• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerrrr...nasl başardın..

Ben 11 aydır hiç yaklaştırmıyordum bile yanıma..Arada sırada buraya girip okuyordum yazılanları ama onlar benden ilerdeydi bir çoğu denemiş başaramamış en azından.ama ben hiç denememiştim bile..ya acırsa korkusu hep içimdeydi..acıdığı için yaklaşmıyor değildim yani..yaklaşır da acırsa korkusuydu benimki..sonra bir arkadaşım bana psikoloğa gittiğini söyledi ve parmak egzersizi yapıyorum dedi serçe parmakla başla dedi ben de evde denedim olmadı beceremedim kendi kendime oraya bir sey girmiyor işte diye soylenmeye başladım..daha sonra burda bi arkadasın soyle yazdıgını gordum '' parmak egzersizinde önemli olan kalça yönünde ilerletmek parmağı'' yazıyordu ben de tekrr denedim serce parmagını ilk boğumu girdi.tabii bu benım için büyük basarıydı cok mutlu oldum.. aynı gün orta parmağımı bile denedim tamamı oldu.. oraya bir seyin girebiliğini görmek beni çoook mutlu etti :9: en sonunda dün denemeye krr verdik ve jelle denedik ikimizin pozisyonunu o kdr kolay ayarladık ki çoook rahat oldu hiç anlamadım bile..merak eden bilgi almak isteyen olursa özelden msj yazabilir ben şu an çok mutluyum umarım herkes en az benım kdr mutlu olur:9:

derincim merabaaa :54: düşündüklerine aynen katılıyorum ama sanırım bu süreç böyle işlemeye devam edicek ... yinede elimizden bişi gelirse seve seve yardımcı oluruz arkadaslara

Aaa Zerr'cim merhaba nasılsın?
Bu süreç böyle işlediği sürece yardım etmek de imkansızlaşıyor canım ya...
O yüzden de uğramıyorum elimden birşey gelmiyor...
Öpüyorum seni canım :54:

Murat Ulusoy'un sayfasındakiler nedne bu sayfaya ayrdıma gelmiyor denmiş.Kızlar bizim yardım edebileceğimiz bişey olsa şurda kaç kişiyiz onumuz etmese birimiz etmez miydi hiç?kaldı ki sizin durumunuzu en iyi anlayan bizlerken. Dr.hipnoz yapıyor,bizim aktarabileceğimiz bir şey olsa şöye böyle yapın diye tabii söylerdik,paranız cebinizde kalsın siz başarın diye ama hipnoz var işin içinde,onlarca eğitim var,biz sadece tedavi günü 3 öğün hipnoz koltuğuna oturup,bilincimiz açık halde dr.un verdiği telkinleri ve direktifleri dinleyip,bilinçaltımıza işlenmesine izin verdik ve verdiği 3 boy aapratı her hipnoz sonrası odamıza gidip deneyimledik ve bir cd izletti,eşimizle onu izledik.o kadar.yoksa keşke elimizden gelse yardımcı olsak. ben mualla oktay'a gitmiştim daha önce,işe yaramamıştı ve 3500lira vermiştim.1 yıl sonra murat beye gitmeye karar verdim.altın bozdurmak,kredi çekmek vs...insan mecbur kalınca,evlilik sözkonusu olunca birşekilde denkleştirmeye çalışıyo işte.hem bildiğim 3000peşin kalanını taksit yapabiliyosunzuz diye kalmış aklımda ama yanlış da olmasın,yanlış yönlendirmeyim.Allah hepinizin yardımcısı olsun,eşlerinizle kavuştursun.

Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah.
Hipnoz inş. kesin çözümdür bilmiyorum. bizde arkadaşlarla burda birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz.
teşekkürler bizi bu konuda biraz olsun aydınlattığın için.

nursena,,,,,

canım ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,,, SONUNDA OLDU BITTI , TAM BIRLESME SAGLADIM, BUGUN SAAT 7 LERDEMI NE GIRDIM TAMAMEN UMUDUMU YITRMISTIM OYSA..:))

SONRA ; REGL BTTIGI ICIN GITTM AGDA YAPTM ,TAMAMEN , SNRA yıkandım tekrar, sonra esıme hadı gel odamıza gıdek dedım, gece lambamıda yaktm, sonra 15 dk kadar yuzeysel sevstık, sonra , ışıgı yaktık anestol ,gleıt gelen ve prez. yanmdaydı esım once tek parmagına boylu boyunca anestol surdu sonra ,ıcıme sokarken sadce gırıste yanma hıssettım , ama yandı acıkcası ama dayanılmıcak gıbı degıldı, sonra esım parmagını yarıya kadr sokunca dur dedm tabı ben sureklı dıyafram nefesı alıp verıyorum verdıgım anda esım parmagını vakumladgmı soledı, sonra ıcımde beklettıkten sonra bı 3 dk falan 2 parmak gına tamamen anestol surdu , yıne gırıste yanmam oldu sonra yıne nfesle ıcıme aldım, esım tamamne ıcınde parmaklarm dedı, snra ıcımde oldugu an ona dedmkı hayatm , ben nefesı verırkn elını harekt ettır ,alırken kımıldatma bole yapınca oan yanma kasılmam olmadı ,nefes egzersızı cok onemlı oldu. sonra esımle ıcımde 5 dk kadar beklettı oarada muhabet edıorduk sagdan soldan konsumaya calısıarak kafamı uzaklastrdıkca esım rahatladgmı soledı .sonra ıcımde makas hareketı ve ılerı gerı yaptı bı 5dk daaha, sonra parmagıda cıkarıp,pns e prezer. gecırıp bolca gleıtgelen lede ve once basını degdırıp yanma hıssımı sordu oldu evet sonra nefesle yıne ıkınarak ,yarıya geldı ,durr dddm gevse dedı tekrar nfs vererek tamamını almısım , esım sonra tekrar cıktı bu sfer tekrar grdı gırıste yanmam ooldu ama yıne tamamen grdgnı soledı bende alttaydım bacaklarm gogsume dogruydu kafamı yataktan kaldırıp baktıgımda ıcımdeydı gulme krızı geldı sarılıp opustk oda ıcımde bıraz gt gel bıle yaptı :) ama popoma dgru basınc gıbı garıp bır hısse kapıldım, snra ıcımddee bosaldı prezv. le tabı,,bılmıyorum nasıl anlattım ıns acıklayıcı olmsuumdr heyecandan bıraz karsk yazdım, BEN ONCE ALLAHA SUKREDIYORUM, SONRA NURSENA ARKADASIMA,SONRA BU SITEYE VE BU SITEDE DENEYIMLERINI YAZIP PAYŞASAN ARKADASLARIMA VE ANESTOLA YARDIMLARNDAN OTURU ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM, TAM UMUDUMU KESTIGIM AN OLMASI RUYA GIBIYDI ESIM ICIMDEYKN SOKA GIRDIM OLDU BAK DEDI :) ONUN MUTLULUGU PAHA BICILMEZ AMA ANESTOL YARDIMCI OLDU COK VE NURSENA HAKKINI HELAL ET :) CANLAR BENDE DUVAGIMI ACACAGM :) VE SORMAK ISTEDGNIZ BIIS VARSA SORUN NASIL OLDUGU KONUSUNDA YASADKLARIMI ANLATIRIM BENDE NACIZANE :)))

Anammmm çok sevindim yaa :64: :64: darısı başıma =))

tebrik ederim cnm :nazar::nazar: Allah başka dert vermesin inşallah.
ne kadar süre egz. yaptın ve sadece tek parmaktan sonramı p.. deneyip başardın?

kuzuum, balımm o kadar murtluyum ki seni için anlatamam, her yenen için kendim yenmiş gibi seviniyorum, İnşallah aybice de yakında yenecek bu derdi bitanem:)) EE, hadi bakalımi sen ide görecez gecelerde:))

saol bitanem benim desteginizle oldu:54: evet en kadrolu aybike sıra onda aşıcak oda inanıyorum ben :54::54: evt :9:gecelerdeyim :9:ormantik gecelerde:9:

