "Bu iyi bir şans, mucize için yeterli bu para" dedi, iyi giyimli adam.
Adam bir eline parayı aldı, öteki eliyle de Sally'in elini tutarak "Beni yaşadığın yere götürür müsün lütfen?" diye sordu, "Küçük kardeşini ve aileni tanımak istiyorum" dedi. İyi giyimli adam Dr. Carlton Armstrong'du ve Geroge için gerekli olan ameliyatı yapabilecek tanınmış bir cerrahtı. Ameliyat başarı ile sonuçlanmış ve aile hiçbir ödeme yapmamıştı. Hep birlikte mutluluk içinde evlerine döndükleri zaman hala yaşadıkları olayların etkisinden kurtulmamışlardı. Anne; "Hala inanamıyorum bu ameliyat bir mucize! Doğrusu maliyetini merak ediyorum" dedi. Sally kendi kendine gülümsedi. O bir mucizenin kaça mal olduğunu çok iyi biliyordu. Tam bir dolar onbir sent!

“Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri hiçbir şeyin mucize olmadığını düşünmek, diğeri her şeyin bir mucize olduğunu düşünmek…”
Albert Einstein (1879 – 1955)

Son düzenleme:
venüscüm hepsine bayıldım gerçekten. bildiğimiz, doğruluğunu kabullendiğimiz şeyler hepsi. ama malesef çok da çabuk unuttuğumuz şeyler. anın ve sahip olduklarımızın kıymetini bilip şükretmek... bişeylerin peşine takılıp elimizdekileri unutuyoruz. heveslerimiz belki de bazen hırslarımız uğruna ne çok şeyi ihmal edip görmezden geliyoruz. mutluluğu bu heveslerin sonunda ararken ne çok minik mutluluk anı kaçırıyoruz kimbilir?
hatırlattığın için teşekkür tatlım. :9::9::9:

of yaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben tek parmakla cok rahat yapabılıyorum gıt gel rahatlıkla yapıyorum ama ıkı parmaga gecemıyorum bırturlu neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cesaret edemıyorum yaaa nolcak benım bu halım..........:14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::59::59::59::59::59::59::59: tembelmıyım yoksa ben yaaa:26::26::26::26::26::26::26:

canım hemen umutsuzluğa kapılma bak bizlerde çok takıldık hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama sonunda mükafatını aldık...sende yeneceksin ama sabırla bebişim....bak şimdi tek parmak içerdeyken kenardan diğer parmağını sokmaya çalış yada küs şeklinde yapıp dene ben genelde önce tek parmağı içeri sokup yanına diğerini alıyodum ve içerde küs yapıp açıyordum hiç merak etme sen yapmaya devam et ve kendini mümkün olduğu kadar rahat bırakmaya çalış sürekli kendine telkinde bulun ben rahatım korkulacak bişey yok de tatlım ama lütfen kendini bunun için üzme olacak ama nazlanıyo senin vaji :16:

venüscüm hepsine bayıldım gerçekten. bildiğimiz, doğruluğunu kabullendiğimiz şeyler hepsi. ama malesef çok da çabuk unuttuğumuz şeyler. anın ve sahip olduklarımızın kıymetini bilip şükretmek... bişeylerin peşine takılıp elimizdekileri unutuyoruz. heveslerimiz belki de bazen hırslarımız uğruna ne çok şeyi ihmal edip görmezden geliyoruz. mutluluğu bu heveslerin sonunda ararken ne çok minik mutluluk anı kaçırıyoruz kimbilir?
hatırlattığın için teşekkür tatlım. :9::9::9:

aynen öyle bebişim kaybetmeden hiç bir şeyin farkında olamıyoruz yada iş işten geçmeden...en çok düşünüp tekrarlamamız gereken şeyleri hep en arka sıralara atıp hayatın rüzgarına kapılıyoruz özellikle vajiyi yenmeye çalışan arkadaşların ruh haline hitap edeceğine inandığım şeyleri paylaştım inşallah bir faydası olur bu mubarek gecenin hürmetine :69:

slm kızlar nasılsnz?ya ben bu başaran arkadaslara bşy sormak istiyorum.ben şimdi p... denemesi aşamasındayım fakat dha önceleri denedğim pozisyonda sanırm rahat olamıyorum.yani sırt üstü bacakları karın bölgesine doğru çekerken.bna bşka önerdgniz bi pozisyon şekli varmıı?

