Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

muayene olmadım şimdiye kadar gitmeye korktum evlendikten 5 ay sonra eşimle 1 kere ilişki yaşayabildim tesadüf diyeyim artık ondada hamile kaldım sezeryan oldum

öylemi Allah bağışlasın..

özel iyi bir doktora giderseniz durumdan biraz bahsedince sadece bakıyorlar bende korkuyordum..

bence bir kere olduysa ilişkiniz raht olun. hemen egzersizlere başlayın .. eminimki kısa sürede yenersiniz bu sorunu.. sizin neyiniz eksik burada bu sorunu yaşayıp yenenlerden..
inanın öyle korkulacak bişey değilmiş kaybedilen zamana oluyor olan malesef..

Selam canım hosgeldin
Bende senin gibiydim çalışırken zor oluyor sabah 6 da kalkıyordum aksam 8 de eve geliyordum o yorgunluğun üstüne inat ettim her gün egzersiz yaptım sende inat et canım erteleme sakın sonuçta çözümü olan bise çok sukur ertelemeye hiç gerek yok.
Sorun olursa her zaman burdayim canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah

canım Allah razı olsun. zaten bu forumdakileri okumak bana umut verdi. artık eşime doktora gidelim falan demeye başlamıştım. şimdi daha olumlu bakabiliyorum ama sanırım denemeden egzersizler konusunda önyargımı yenemicem :18: çünkü elimle bile dokunamıyorum :19:

jasminnnnnnnnnnn kayınpederim şimdi telefonla konusurken duydum mayısın 10 yada 15 gibi gidicez köye dediiiii....inşallahhh 10 nunda giderler...bu mübarek cuma günü Yarabbimm duamı geri çevirmee....inşallah 10 da giderler dua edin kıslarrrrr:21::21::21::21::21::21:

jasminnnnnnnnnnn kayınpederim şimdi telefonla konusurken duydum mayısın 10 yada 15 gibi gidicez köye dediiiii....inşallahhh 10 nunda giderler...bu mübarek cuma günü Yarabbimm duamı geri çevirmee....inşallah 10 da giderler dua edin kıslarrrrr:21::21::21::21::21::21:

ayyy canımmm inşaallaaahhh amiiinnnn inşaallahh erkenden giderlerrr dualarımızdasınn canım :16:

bu cuma gününün hürmetine dualarımız kabul olur inşallah..

Son düzenleme:
öylemi Allah bağışlasın..

özel iyi bir doktora giderseniz durumdan biraz bahsedince sadece bakıyorlar bende korkuyordum..

bence bir kere olduysa ilişkiniz raht olun. hemen egzersizlere başlayın .. eminimki kısa sürede yenersiniz bu sorunu.. sizin neyiniz eksik burada bu sorunu yaşayıp yenenlerden..
inanın öyle korkulacak bişey değilmiş kaybedilen zamana oluyor olan malesef..

canım benim bir kere oldu ama şimdi kendime kızıyorum neden devamını getirmedim diye ilk başlarda bu sorunu fazla umursamıyorsun olur diyorsun ama olmadı işte zaten hamilede kalınca öyle devam etti işte

canım benim bir kere oldu ama şimdi kendime kızıyorum neden devamını getirmedim diye ilk başlarda bu sorunu fazla umursamıyorsun olur diyorsun ama olmadı işte zaten hamilede kalınca öyle devam etti işte

:18::18::18::18::18::18: doktora vajınusmus oldunu söledinmiiiii:18::18::18::18::18: ben daha doktora hiç bahsetmedim :18::18::18::18::18:

ben yaptımmmm ...hemde sigortasız hepsini teker teker aldık 200 tl yaklaşık para verdik aynenn uyguladıkkk dediklerinii....tamam dedikk bi çözüm yolu buldukkk...ama daha ne parmak egsersizlerindne haberim var ne bu siteden ....aynen sölediği şekilde denedikkk....sonuççç aynııı asla yanaştırmadımmmm bütün emekler çabalar boşa gittiii.....çözüm BEYNİMİZDE....olmadı haydar dümenin reçeteside olmadıı....eve parayla yasak olduğu halde anestesizici geitttirdim 400 tl de ona verdim gene olmadııııı...şimdi bu yaptığım aptallıklara gülüorum nasıl yaptım eve nasıl atestezici çağırttım ya gören olsaydı ne derdikkk...neysee insan çaresizlikten herşeyi yapıo bu vajınusmus denen sey öle bir illetkii Rabbim kimsenin başına vermesinnn....artık denemedim şey kalmamıştı psikologa gittim suratsız bi psikolok en uygun die ona gittimm malum yeni evlisin borcun harcın varr zaten abuk subuk seyleri deneyip kendi çabamızdaa paralar harcadık....neyse doktor bana parmak egsersizi dedii bende aman yaaa parmağı alabilsem zaten p...s de alabilirim dedim ...bıraktık psikiyatriyiii.... neyse bigün eşim yatakta yavaş yavaş parmağımı sokcam sadece parmağımı bişi yapmıcam dedii...bende korka korka izin verdimm...baktım parmağı rahat girdiii şaştım..sonra kendi prmağımı denedimm aaa oda girdii....sonra o suratsız psikologa devam ettim sonra buraya üye oldum..baktım psikoloktan daha fazlasını burda arkadaşlar sölüooo sölediklerini yaptım uyguladım....parmak egsersizi yapmayan arkadaşlar tembellikten üşengençlikten yapmıo bende öleydim...uğraşamam artık bi şekilde olsun bitsin diodum...sonra parmak egsersizlerine başladım p...s egsersizlerine başladım sonrada hamile kaldımm:)))) ne kadarrrrrrrrr ertelerseniz erteleyinnnnnn olan bizlere oluooo ...bi başlasanız su parmak egserisizine gerisiii hoppppp geliooo zatnennn...