Ben 11 aydır hiç yaklaştırmıyordum bile yanıma..Arada sırada buraya girip okuyordum yazılanları ama onlar benden ilerdeydi bir çoğu denemiş başaramamış en azından.ama ben hiç denememiştim bile..ya acırsa korkusu hep içimdeydi..acıdığı için yaklaşmıyor değildim yani..yaklaşır da acırsa korkusuydu benimki..sonra bir arkadaşım bana psikoloğa gittiğini söyledi ve parmak egzersizi yapıyorum dedi serçe parmakla başla dedi ben de evde denedim olmadı beceremedim kendi kendime oraya bir sey girmiyor işte diye soylenmeye başladım..daha sonra burda bi arkadasın soyle yazdıgını gordum '' parmak egzersizinde önemli olan kalça yönünde ilerletmek parmağı'' yazıyordu ben de tekrr denedim serce parmagını ilk boğumu girdi.tabii bu benım için büyük basarıydı cok mutlu oldum.. aynı gün orta parmağımı bile denedim tamamı oldu.. oraya bir seyin girebiliğini görmek beni çoook mutlu etti :9: en sonunda dün denemeye krr verdik ve jelle denedik ikimizin pozisyonunu o kdr kolay ayarladık ki çoook rahat oldu hiç anlamadım bile..merak eden bilgi almak isteyen olursa özelden msj yazabilir ben şu an çok mutluyum umarım herkes en az benım kdr mutlu olur:9:

cnm bilgi almak istiyen çok oluyo bilgilerini sayfada paylaşırsan herkes yararlanır..

tebrik ederim öncelikle: ) darısı tüm vajinusmusluların başına.. bende 10 aylık evliyim son 2 3 haftadır egzersizler yapıorum ama düzenli değil tabi.. 8 cm eninde aparatı içime almayı başardım fakat 10 cm lik denedm olmadı:( eşimlede deniyoruz saatlerce ama olmuor.. bi de pozisyon demişsinz nasıl bi pozisyonda denediniz?

Selam arkadaslar

Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.

Simdiden cok tesekkürler!!

saol bitanem benim desteginizle oldu:54: evet en kadrolu aybike sıra onda aşıcak oda inanıyorum ben :54::54: evt :9:gecelerdeyim :9:ormantik gecelerde:9:

canım öncelikle çook tebrik ederim allah başka sıkıntı vermesin :))))))))))) bişey sormak istiyorum benim enfeksiyon geçti sanırım ama şimdi yaparken yine acıyo benim daha doğrusu gitgellerde canım acıyo zamanla geçer mi bu durum parmak alabiliyorum ama parmaklada gitgel yaparken yanma oluyo dar olduğu için mi esnemesi mi lazım anlamadım

canım öncelikle çook tebrik ederim allah başka sıkıntı vermesin :))))))))))) bişey sormak istiyorum benim enfeksiyon geçti sanırım ama şimdi yaparken yine acıyo benim daha doğrusu gitgellerde canım acıyo zamanla geçer mi bu durum parmak alabiliyorum ama parmaklada gitgel yaparken yanma oluyo dar olduğu için mi esnemesi mi lazım anlamadım

çok saol cnm benim:54: zamanla tabikide alışır..bence farkında olmadan istem dışı kasıyosundur ona dikkat et eger dvm ederse bi doktora görün istersen..

Selam arkadaslar

Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.

Simdiden cok tesekkürler!!

msn adresin varsa yardımcı olabilirim istersen :34:

çok tebrik ederim seni,başarmana çok sevindim,doktorun biraz mekanikmiş ama olsun
neticede yenmişsin,bundan sonrası sende,psikolojini rahatlatmaya bak,ilişkiyi mekanik olmaktan çıkarırsan daha kolay olur herşey
zamanla düzene girer herşey,tekrar tebrik ederim,biri daha kurtulmuş bu illetten...

teşekkür ederim.bakalım mekaniklikten nasıl kurtulucam.hala pek istekli değilim ilişki için.yine bisürü uğraşıcam diyorum her seferinde.
ilerde ben de çok istermiyim acaba

Back
X