Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet her asamada bı oncekı asamayı hıç yapamayacagımı dusunduguum halde yaptıgımı bılerek ılerledım. sende mı parmak egzersızıyle calısıyorsun

canım ya zaten zor bi sorun bide daha kötü durumdakileri düşündükçe şükretmemiz gerekiyor int var ve bu sorunları tartışıp konuşabiliyorsak zaten bi derece şanşlı guruptayız RAbbim herkezin yanında olsun ama başta eş ve sonra akrabalar çok önemli inşallah bişeyler yapabilirsin ve bizlerin de yardım edebileceği şeyler olursa çekinme iste canım :69:

ben annecikimi bidahaki aya erteledim :58:
ben dokunamıyodum kalem ve mum la yapıyodum parmakta kalıyodum bugün kociş evde başta ben kalem ve mumla yaptım sonra ona yaptırdım oncazımın parmaklarını strechleyip onla yaptık (ay kimdi kocam yapıyo ben dizi izliyorum demişti çok rahatmış :52: )
ama orta parmakta zorlandık kaynatmaya geçtik of gerçekten boş oturmuşuz ve hala yapmak zor geliyo aslında başlayıp üstüne düşsek olcak az kalmıştır inşallah ama p... geçince yok o hala kafasını bile sokamıyo :1:
of inşallah yakında olur seracım sende yenmişsin canım hayırlı olsun naz cım sen ve benmi kaldık

bende dün gece uzun bi aradan sonra mumu bırakıp p.s denemesi yapayım dedim.ama sevişme sonrası değilde biraz ısmarlama gibi oldu,jelleyip ters bi şekilde oturdum yarısını da aldım ama tam yapamadım.yatak ucu deneyelimd edik o da canımı yaktı ne bileyim..konsantre olmuştum mumdan sonra olucak diye ama hayal kırıklığı yaşadım:2::2::2:lütfen kızlar bana ne yapacağımı söleyin mantar olabilirmi canım ondan yanıyo olabilir diye düşündüm,jeli fazla sürünce de yanarmı acaba?şuanda ne yapmamı tavsiye edersiniz iyice alışana kadar muma devam mı edeyim??yardımcı olun bana kızlar az kaldı biliyorum maşalllah baya ilerledim farkındayım ama sonu gelmiyo.....

Arkadaşlar yorumları okudukça daha çok azimleniyorum. Bana da parmak egzersizleri ilk seferde çok itici gelmişti hatta oturup ağlıyordum ne hallere düştüm diye.sonrada bıraktım zaten aylar geçti ve buradaki yorumları okudum başaranları görünce bir istek geldi.

Yani istemek çok önemli. Bende düzenli olarak hergün yapıyorum artık ama p..se karşı hala önyargılarım var bugün muma kağıt havlu ve streçfilm sarıp pre....fe taktım. Yarısına kadar aldım. Bugün yeterince gevşeyemedim heralde biraz kastı.

Bir de bana psikoloğumun öğrettiği gevşeme tekniklerini paylaşmak istiyorum yumruklarınızı sıkıp derin nefes alıp nefesi verirken yavaş yavaş gevşetmeniz bunu sırasıyla kollar,çene, baş,ayak parmakları, ayaklar, bacaklar daha sonra karın ve kasıklar takip ediyor. Bunu yaptıktan sonra egzersiz yaparsanız daha gevşediğinizi ve faydalı olduğunu göreceksiniz.

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...

bu arkadaşın yönlendirildiği site ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?ileti sayım az olduğundan özelden msj atamadım. zaten aktifte değil sanırım. burasıda süper ama ne kadar çok umut kapısı o kadar iyidir sanırım :1:

arkadaşlar bu yatak ucu pozisyonu nedir? açıklamak isteyenler olmuş fakat inanın ben anlayamadım yani hayal edemedim biraz daha açık anlatabilirmisiniz? ben 2 parmak aşamasındayım ama hala çok tedirgin soktuğum için ilerleyemiyorum.. penise geçtiğimde hangi pozisyonu deneyeceğimi bilemiyorum.. yatak ucu pozisyonu hakkında detaylı bilgi lütfeeeen :)

Merhabalar arkadaşlar

Vajinusmus ile ilgili konuyu uzun zamandır en basından beri okudum ve egsersizleri yapmaya calısıyorum aslında yapabılıyorumda sorun yok ama hala gucumu toplayıp eşimle deneyebilmiş degilim sizden ricam istanbul ümraniyede oturuyorum bu cevrede bildiginiz ve menun kaldıgınız bir doktor varsa bana soylermisiniz.