slm kızlar nasılsnz?ya ben bu başaran arkadaslara bşy sormak istiyorum.ben şimdi p... denemesi aşamasındayım fakat dha önceleri denedğim pozisyonda sanırm rahat olamıyorum.yani sırt üstü bacakları karın bölgesine doğru çekerken.bna bşka önerdgniz bi pozisyon şekli varmıı?

Üstte En Rahatı Kontrol Sende Oluyor !!

benim ekürülerimle baya yaş farkım var ama napalım idare ediyoruz :) binadaki gençleri kaldıramayınca :p neyseki eşimin mühendis arkadaşları ile aynı binada oturuyoruz da yanlız değilimm.

inş canım. sen ne kadar sürede tam manası ile alıştın? bebişşte daha erken diyoruz ama bakalım kısmet Rabbim aratmasın.

iyi bari kız yaş farkı olsun boşver arkadaş olsunda :) benim hiç yok yakınımda malesef gidebileceğim..

canım ben olduktan sonra mecburi ara vermiştim bir ay o yüzden hemen alışamadım.. daha yeni alıştım sayılır.. bizde bebek çok istiyoruz hayırlısı ile.
Rabbim siizinde hakkınızda hayırlısını iyisini nasip etsin canm :16:

bebişim benim yendiğim posizyon üstte olduğum posizyon bak şimdi eşin yatsın bacaklarını kapatsın sen p...se ve vajine jel sür ters otur yani eşine sırtın dönük olacak şekilde ve p...se bakma eşin vaji girişine yerleştirsin sen yavaş yavaş üstüne oturmaya çalış ilk önce panik yapıp kasılabilrsin o anda dur bekle kıpırdama eşinde kıpırdamasın bu arada eşin seni popondan tutarak yönlendirsin açıyı ayarlasın takıldığın anda dur bekle nefes al it yavaş yavaş ereksiyon kaybetmeye başlarsa eşin az az git gel yap paniklediğin an hemen dur bekle ama p...si çıkarma o an hissedeceğin şey sadece gerilme olacak için geriliyor gibi olacak ama sakin ol acı yok....zaten sen paniğini atıp sakinleştiğinde p...si hissetmeyecen bile :nazar: hadi bebişim inşallah bu hafta sonu taze gelinimiz sen olursun :9:merakla bekliyorum bizi haberdar et başka bi posizyon öneririz :69:

Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın

canım boyle dua etme Allahın gucene gıder bak herseyde bı hayır var bıtanem boyle karamsar olursan hayatı kendıne de esınede zından edersın boyle hayata kusup duracagına bı an once egzersızlere basla ısyan etmekle beklemekle hıc olmuyor kendılıgınden olmasını beklemek cok buyuk hata adım adım ılerlıyor hersey. daha kac ay olmus sen bu kadar bıraktın hayatı....ya bızler kac sene cektık ama cok sukur canımı alsın falan hıc demedım emın ol ınsanlarda ne dertler var bak bana 3,5 vajınusmusla cebellestım kı oncesıde 6 sene beraberlık vardı esıme yaptıgım bencıllıge bak cok sukur bıttı esımın sperm degerlerı kötü normal yollardan cocugumuzun olması cok zor Rabbım bu ay bana kendlıgınden hamıle kalmayı nasıp ettı kı dr ımkansız dedıgı bı ayda...hem bak daha 30 yasında bıle degılım seker hastasıyım kolestrol polıkıstık over var daha saymadıgım bı suru hastalık var dr bıle dıyor bu yastasın ama 50 yasında ınsanların hastalıklarıyla ugrasıyorsun.... yınede bugunumuzede coooook sukur RABBIM DERMANSIZ DERT VERMESIN HERSEY INSANOGLU ICIN umutma canım senın durum pıyango bıletı almadan ıkramıye beklemek gıbı kesınlıkle amacım senı kırmak degıl ahkam kesmek degıl benı nolur yanlıs anlama sadece yazdıgın mesajı gorunce ıcım bı tuhaf oldu cevap yazmak ıstedım...sana soruyorum ya ben napayım............hıcbır zaman umudumu yıtırmıyorum Rabbıme cok sukur aydınlık gunler geldı yavas yavas hersey duzelıyor

