- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.961
henüz başaramamış arkadaşlar için yazıyorum bunu çok kişi yazdı biliyorum ama muhakkak bilinmesi gerekn şey egzersiz şart ama ben o p..s kadar aparatı yapınca (özellikle bir yere geliyor takılıyor diyenler için diyorum)! gerçekten oarayı kendiniz aparatla yaparsanız daha iyi anlarsınız ben artık dedimki yok orası kapalı falan ne senaryolar bilseniz ama orayı aşınca hele kendim yaparken anlamadım bile nefes alıp verdim doğru yere ittirdim ölece bekledim sonra denerkende p.s.le dedim kendim yaptım aynı boyutlarda demekki olcak hele o dediğim yeri geçince oturdum inanamadım yaaa hiç bişi yokkk boşluk ucumucu yok heheh gerçekten öle aynı şekilde bunu aşayan arkadaşlar kendi denesinle bakın pamuğu ıslatın linizle şekil verin aynı boya getirin ama pamuğu sıkın sertleşsin pre..tife geçirin bol kayganlaştırıcı hem sert değil die rahat olursunuz deneyin gerçkten 3 şekildede yaptım artık kırk saat beklemeden hemen sokabiliyorum p..si sizde yapabilirsinizz eminimm CESARET,AZİM,ÖDEVLERE ÇALIŞMA GÜVENNNN