- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba,
bende başardımmmmmmmmmm
![]()
canım ya benim bildiğim kadarıyla bu soğan kürü 1 hafta sürüyor sen yap temizlen diğer aya hazır gir bu arada ilaçlarınıda kullan :)) gerçi içebilirsen helal olsun ben birkez denedim ama onu içemedim
valla canım bildiğimiz bişey değilki,yanlış bişey de söylemek istemiyorum,çok duydum soğan kürü incir kürü yapanları ama düşüğü tetiklediğini bilmiyodum,sen en iyisi önce doktorunun tavsiyelerine uy canım,acele etme ,panik yapma bi tedavini ol bakalım,hayırlısı inşallah...
şifa niyetine zorlada olsa içicem canım. burnumu tıkayıp içerim inşallah
kızlarr sabaha karsı yola cıkıcaz 1 hafta olamıcam ama sizleri çoookk özlucem inşallah döndüğümüzde birçoğunuz bu dertten kurtulmus olur
hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın allaha emanet olun...artık bir aile olduk biz inanın nette sorun vardı yatıcaktım hemen tt net aradım sorunu çözdürdüm size yazmadan gitmek istemedim çoookkk öpüldüünüz...
aaaaa neden uyku tatmadı canım??walla bilmede bişi yaptıysam özür dilerim:) bugün egzersizimi yaptım 12 cm aldım sanırım.ama ilerletemiyorum ya içerde bi duvar var sanki inan o acısına aldırmadan öyle ittim ki yok bana mısın demiyo.neyse bu kadarını yaptım ya gerisi de gelir inşallah.bu arada belinay nerde yaaaa!!o yokken benm koçum sen ol bari zaten hep senn başının etini yiyorum..
ben boyundan artık hiç korkmuyorum giriyo çok şükürde, eni varya o biraz geniş ondan biracık korkuyorum oda girişte gerisi gelir tahmin ediyorum, başını girse :))) söylemesi ayıptır
benım 4 aparatım vardı farklı en ölçüsünde aynı boyle yaparak gun gun kalınlasarak devam ettımanlıyorum canım sen işte başının girişinde sağ sol yap oynat ama bir anda itme kayıyo zaten vakum gibi çekiyo vajina işte o yüzden diyorum ya boy boy yapın diye önce normal olarak mum,sonra 1 kat havlu peçeteli mum,sonra 2 kat havlu peçeteli mum ve en son p...s ölçüsünde mumla yap ve inanamıcaksın p.....s hepsinden rahat olacak,çünkü p....s kaslardan oluşmuş bir organ.bide hemen acele etme önce normal mumu 1-2 gün çalış sonraki günlerde diğer boyları deneyinnn.
hayırlısı canım vakıt saati değilmişçok acelecıyım bılıyorum ama test yaptım negatıf cıktı:)kısmet en azından aklımda kalmamıs oldu araya bayramda gırıyo gözume uyku gırmezdi...
canlar bayadr gıremıyorum, bayram hazrlıkları var,4.denememı yapamadım hala, esım eskıden cok ısterdı sımdı o solemedıgı ıcın bnde yapalım dıyemıyorum,
ne uzucukı ben yenebılmek ıcın sabahlara kadar aglayıp dua ederdım,, allah yardım etsın bızlere ve sabır versın n dıyım..oyuzdende kyfım yok ..ınsallah yenen arkadaslaırmn benım gbı sorunlar yasamaz.
çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim....
henuz bir defa yaptık.....2-3-4-5.............................. de rahat olur inşallah
kızlarr sabaha karsı yola cıkıcaz 1 hafta olamıcam ama sizleri çoookk özlucem inşallah döndüğümüzde birçoğunuz bu dertten kurtulmus olur
hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın allaha emanet olun...artık bir aile olduk biz inanın nette sorun vardı yatıcaktım hemen tt net aradım sorunu çözdürdüm size yazmadan gitmek istemedim çoookkk öpüldüünüz...
bugünde aksilik kimse yok. herzaman sabahin ilk saatlerinde damlardiniz buraya ne oldu. herhalde hepiniz kocislerinizle uyuya kaldiniz.. bende gece 3.den beri sizlerin yolunu gözlüyorum, disim agriyor ne önerirsiniz, bu arada hamileyim ona göre tavsiye ve öneri yapin.
dün yine yaklaşık 3 saat kadar egzersiz yaptım göz kalemiyle mum aynı yere kadar ilerleyince kalemi bıraktım muma devam ettim.mum yine nerdeyse 6-7 cm kadr girip orda kalıyor.dediğiniz gibi nefes alıp verdim,ıkındım,çevirdim ama ilerletemedim. nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.bolca beklettim bende.en azından girişe alışsın dedim. rahatça giriyor ve ilerliyor ama aynı yerde kaldım.aynen dediğinizi yaptım ama kaldı ortada.klitorisin üst kısmına dokunursanız hafifçe uyarırsanız çok rahat giriyor,baskı hisside hiç olmuyor.buraya kadar herşey çok güzel ama devamı gelmedi
canlarım bayram sonuna kadar yokum.herkese ii bayramlar öpüyorum sizi.yaşlandım geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş.pek bilgim olmadığından tavsiyede bulunamicam.albuneaa bunu okursan vede hamişsen bana mail at bebişim.