Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlıcım diyelim ki eşimle oldu sonraki günlerde böle rahat rahat oluyo mu yoksa kasılmalar devam ediyor mu sen ne zaman sonra normale döndün???

canım ben ilk yendiğimde çok kolay olmuştu nasıl girdiğini anlamadım bile git gel bile oldu.şimdi de zorlanmam olmuyor.ama ilk girişi yine nefes ve ıkınmayla alıyorum içime sonrasında problem yok.hala jel kullanıyorum ama bir kere oldum mu tamamdır gerisi inanının çok kolay.kendiniz için en iyi pozisyonu bulun denerken bacaklarınızı tutup kendinize çekin ve yanlara açın.eşiniz dizlerinin üstünde pe...hakim olsun ve sizi izlesin nefes verirken ve ıkınırken yavaşça ittirsin biz öyle yaptık ve hiç zorlanmadık birazda eşinizde iş bitiyor.
canım çok teşekkürler inşallah bende bu hafta bu işi bitirmeyi düşünüyorum adet sonrası hem daha kolay oluyor inş kurtulurum bende senin gibi diğer arkadaşlara yardım ederim şuan muma bi kat pamuk sarıyorum ama p... boyutuna daha ulaşamadım sen onun çapında aparatla çalıştın mı???*

Slm arkadaşlar ben muma pamuk sarıp da yapıyordum ama suan adet oldum acaba kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa başa mı dönecem tekrardan çok merak ediyorum tam yenecem dedim adet oldum offffffffffffffffffffffff............

canım merak etme aynıı kaldığın yerden devam ediyorsun hiç korkma canım :70:
bir yere geldikten sonra başa dönmek yok Allahın izni ile..

canım çok teşekkürler inşallah bende bu hafta bu işi bitirmeyi düşünüyorum adet sonrası hem daha kolay oluyor inş kurtulurum bende senin gibi diğer arkadaşlara yardım ederim şuan muma bi kat pamuk sarıyorum ama p... boyutuna daha ulaşamadım sen onun çapında aparatla çalıştın mı???*

canım inan çok iyi aşamadasın rahat git geller yapıyorsan süper.ben pe... kalınlığına gelene kadar çalıştım tam olsun diye.en son gün eşime yaptırdım egzersizi hakimiyeti ona vereyim diye arkasından denedik hemen oldu zaten.

egzersizleri yapamiyorummmm :( esimle denemeye calisiyorum oda olmuyor:84:

keske bende sizin gibi egzersizleri yapabilsem :(

inan bende önce öyleydim parmakla dahi dokunamıyodum onu bırak vajina deliği nerede onu bile bilmiyordum ama eğzersizler inanki kolay yapamayacak hiç bir şey yok bence sen önce kendi parmağınla yapmaya çalış daha rahat hissedersin hem vajinayı tanımış olursun allahım hepimizi kurtarsın kısa zamanda inşallah

herkes yatmış kimsecikler yokk.kıslar ben bugünkü egzersizimde orta parmağa geçtik eşimle yapıyoruz ben kendim yapamıyorum. 1 saat falan çalıştık orta parmakla. biraz yanmam var ama geçer heralde inşallah kastığımdan oluyo heralde öyle demişti arkadaşlar daha önce. girişler iyi ama gitgellerde canım yanıyo biraz daha .oda geçer inşallah bakalım .umutlanmaktan bile korkuyorum hala uzak gibi ama allahım büyük hepimiz yeneriz birgün inşallah

günaydınlar herkese yeni katılan arkadaşlar da hoş gelmişler
ben bazı sorunlarımdan dolayı gelmedim tabiri caizse mağrama saklandım biraz fazla kabuğuma çekildim
yeni arkadaşlar sesleniyorum inanın ilerledikçe kendinize güveniniz artacak ben nazlıyla bir olmuştuk birbirimize hergün söylüyorduk bence kendinizi birilerine karşı sorumlu hissederseniz bu paylaşım sizi oldukça motive edecektir.

