• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim öncelikle: ) darısı tüm vajinusmusluların başına.. bende 10 aylık evliyim son 2 3 haftadır egzersizler yapıorum ama düzenli değil tabi.. 8 cm eninde aparatı içime almayı başardım fakat 10 cm lik denedm olmadı:( eşimlede deniyoruz saatlerce ama olmuor.. bi de pozisyon demişsinz nasıl bi pozisyonda denediniz?
msn adresin varsa yardımcı olabilirim:34:

Selam arkadaslar

Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.

Simdiden cok tesekkürler!!

canım minyon tipli olmanla bir alaka kuramadım çünkü 14-15 yaşında kızlar yapıyor boyla posla kiloyla alakalı bir durum değil ordaki yapı hep diyoruz ya çocuk çıkıyor diye yani anla işte isteyince ne kadar açılabildiğini eşine gelince hani vajinin bir boyu var en fazla o kadar girebilir onun için onu da dert etme derim ben öyle çok deneyimli değilim ama ona göre de pozisyonlar vardır mutlaka.:17:

cnm nasıl sevindim bilemezsin ,süpersin valla :46::46::46::46:
çok şükür sen de kurtuldun artık,darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarımızın başına
allah başka dert vermesin canım,nazarlardan korusun inşallah.:nazar::nazar::nazar:
mutlu günler seni bekliyo artık.

belinayımmm,kuzucummm,balımmmm,fıstığım
kız açınca sevindirik oldum birdennnn ama bekliyoduk artıkkkk dimii
bitanemmmm var ya ne sevindim anlatamamm açınca ilk yazılanalrı ve senin avatarı görünce uçtum valla
bende halay çıkmamış neden anlamadımmm geçmiş olsun cnmmm Rabbim tekrar yaşatmasın
en kısa zamanda bebiş inşallah hadi bakalımmm:34:
yazmıştım daha önce albuneayaa ben eskisi gibi giremiyorum cnm bi süre bçyle malesef işte durumlar değişti de
biraz yakında eve net alcam inşş

Selam arkadaslar

Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.

Simdiden cok tesekkürler!!

zerdali burayı takip et..ilk sayfayı oku ve uygula..6binlerden yukarı dogru oku egzersize başla düzenli yap garanti çözüm..kafana takılan olursa sor.burda herkes yardımcı olur..bu arada herkese güvenipte msn vermeyin..

teşekkür ederim.bakalım mekaniklikten nasıl kurtulucam.hala pek istekli değilim ilişki için.yine bisürü uğraşıcam diyorum her seferinde.
ilerde ben de çok istermiyim acaba

canım hep öyle oluyo başlarda,zaman gerekiyo biraz ,tamamen normale dönüyo zamanla
mesela ben hep şey düşünürdüm egzersiz yaparken,ilişki öncesi hep aparatla egzersiz mi yapacaz derdim
ama çok şükür öyle bişey olmadı bende,çünkü yendiğim akşam aparatlarımı çöpe attım
yeneli bir aydan fazla oldu,yavaş yavaş düzene giriyo
ama maalesef aklımızda hep bi daha olmazsa korkusu oluyo,ama her seferinde de yeni yenmişim gibi seviniyorum
zamanla atlatırız canım,biraz alışmak lazım
istek konusuna gelince,dedim ya hala olmayacak korkusu olduğu için az da olsa,o istek çok fazla değil hepimizde
zaman gerekiyo canım,sen kafana takmamaya çalış
tekrar tebrik eder,m

cnm nasıl sevindim bilemezsin ,süpersin valla :46::46::46::46:
çok şükür sen de kurtuldun artık,darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarımızın başına
allah başka dert vermesin canım,nazarlardan korusun inşallah.:nazar::nazar::nazar:
mutlu günler seni bekliyo artık.