Sevgili Yakamoz,vajinismusu ben de başardım, sende kesinlikle başaracaksın ben Dr.SAYGIN MİCOZKADIOĞLU na gittim ve cok kısa bir sürede yendim, erteleme ve eminim çok memnun kalacaksın, şimdiden geçmiş olsun...

bende dün gece uzun bi aradan sonra mumu bırakıp p.s denemesi yapayım dedim.ama sevişme sonrası değilde biraz ısmarlama gibi oldu,jelleyip ters bi şekilde oturdum yarısını da aldım ama tam yapamadım.yatak ucu deneyelimd edik o da canımı yaktı ne bileyim..konsantre olmuştum mumdan sonra olucak diye ama hayal kırıklığı yaşadım:2::2::2:lütfen kızlar bana ne yapacağımı söleyin mantar olabilirmi canım ondan yanıyo olabilir diye düşündüm,jeli fazla sürünce de yanarmı acaba?şuanda ne yapmamı tavsiye edersiniz iyice alışana kadar muma devam mı edeyim??yardımcı olun bana kızlar az kaldı biliyorum maşalllah baya ilerledim farkındayım ama sonu gelmiyo.....

p..s denemesinden önce yapıyormusunegzersiz acı oluyorsa yanlış yere itiyor demektir sen poponu hareket ettirip yönünü bul alışana kadar bölesonra düzelirinşallah p..s başını rahatalabiliyor musunpeki

ben annecikimi bidahaki aya erteledim :58:
ben dokunamıyodum kalem ve mum la yapıyodum parmakta kalıyodum bugün kociş evde başta ben kalem ve mumla yaptım sonra ona yaptırdım oncazımın parmaklarını strechleyip onla yaptık (ay kimdi kocam yapıyo ben dizi izliyorum demişti çok rahatmış :52: )
ama orta parmakta zorlandık kaynatmaya geçtik of gerçekten boş oturmuşuz ve hala yapmak zor geliyo aslında başlayıp üstüne düşsek olcak az kalmıştır inşallah ama p... geçince yok o hala kafasını bile sokamıyo :1:
of inşallah yakında olur seracım sende yenmişsin canım hayırlı olsun naz cım sen ve benmi kaldık

canım onu ben yapıyordum bı kac gun kendım yaptım hem yorucu hemde sıkılıyordum sonra esım yapmaya basladı once kendı parmagıyla sonra mumla ben hıc bıseye karısmıyordum sadece acıp yatıyordum:60::60::60:dızı ızlıyordum kıtap okuyordum esımde calısıyordu:1::1::1:

canım onu ben yapıyordum bı kac gun kendım yaptım hem yorucu hemde sıkılıyordum sonra esım yapmaya basladı once kendı parmagıyla sonra mumla ben hıc bıseye karısmıyordum sadece acıp yatıyordum:60::60::60:dızı ızlıyordum kıtap okuyordum esımde calısıyordu:1::1::1:

başka şeylere nasıl konsantre olabiliyordum, harika iş çıkarmışsın canım, ben dokunamıyorum bile, kaldı ki o an başka birşey düşenebileyim:(

başka şeylere nasıl konsantre olabiliyordum, harika iş çıkarmışsın canım, ben dokunamıyorum bile, kaldı ki o an başka birşey düşenebileyim:(

valla ben boyle daha rahat edıyordum heyecanlı bı dızı varsa onu ızlıyordum kafam dagılıyordu orayı dusunmuyordum tabı bu durum ılk baslarda degıldı sonrakı egzersızlerdeydı esımede dıyordum calıs köleeeeee:60::60::60::60:

acaba bende eşime mi çalış köle desem:)

olabılır belkı gaza gelır:60:ya yazık onlarda cok cabalıyor bı an once bu durumdan kurtulalım dıye onlarında durum zor. olur canım sen azımlı ol egzersızlerını ıhmal etme hersey duzelecek kısa surede ınsallah ben ınanıryorum egzersıze azımle yapan bırı mutlaka bu ısı basarıyor erteleme olunca bu ıs uzuyor hele muma gecınce bı kac guna halloluyor

Back
X