arkadaşlar banada yardım edin lütfen... ben p.. si içeri alıyorum 7 santım felan giriyo sonra yanma oluyor idrarım gelmiş gibi oluyor.gerisini getiremıyorum sadece acı duyuyorum hiç zevk almıyorum bu sırada. doktorada gittim kızlık zarım duruyomuş yırtılmamış. ben vajinismusmuyum. ne yapmam gerekir.

Merhabalar arkadaşlar

Vajinusmus ile ilgili konuyu uzun zamandır en basından beri okudum ve egsersizleri yapmaya calısıyorum aslında yapabılıyorumda sorun yok ama hala gucumu toplayıp eşimle deneyebilmiş degilim sizden ricam istanbul ümraniyede oturuyorum bu cevrede bildiginiz ve menun kaldıgınız bir doktor varsa bana soylermisiniz.

arkadaşlar banada yardım edin lütfen... ben p.. si içeri alıyorum 7 santım felan giriyo sonra yanma oluyor idrarım gelmiş gibi oluyor.gerisini getiremıyorum sadece acı duyuyorum hiç zevk almıyorum bu sırada. doktorada gittim kızlık zarım duruyomuş yırtılmamış. ben vajinismusmuyum. ne yapmam gerekir.

kıslarrrr egsersizden önce ilişkiden önce yatağa girmeden tuvaletiniz yoksa dahiii gidin tuvalete işeyinnn...bendede çok oluorduu hatta ilişiki sırasında çişim geldi die yataktan kalkıp işemeye gidiodumm...eşimde sinirleniodu tabiii...sonra sonra çözüm buldum çişim gelmese dahi yatağa yatmadan çişimi yapmaya gidiodum....7 santim büyük başarı az kalmış aslındaaa..henüz zevk alamazsın çünküüü zevk için değil suan başarmak için yapıosun sonra sonra ilişkiye başlayınca zevkte alırsınn...kayganlaştırıcı kullanıormusun...bide ilişki sırasında nefes alıp verip ıkınma yani nefes egsersizi yapıomusun....ne kadarlık evlisinnn.....sen başarmış sayılırsın arkadaşım aslındaa daha açık yazz takıldığın yerlerde yardımcı olalım bilgilendirelim seniii.....

Merhabalar arkadaşlar

Vajinusmus ile ilgili konuyu uzun zamandır en basından beri okudum ve egsersizleri yapmaya calısıyorum aslında yapabılıyorumda sorun yok ama hala gucumu toplayıp eşimle deneyebilmiş degilim sizden ricam istanbul ümraniyede oturuyorum bu cevrede bildiginiz ve menun kaldıgınız bir doktor varsa bana soylermisiniz.

ne kadarlık evlisin ümraniyenin neresindesinnnn....doktor derken psikiyatrimii kadın doğummuuuu....ben ümraniyede ümran polikinliğine gttiim psikiyatriyee çevremdekiiii en ucuz psikiyatri diee bide bayan diee melek türkmenoğlu ismiii....biraz suratsız amaaa....ben bıraktım sonra çünkü burda denilenin aynısını verioduuu....eğer senin devamlı internete grme buraya girme imkanın yoksa git derim odoktoraa

ne kadarlık evlisin ümraniyenin neresindesinnnn....doktor derken psikiyatrimii kadın doğummuuuu....ben ümraniyede ümran polikinliğine gttiim psikiyatriyee çevremdekiiii en ucuz psikiyatri diee bide bayan diee melek türkmenoğlu ismiii....biraz suratsız amaaa....ben bıraktım sonra çünkü burda denilenin aynısını verioduuu....eğer senin devamlı internete grme buraya girme imkanın yoksa git derim odoktoraa

Canım 2 yıllık evliyim aslında bir defa gittim pisikatriye aynı egserzileri verdi benim sorunum cok ertelemem ihmal etmem hiç umudum yok mesela sanki hiç başaramıycakmısım gibi..

