Hoşgeldin karabiberim:)) Nasılın canım iyimisin? Yazdıklarını gördüm hayatım, nursenacım da cevap yazmış sana, sağolsun.
Hayatım öncelikle şunu kabul etmelisin ki, vajina senin bir organın, iğrenç, tiksinç, gibi bir durum yok olmamalı da, öncelikle buun kabullenmelisin. Malesef toplumsal olarak biz kadınlar çocukluktan itibaren cinsellikten uzak tutulabilmek için hep bu şekilde yönlendirildik, cinsellikle ilgili hereşiy iğrenç, ayıp, olduğu şekillerde yetiştirildik, öyle olmasa bile kulaktam dolma laflarla hep böyle düşündük. Ama öyle değil hayatım:))
1. adım olarak vajinannın ve cinsel organlarının vücudunun bir parçası olduğunu kabul etmelisin. Nursenacığımın dediği gibi, otur eline bir ayna al, vajinanı incele, bakmaktan sakın utanma iğrenme. Yasla sırtını bir yere yarı oturur-yatar pozisyonda yap bunu. Parmağınla dokunmaya çalış. Hatta dokunrken bir miktar bebeyağı ya da varsa elinde kayganlaşıtırıcı sür ki dokunşların korkutmasın seni. Şunu sakın unutma ki sanıldığının aksine "ORADA HİÇ ACI YOK" hayatım. Ahhh ah giden günlerime yanarım:)))))
2. adımda; girişi incelerken ıkınabildiğin kadar ıkın, girişte bir delik açıldığını göreceksin. İlk etapta sana kulak çöpü öneriyorum ben serçe parmaktan daha ince oldugu için 1 adet kualk çubuğunun ortasını uçlarındaki pamuklarla aynı kalınlıkta olacak şekilde pamukla sar ve streçle. Streçlerken mümkün olduğu kadar pürüz bırakma. kayganlaştırıcı üsr bolca hem vajina girişine hem çubuğa ve gördüğün o delikten içeri doğru ittir, sakın korkma lütfen bunu yaprken, gerçekten hiç acımıyor, sadece sen eğer kasarsan acıyormuş gibi hissedebilrisin. Öyle düşündüğün anda derin nefes al ver acımayacağını telkin et kendine:))
Canım, vajina hem enine hem boyuna uzayabilen genişleyebilen bir yer 3-6 kg bebek doguyor ordan ve emin ol hepimiz için geçerli bu kurallar:))
Sen şimdi bu deidklerimizi yap. Nursena, pati ben belinay genellikle buradayız. Takıldığın birşey olursa hemen yaz, kim varsa hemen cevap veririz sana. Hadi bakalım balım, sen bunu başaracaksın:))