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz uleynn gene tek başımayımm kimsecikler yokkkkk:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Mehaba canlarım, nasılsınız? iki gündür internete giremiyorum sayfalarda birikti okuyamadım. yarın inş nasipse annemler yanıma geliyorlar çok heyecanlıyım :) darısı tüm gurbetçilerin başına. bir kaç gün daha müsait olamam. hepinizi seviyorum fırsat buldukça girip bakıcam.. kendinize iyi bakınn

arkadaşlar merhaba,

ya 3 parmağını alabilen var mı? ben burada öyle birşey okudum denedim benim olmadı. 3 parmak 1 boğum alabildim o da zorla. zaten parmak zorluyor beni mum daha rahat geliyor.

Merhaba,

Ben 3 yıllık evliyim.. maalesef hala cinsel ilişki olmadı...

uzun bir beklemenın ardından doktora gittim...
alttan muayene etmeye çalıştı ama başarılı olmadı ben müthiş kasıldım ve acı hissettim...
muayeneyı yarım bıraktı... eft ve hıpnoz ile tedavim başladı... meger benim vajınamda et varmış ...bir operasyon geçirdim.. daha sonra tekrar muayene gittim ve muayene oldum. doktorum sende vajınusmus yok dedi.çok rahat bir şekilde ilişkiye girebilecegımı soyledı... daha sonraları ben parmak egzersızı yaptım bir kaç defa çok rahat parmagımı içeri aldımm...

maalesef hala cinsel ilişki olmadı...

tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba,

Ben 3 yıllık evliyim.. maalesef hala cinsel ilişki olmadı...

uzun bir beklemenın ardından doktora gittim...
alttan muayene etmeye çalıştı ama başarılı olmadı ben müthiş kasıldım ve acı hissettim...
muayeneyı yarım bıraktı... eft ve hıpnoz ile tedavim başladı... meger benim vajınamda et varmış ...bir operasyon geçirdim.. daha sonra tekrar muayene gittim ve muayene oldum. doktorum sende vajınusmus yok dedi.çok rahat bir şekilde ilişkiye girebilecegımı soyledı... daha sonraları ben parmak egzersızı yaptım bir kaç defa çok rahat parmagımı içeri aldımm...

maalesef hala cinsel ilişki olmadı...

tavsiyelerinizi bekliyorum

hoşgeldin cnm

eğer operasyondan sonra muayeneye izin verdiysen gerçekten vaji yoktur. senin ki sadece korkudur. bunuda parmak egzersizleri ile aşabilirsin. burnundan nefes alıp ağzından vererek ve ilişki esnasında ıkınırsan faydalı olur.

hoşgeldin cnm

eğer operasyondan sonra muayeneye izin verdiysen gerçekten vaji yoktur. senin ki sadece korkudur. bunuda parmak egzersizleri ile aşabilirsin. burnundan nefes alıp ağzından vererek ve ilişki esnasında ıkınırsan faydalı olur.

ilginize teşekkür ederım.....muayene çok rahat oldu....evet artık olacak diye başlarken sonunda gene olmaması insanın canını SIKIYOR.

buraya yazıp yazmamak konusunda günlerdir bocalıyorum e birazda çekiniyorum.. evet anladığınız gibi bizde tam birleşme yok.. kaç kez denedik olmuyor.. 18 günlük evliyim bu arada. belki nikimden tanıyan olur beni derdim var a yazmıştım düğün arefesi ve sonrasında eşimin ailesinden kaynaklı sorunlar yaşadık.. çok üzüldüm çok ağladım hala ağlıyorum sinirlerim çok bozuk.. üstünede cinsel hayat böyle olunca iyice laçka oldum... egzersizlere baktım parmağımla denedim ilk boğuma yakın hemen hemen sokabiliyorum ama orda bi duvar sanki.. eşimle de denedik aynı şekil sadece başı giriyor.. sadece bi defasında başından braz daha ilerisi girdi ama bu seferde acı hissettim baskı oldu.. hiç grmiyor değil ama tam ve sorunsuz olmuyor... bu acılı bişeymi böyle nasıl geçer bu sorun yengem doktora gitmelisin dedi ama başka evlenen bi ki arkadaşım dah yeni evlisiniz biraz daha zaman tanıyın dedi.. açıkçası bilmiyorum ama bende hemen doktora gitmek istemiyorum şuan regl oluyorum bugün yarın bitecek denemelere devam edeceğiz.. bu dert çok başkaymış :58:

Back
X