kıslarrrr egsersizden önce ilişkiden önce yatağa girmeden tuvaletiniz yoksa dahiii gidin tuvalete işeyinnn...bendede çok oluorduu hatta ilişiki sırasında çişim geldi die yataktan kalkıp işemeye gidiodumm...eşimde sinirleniodu tabiii...sonra sonra çözüm buldum çişim gelmese dahi yatağa yatmadan çişimi yapmaya gidiodum....7 santim büyük başarı az kalmış aslındaaa..henüz zevk alamazsın çünküüü zevk için değil suan başarmak için yapıosun sonra sonra ilişkiye başlayınca zevkte alırsınn...kayganlaştırıcı kullanıormusun...bide ilişki sırasında nefes alıp verip ıkınma yani nefes egsersizi yapıomusun....ne kadarlık evlisinnn.....sen başarmış sayılırsın arkadaşım aslındaa daha açık yazz takıldığın yerlerde yardımcı olalım bilgilendirelim seniii.....
tavsiyelerin için teşekkürler. nefes alp verme ve ıkınmayı yapmıyordum. 10 aylık evliyim kayganlaştırıcı kullanıyorum. eşim askerde benım merak ettiğim yani bu sancıyı çekerken devam ettirsem gerisi gelir mi? ben gelmeyecek olmayacak diye bu noktada bırakıyorum işte. sonrada düşünüyorum tecavüze uğrayanlar da sıkıyordur kendini diye. sancı varken devam edeyımmı acaba?

Canım 2 yıllık evliyim aslında bir defa gittim pisikatriye aynı egserzileri verdi benim sorunum cok ertelemem ihmal etmem hiç umudum yok mesela sanki hiç başaramıycakmısım gibi..

canım benim bizde öyleydikk nasıl olsa hiç başaramıcam deyip egsersizlere hiç başlamak istemiodumm ben egsersizle felan çözemem diodum hangi doktorlara gittin ben bi sürü kadın doğuma gittimm bana bişi desin bişiyin var desin bayıltsın kessin biçsin beni derdim kaç kere afiyetteki kadın doğuma gittim devlet hastanesine gittim bi problem yok tamamen psikolojik dendiii ne zaman çaresiz kaldım artık yapacak deniycek hiç bişim kalmadı egsersizlere başladım ama hiç aksaltmadan hergün yarımsaat aynııı ödev gibiiii başardıkça daha azimlendimmm artık p..s ten korkmamaya başladım sende üstünde durmadın için 2 senen gitmiş bende 17 18 aylık evliyken bittii...bak ben başarmam imkansız kendimi hamile bile hayal edemezken artık p..s tende korkmuorumm..hamileyimdee sende biraz üstünde dursan başarırsın eminimkiii..hangi doktora gittin sen

tavsiyelerin için teşekkürler. nefes alp verme ve ıkınmayı yapmıyordum. 10 aylık evliyim kayganlaştırıcı kullanıyorum. eşim askerde benım merak ettiğim yani bu sancıyı çekerken devam ettirsem gerisi gelir mi? ben gelmeyecek olmayacak diye bu noktada bırakıyorum işte. sonrada düşünüyorum tecavüze uğrayanlar da sıkıyordur kendini diye. sancı varken devam edeyımmı acaba?

canım sancı ve acı söyle vardırrr kasıorsundur kendini sıkıorsundurr. oyusden...kasmıorum desende farkında olmadan kasıorsundur muhakkak yoksa yarısına kadar gelmişsin zzatenn...yarısına geldiğinde ilerleyemedim dediğin yerdeee azcık bekle derin derin nefes al ver olabildiğince ıkın olabildiğince ıkınnn...vajına kendiliğinden ıkınınca açılıo zatenn bol bol kayganlaştırıcı sürr takıldın yerdee birazcık bekle derin derin nefes al ver ıkın ıkınıncada eşin yavaş yavaş ilerlesinnn....sen çoğunu başarmışsın zaten yapamadığın kendini acıycak die şartlandırıp kastığından dediğim gibi nefes alıp verip ıkınıncaa halledersin sen çünkü başarmış sayılırsın neredeysee...

canım sancı ve acı söyle vardırrr kasıorsundur kendini sıkıorsundurr. oyusden...kasmıorum desende farkında olmadan kasıorsundur muhakkak yoksa yarısına kadar gelmişsin zzatenn...yarısına geldiğinde ilerleyemedim dediğin yerdeee azcık bekle derin derin nefes al ver olabildiğince ıkın olabildiğince ıkınnn...vajına kendiliğinden ıkınınca açılıo zatenn bol bol kayganlaştırıcı sürr takıldın yerdee birazcık bekle derin derin nefes al ver ıkın ıkınıncada eşin yavaş yavaş ilerlesinnn....sen çoğunu başarmışsın zaten yapamadığın kendini acıycak die şartlandırıp kastığından dediğim gibi nefes alıp verip ıkınıncaa halledersin sen çünkü başarmış sayılırsın neredeysee...[

çok teşekkür ederim birde öyle deneyeyim. yanii sancı olsada bırakmayayım devam ettireyim. eşim askerden gelınce tabii:59:

Back
X