- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.601
kızlar bu hastalık erteleme hastalığı ya ben 5 senelik evliyim yılımda bir form buldum orda başardım ozaman daha bu hastalığın adı yoktu bu kadar ozaman böle güzel muhabbetlerimiz vardı ama bu site değildi msnden falan yazışıoduk ama nasıl bir kuvvet cesaret oldu serçe parmağımla o gazla egzersizi denedim ağladım günlerce ona bile düşünün sevinçten ondan sonra işte böle kaldı tam artık dr a gidecekti arada formu okuodum bebek istiodum yenmeden daha yollarını arıyordum eşimle 2 sene ayrı kaldık anasınıfı öğretmeniyim ben tayinim yeni çıktı daha buraya öle ertele ertele dediğimi gibi tam dr a gidecektim buraya takılayım dedim çalaışmalara başladım şimdide dr u erteledim yenecem çünküüüüüü:)) hep beraber inş tabii
ben tesadüfen bulmuştum bu siteyi. yemek tarifleri falan ararken başka konulara da bakayım dedim ve benim gibi birçok kişinin dertleştiğini gördüm.yalnız değilmişim deyip egzersizlere başladım. keşke daha önce bulsaydım burayı 1 ayda yendim. 2 yıllık evliyim.ablama bile soramadıklarımı burada sordum ve başardım.inşallah herkes kurtulur bu dertten.