çok saol cnm benim desteginiz sayesinde:54::54: amin hepimizi inşallah..:29:

belinayımmm,kuzucummm,balımmmm,fıstığım
kız açınca sevindirik oldum birdennnn ama bekliyoduk artıkkkk dimii
bitanemmmm var ya ne sevindim anlatamamm açınca ilk yazılanalrı ve senin avatarı görünce uçtum valla
bende halay çıkmamış neden anlamadımmm geçmiş olsun cnmmm Rabbim tekrar yaşatmasın
en kısa zamanda bebiş inşallah hadi bakalımmm:34:
yazmıştım daha önce albuneayaa ben eskisi gibi giremiyorum cnm bi süre bçyle malesef işte durumlar değişti de
biraz yakında eve net alcam inşş

canım benimmmm:54::54::54:saol bitanem sizlerin sayesinde oldu başardım çok abartıyomuşuz aparatlar pnsn yanında işkence:9:canm bebiş için tohumu ocak şubatta atıcaz hayırlısı:16:sen naslsn npyn bebe nezmn..

kızlar kimse tanımadığı birini msn vermesin ya.dakkika bir gol bir hayırdır rbarc ne msn topluyorsun kızlardan.anlat burda ne anlatacağın varsa yoksa defol git.

kızlar kimse tanımadığı birini msn vermesin ya.dakkika bir gol bir hayırdır rbarc ne msn topluyorsun kızlardan.anlat burda ne anlatacağın varsa yoksa defol git.

senin gibi konusmak kişiliğime yakışmaz.. kimseden msn topladığım yok.. sadece herkes okusun istemedim.. insan! gibi söylemen yeterdi..

bitanem haftasonu annemlere gidicektim..cumartesi reglden sonra ilk denememdi..hiç eski aparatı denemeden 2 kat daha peçete sardım..baya ugraştım geç oldu ama oldu hepsini aldım..baya bekledim üzermi giydim çıkarmadan penguen gibi evde dolaştım bi elmle uçtan tuttum çıkmasın die..wc ihtiycm vardı çıkardım gittim wc ye bide baktım ki benim gıymatlı gitmiş..çıktım tekrar aldım aparatı öncekinden daha rahat oldu ama kalkamadım yanmam oldu hafif çıkardım..akşamına denerim pns öyle çıkarım dedim evden eşim geç gelince denemedik çıktık hemen..pazar gec geldik bira geçti sonra gittim ben odama aldım aparatımı vajene azıcık anestol sürdüm gleitgelen sürdüm aparatada booollcaa ultrason jeli sürdüm yavaş yavaş aldım..ıkındım nefes alırken karnımı çekebildigim kadar içeri çektim nefes verirkende karnıma dogru şişirdim aynen tekrar ettim her nefes alışımda içeri dogru rahatlıkla gitti..aparat içimde ucundan tuttum çok yorgun ve uykum vardı o halde uykuya geçer gibi olmuşu:9: eşim geldi aparat içimde ön sevşme olsn dedim ama bi türlü konsantre olamadım..aparatı çıkardım eşimn pnse jel ben vajene azck anestol ve jel sürdüm eşim içine dogru soktu rahatlıkla gitti inanamadık şaşırdık gözlerimizn içi güldü ben inanamadm elimle yokladım gerçekten olmuştu..rahatlıkla git gel yaptı hızlıda yaptı..ben aparatla gitgel yapamyodum..pns çok yumuşak görndügü gibi deilmiş:9:aparat öyle sertki anlatamam onu yapıyrz pns yanında hiç ama hiç bişey egzersiz yapanlar bütün samimiyetimle söylüyorum çook rahatt..cnm sonra wc ihtiycm oldu pns çıkarttk gittim geldm tekrar denedik hemen oldu tekrar ggit gellr oldu..ben alttaydım eşim üstte aparatı denedigim pozisyonda yaptım sonradan ben üstte eşim altta geçti öyle rahat olduki anlatamam daha rahattı..ben fkendm gitgel yaptm çok rahat..çok yorulmuştum başta kasılmalarım olmuş sonradan bacaklarm çook agrımıştı..oldu yani bitti:43: gerçekten bitti ya:43::43: ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNNN.. BİRAZ KLASİK OLCAK AMA GERÇEKTEN ÇOOK ABARTMIŞIZ BÜYÜTMÜŞÜZ GÖZÜMÜZDE..pns boyu aparata gelin içerde bekletin hemen ardından pens garanti çözüm yüzde100..:51::51:

canım 4 gözle senın basarını beklıyordum basardın kuzummmmmmmmmmmm
malum olaylardan hıc keyfım olmadıgı ıcın halayını cekemıyorum ama sonra afilli bır kutlama yapıcaz inşallah
egsersızdekı arkadaşlar bakın yenen herkes aynı seyı söyluyor p.. aparattan daha rahat ve anlamıyorsun bıle gırdıgını
her yenen esıne soruyor oldumu dıye :)
kuzum kendıne dıkkat sımdı bu dönmde corapsız ve terlıksız yere basma tamammı taze gelın:29:

Back
X