bebişim benim yendiğim posizyon üstte olduğum posizyon bak şimdi eşin yatsın bacaklarını kapatsın sen p...se ve vajine jel sür ters otur yani eşine sırtın dönük olacak şekilde ve p...se bakma eşin vaji girişine yerleştirsin sen yavaş yavaş üstüne oturmaya çalış ilk önce panik yapıp kasılabilrsin o anda dur bekle kıpırdama eşinde kıpırdamasın bu arada eşin seni popondan tutarak yönlendirsin açıyı ayarlasın takıldığın anda dur bekle nefes al it yavaş yavaş ereksiyon kaybetmeye başlarsa eşin az az git gel yap paniklediğin an hemen dur bekle ama p...si çıkarma o an hissedeceğin şey sadece gerilme olacak için geriliyor gibi olacak ama sakin ol acı yok....zaten sen paniğini atıp sakinleştiğinde p...si hissetmeyecen bile :nazar: hadi bebişim inşallah bu hafta sonu taze gelinimiz sen olursun :9:merakla bekliyorum bizi haberdar et başka bi posizyon öneririz :69:

ölede denemiştim ben dha önce çok kötü oluyorum.bnde bir an önce btrmek istiyorum.ben böle yan yatar pozisyonda eşime dönük gecenlerde denedm ama ölede tam grmiyor sürtünme gbi oluyor mesela o haldeyken çok rahat oluyorum.inş. regl olmadan btreblrm.çnkü herşeyden çok istiyorumm

kız ben sana arkadaşlık ederdim yakın olsak süper olurdu bende başlayacam spora bu aralar iyice yemeye başladım zatenQUOTE]

:31::31::31::31:

ayyy evet keşke yakın olsak yaa canımm inan hiç kimsem yok bana arkadaşlık edecek :S annemlerin orda arkadaşlarım hep o zamanlar gidiyorduk şimdi bu evlendiğimde geldiğim yerde kimse yok anlaşabildiğimm malesef..

aşdığımızı sandık benim ilk gecem olmusdu kızlığım bozuldu daha sonra başka pozisyonda da iki kere olmusdu çok acı cekmiştim daha sonra ben üstte rahat olur diye denedik öylede makatıma girdi ben anlamadım eşimde karanlıkta oda anlamamış artık mallağımız mı desem ne desem 1 ay kadar yaşadık böle acıda çekmedim sonra farkına vardık ki vajinam değilmiş bu da ayrı bir psikoloajimi etkiledi ruhsal sağlığım bozuldu bu haydar dümenin reçetesini uygulayan varsa nolur yazarmısınız onu da denemek istiyorum .

