• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nilaycım olabildiğince rahat ol. hiç bir şeye sıkılmamaya çalış. geçen gün patimi demişti sanırım. stres sıkıntı korunma etkisi yaparmış insanda. o yüzden bebek istiyoruz sıkılmıycaz üzülmeyeceğiz ok mi ?

evet cnm stes sıkıntı uzuntu yok onlara elveda hzur mutluluga merhaba dıyoruz o zmn:))

koçum biraz önce yine denedim mumu aynı şekilde alabildim yani en 7 boy 12 cnm olduu..:46::46:
ama bir sorum var ben mum yaparken beyaz akıntı geliyo içimden bu normalmi sizede oldu mu?
bide git gel yapamıyorum henüz mumla.

canımcım o beyaz sıvı bende de oldu herkeste de oluyordur heralde.Sen kayganlaştırıcı kullanıyorsun ya birde oraya birşey giriyor ve vaji buna alışıyor hassasiyet gösteriyor.Demek ki tam ilişkiye girdiğinde ıslanmama gibi bir sorunun olmayacak.Denemeye devam et o gitgel hareketlerini de biraz daha muma alışıp yapacaksın.şu an oraya birşeyin girdiğini görüp kabullenme aşamasındasın::::)))))

canımcım o beyaz sıvı bende de oldu herkeste de oluyordur heralde.Sen kayganlaştırıcı kullanıyorsun ya birde oraya birşey giriyor ve vaji buna alışıyor hassasiyet gösteriyor.Demek ki tam ilişkiye girdiğinde ıslanmama gibi bir sorunun olmayacak.Denemeye devam et o gitgel hareketlerini de biraz daha muma alışıp yapacaksın.şu an oraya birşeyin girdiğini görüp kabullenme aşamasındasın::::)))))

sağol cnm.. sevindim biraz korktum bişeymi var die akıntıdan. içim rahat şimdi. 2. mum denememide başarıyla yaptım çok mutluyummm:46:

bende senı sevdım gıcık kız :)

bılınmeyen ne kadar vajılı varmıs :( catal korkunuzu yenmenıze sevındım
benı ılk dırek catala oturtmustu kendıne dıkkat et canım
3 ay ılıskı yasak olması herkesemı bu kural acaba sasırdım aslında ıyıce alısıp oyle hamıle kalınmalıda
sızın gıbı 3 yıllık olsam beklerdım sımdı 1 gun bıle goze batıyor laf ısıtıyoruz sureklı :(

katılıyorum kesınlıkle hassascana sureklı bıze yaz canım hamılelık donemını ;)

canım 2 gun once cevap yazarken nılaya bakımda dıye yazı cıktı forum ıcın
sonra dun gırıyım derken sıfreyı unutmusum nıhayet bugun gırebıldım geldım yettımm canımmm
gecmısı bır okuyayım sende bana ozelden kendını durumunu bır anlat yada msn ver ;)

ya kızlar doktor ne meme muyanesıne yanastı nede sızn gıbı sonradanalabılcegım test verdı
catalda muayene sonra sedye gıbı yerde uzun cubukla ultrason vajıden
bırde fıtıl verdı bugn kullancam ama 3 gun sonra yıne kullanmam gerekıyormus ve 3 gun ilişki yasak
sana fıtıl kullanırken yasak vermısmıydı canım
bebeğide kafana takma vaktı saatı gelınce olur canım inşallah:29:

bakkk patiii bizi çok boşluyosunnn vee çookk uzuyosuunn nerelere kayboluyosun sen yaaaa:(((gitmeee bi dahaa:((

cnm benim fitil rahimdeki yara var onun için..ilişki için fitilden önce ilişkiye gir dedi yasak fln demedi fitilden sonra ilişki olursa batma olur fln dedi
bakalm doktorun verdıgı su ilacı kullanım bakalım yumurtlucakmıyım:)))

ya canım benim anlayamadığım p..s boyunda ya da eninde aparatla çalışıldığı halde neden p..s olmuyo??ben de ondan korkuyorum ya o ik tecrübem aklıma gelir de kendimi sıkarsam yine diye:(((((

canım sen şuanda bunları düşünme olumlu tarafından bak .herkesin psikolojisi bir olmuyor.seni olmsuz etkilemek istemezdim

kızlar birşey danışabilir miyim size , ben koçuma özelden mesaj yazmak istiyorum ama 100 mesaja ulaşmam gerekiyormuş koçum öyle söyledi..Şimdi ben burdan yorum yazıyorum ya size 100 mesaja tamamlanır mı acaba ?

öpuyorum hepınzı tatlı ruyalarrrr

bu arada pati ve belinay özledım siziiiiii:)))

bende sızı balımm:29:

kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?

canım bugun 7 cm yarın 8 9 derken fınısh olucak hız pes etme canım cok sevındım hep boyle guzel haberler ver inşallah :)

cnm çok iyi ne güzel işte aklını başka yere verince daha iyi oluyor bak nedicem ben pamuğu ıslattım sertleştirdim p..s gibi şekil verdim preze.fe gçirdim jel sürdüm hem çok sert olmadığı için rahatsız etmiyor bide içimde beklettim daha kolay oldu sonra çıkardım hemen p..sle denedim cuk diye oldu cnmm:) ölede dene istersen tavsiye yanii

yenmek ısteyenler bu onerılerı kesınlıkle not alın arkadaşlar

günaydın,nerde bizim koçumuz pati,bak millet yol almış gidiyor biz daha koçumuzla bir ara gelemedik yaw
hıc sorma canım ya ama acıgı kapıcaz inşallah

senin koç kayıplarda:))sormak ıstedgın olursa yrdımcı olalım cnm
nılayy senı kaybedıcem bak sımdı:47:

günaydın arkadaşlar, bugün kendimi pek ii hissetmiyorum , dün akşam baş ağrısından erken yattım geceleri sürekli kabus görüp uyanmaktan her yaerim kaskatı kesildi, artık çok yoruldum beynimle savaşmaktan çoook yoruldum inanın ağlıyarak yazıyorum bunları ben bıktım yaaa :(( artık ağlamak istemiyorum oraya birşeylerin girdiğini gördüğüm halde beynimle hala savaşıyorum , çok hassasım bugün kafayı yicem ya

canım sakınn pes etme yenılme bu donemler ara ara olucak
ama yalnız degılsın bızler varız sana destek verne sorunundan anlıyan arkadaşlarınız
kendıne bol bol telkın et ve devam et sonunda bugunler gecıcek :29:

paticim nerelerdesin
geldımmmm canım geldımmmm
busemut gelmemıs hıc :( haberınız varmı ondan
sınır oldum ya su sıfreye sımdı not aldım yazdım sıfremı bıdaha boyle bırsey olmasın dıye
ogrencılerımle bır kontak kurabılsem cok mutlu olcamda :)

bakkk patiii bizi çok boşluyosunnn vee çookk uzuyosuunn nerelere kayboluyosun sen yaaaa:(((gitmeee bi dahaa:((

cnm benim fitil rahimdeki yara var onun için..ilişki için fitilden önce ilişkiye gir dedi yasak fln demedi fitilden sonra ilişki olursa batma olur fln dedi
bakalm doktorun verdıgı su ilacı kullanım bakalım yumurtlucakmıyım:)))

benim doktorum kendi yumurtlamanla deneyelim dedi üç ay kadar.

Back
X