canım boyle dua etme Allahın gucene gıder bak herseyde bı hayır var bıtanem boyle karamsar olursan hayatı kendıne de esınede zından edersın boyle hayata kusup duracagına bı an once egzersızlere basla ısyan etmekle beklemekle hıc olmuyor kendılıgınden olmasını beklemek cok buyuk hata adım adım ılerlıyor hersey. daha kac ay olmus sen bu kadar bıraktın hayatı....ya bızler kac sene cektık ama cok sukur canımı alsın falan hıc demedım emın ol ınsanlarda ne dertler var bak bana 3,5 vajınusmusla cebellestım kı oncesıde 6 sene beraberlık vardı esıme yaptıgım bencıllıge bak cok sukur bıttı esımın sperm degerlerı kötü normal yollardan cocugumuzun olması cok zor Rabbım bu ay bana kendlıgınden hamıle kalmayı nasıp ettı kı dr ımkansız dedıgı bı ayda...hem bak daha 30 yasında bıle degılım seker hastasıyım kolestrol polıkıstık over var daha saymadıgım bı suru hastalık var dr bıle dıyor bu yastasın ama 50 yasında ınsanların hastalıklarıyla ugrasıyorsun.... yınede bugunumuzede coooook sukur RABBIM DERMANSIZ DERT VERMESIN HERSEY INSANOGLU ICIN umutma canım senın durum pıyango bıletı almadan ıkramıye beklemek gıbı kesınlıkle amacım senı kırmak degıl ahkam kesmek degıl benı nolur yanlıs anlama sadece yazdıgın mesajı gorunce ıcım bı tuhaf oldu cevap yazmak ıstedım...sana soruyorum ya ben napayım............hıcbır zaman umudumu yıtırmıyorum Rabbıme cok sukur aydınlık gunler geldı yavas yavas hersey duzelıyor[/QUO

seni çok iyi anlıyorum ama benim hassas bir yapım var çok narinim eşime yetememek gözünün dışarda olmasından çok korkuyorum benim o kadar ciddi değil aslında ilk ilişkim oldu kızlığım bozuldu daha sonra başka pozisyondada iki kere oldu ama çok acı çekdim sonra ben üstte çıkıp deneyim dedim ondada makata girdi yanlışlıkla ikimizde anlamadık 1-2 ay öle yaşadık sonra farkına vardık acıda çekmemişdim aslında şaştım kaldım şimdide bu haydar dümenin reçetesini uygulıycam bunlada aşanlar varmış o uygulamada farklı pozisyonda deniycez olmazsa ankarada vajinismus kliniğine gitmek istiorum

ölede denemiştim ben dha önce çok kötü oluyorum.bnde bir an önce btrmek istiyorum.ben böle yan yatar pozisyonda eşime dönük gecenlerde denedm ama ölede tam grmiyor sürtünme gbi oluyor mesela o haldeyken çok rahat oluyorum.inş. regl olmadan btreblrm.çnkü herşeyden çok istiyorumm

canım deneye deneye sana en uygun posizyonu bulacaksın ama bana doktorumunda önerisi üstte olduğumuz posizyonun vajililer için ilk ve sonraki alışma dönemlerinde en uygun posizyon olduğu yönde idi mesela ben altta çok kasardım kendimi kapana kısılmış hissederdim eşimi iterdim tekrar bi denemeni öneririm yawrum...birde bazı arkadaşların denediği yatak ucu posiyonu var onu denedinmi ?

aşdığımızı sandık benim ilk gecem olmusdu kızlığım bozuldu daha sonra başka pozisyonda da iki kere olmusdu çok acı cekmiştim daha sonra ben üstte rahat olur diye denedik öylede makatıma girdi ben anlamadım eşimde karanlıkta oda anlamamış artık mallağımız mı desem ne desem 1 ay kadar yaşadık böle acıda çekmedim sonra farkına vardık ki vajinam değilmiş bu da ayrı bir psikoloajimi etkiledi ruhsal sağlığım bozuldu bu haydar dümenin reçetesini uygulayan varsa nolur yazarmısınız onu da denemek istiyorum .

canım hiç jinekolojik muayene oldunmu ? vajinanda yara falan olmasın bana acı çekmen çok anormal geldi acı yok gerginlik var zaten ilk zamanlar yavaş hareket ediliyor sen kendini çok kastıysan eşinde zorladıysa ondan acı olmuştur tahminim....canım benim üzülme sen içini ferah tut önce bir jinekolojik muayene ol doktorada anlat durumu bakalım ne diyecek :68:

Back
X