• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)) canım geçmiş olsun şimdi netten araştırdım dişinol diye bir ilaç varmış gebeler kullanabiliyormuş istersen bir araştır bide karanfil yağı iyi geliyormuş aktardan alabilirsin hemen ağrıyı kesiyormuş ama araştır yinede tatlım

saol canim bende bütün gece arastirma yaptim. hamilelikte,paracetamol öneriyorla rabbime sükür agri ceke ceke, sabah 7.bucuk gibi hafifledi simdi daha iyi, sükür agri kesici almama gerek kalmadi. ama ben eczane acilir acilmaz yinede aldim, insallah rabbim muhtac etmez.

canlarım bayram sonuna kadar yokum.herkese ii bayramlar öpüyorum sizi.yaşlandım geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş.pek bilgim olmadığından tavsiyede bulunamicam.albuneaa bunu okursan vede hamişsen bana mail at bebişim.

sanada iyi bayramlar canim, bende seni:54:. kendine iyi bak. bilgin olmadigi icin disim icin 1.yorum yapmamissin, yinede saol canim

belki sonra vaktim olmaz: herkese ailesiyle iyi bayramlar diliyorum :54:. rabbim gönlünüzde ne geciyorsa kabul etsin :16:. rabbim insallah vajili arkadaslarimizi en kisa zamanda bu sikintidan kurtarip hayirlisiyla bebis :49:nasip etsin :16:, sonra rabbim insallah yine evlat hasretiyle yanan, kardeslerimizede hayirlisiyla bebis :49:nasip etsin :16:, ve rabbim tüm hamis :49:kardeslerimize saglikli 1.sekilde bebislerini :emir_bebek:kucaklarina almayi nasip etsin :16:. herkes aminn desin. kendinize iyi bakin:70:

belki sonra vaktim olmaz: herkese ailesiyle iyi bayramlar diliyorum :54:. rabbim gönlünüzde ne geciyorsa kabul etsin :16:. rabbim insallah vajili arkadaslarimizi en kisa zamanda bu sikintidan kurtarip hayirlisiyla bebis :49:nasip etsin :16:, sonra rabbim insallah yine evlat hasretiyle yanan, kardeslerimizede hayirlisiyla bebis :49:nasip etsin :16:, ve rabbim tüm hamis :49:kardeslerimize saglikli 1.sekilde bebislerini :emir_bebek:kucaklarina almayi nasip etsin :16:. herkes aminn desin. kendinize iyi bakin:70:

amiiiiin:)) Allah razı olsun

1- Ey bütün sanatlarin sanatkârı

2- Ey bütün mahsulatların yaratıcısı

3- Ey bütün rızıklananların rızık vericisi

4- Ey bütün sahip olunanların sahibi

5- Ey bütün sıkıntıya düşenlerin ferahlatıcısı

6- Ey bütün üzüntüye düşenlerin sevindiricisi

7- Ey bütün merhamet olunanların merhamet edicisi

8- Ey bütün yardımcısız kalanların yardımcısı

9- Ey bütün ayıplıların ayıbını örten

10- Ey bütün zulme uğrayanların sığınağı

Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. RABBİM HEPİMİZİ BU SIKINTIDAN KURTARSIN . AMİN

tşk. canım.evet dualarda birbirimizi unutmayalım.rabbim herkese şifa versin amin...

ama cok ılgınc bır durum , benım eşim gunlerce benım ol dıye yalvaran ınsandı, cok sukur basardım , 3 denememde sorunsuz gectı, yanı onun oldum, sımdı deneyelımmı
demıyorum ztn sevsmk ıcın yanasmaya bıle kalktııgnda devam etmıo adam:( bnde anlamıs dglm,yada yapmaya bıle kalkısmıo ılgınc , ama hayrlısı olsun n dıyım .ınsallah duzelırler canım ,, nursena can sen neler yaptn,normalmı bu adanmlarn yaptıgı ..

hep bizmi diycez. zaten daha bi zevk söz konusu değil. bana doktor fitil verdi. vagi hex adı. ilişki yasak değil dedi. ama tereddütteyim.

kizlar ben hamisim, biliyorsunuzdur. dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz, benim kendi kendime yapabilecegim ne var. 1.de hamilelikte kendi yada 1.tanidigi igneyle disi uyusturulup disi dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi verirmisiniz.

canım benim bildiğim diş çekilmiyor hamilelikte. tuzlu su ile gargara yapsan olurmu acaba. ama yinede araştır.

inş. canım hepsi geçicek Allahın izniyle.bende göğüs amaliyatı olmuştum.her iki ğöğsümdede kist vardı.alındı çok şükür testte temiz çıktı.şimdide bir rahatsızlığım yok hamdolsun.6 yılı geçti olalı.
bencede tüp bebek için çok acele ediyorsun.daha yeni yenmişsin inş. kendiliğinden olur.pko tedavini ihmal etme.
bakarsın kendiliğinden olur,olmazsa aşılama oda olmazsa öyle tüp bebek denersiniz.
seni çok iyi anlıyorum.

sağol canım. tez zamanda senin vajiyi yenmeni diliyorum.

evet canım ya,erken gelmeye başladı,hatta şu internet hesaplayıcından yumurtlama günlerimi öğrenmek istiyorum
giriyorum tarihleri ama çıkmıyo,bi sorun yoktur umarım
sanırım senin de erken geliyo?

evet canım benimde erken geldi.ben yumurtlama günlerimi öğrenmek istediğimde çıkıyor internette.
senin niye çıkmadıki,çokmu erken gelmişti.

kızlar aklıma geldi bir de akayy ımız vardı,o naptı acaba?
uzun süredir o da uğramıyor topiğe
bilgisi olan var mı?

cnm merhaba gecmısı okuyordum akayı yazdıgını gordum akayy calısıyor cok yogun oyuzden gıremıyor oda baya yol kattettı artık fazla korkusuda kalmadı esıyle uc parmak tı sanıım es prmagı bıle denedı ama yogunluktan malesef vajınısamusa zaman ayıramıyor ınsallah yakın zamanlarda yener odaa

evet canım benimde erken geldi.ben yumurtlama günlerimi öğrenmek istediğimde çıkıyor internette.
senin niye çıkmadıki,çokmu erken gelmişti.

canım valla bugün kafayı yiyodum kesin bi sorun var bende diye,meğerse ayları yanlış giriyomuşum
sonradan farkettim ,görebildim yumurtlama günlerimi
çok da erken değil 4 gün önceden geldi şu iki seferdir

cnm merhaba gecmısı okuyordum akayı yazdıgını gordum akayy calısıyor cok yogun oyuzden gıremıyor oda baya yol kattettı artık fazla korkusuda kalmadı esıyle uc parmak tı sanıım es prmagı bıle denedı ama yogunluktan malesef vajınısamusa zaman ayıramıyor ınsallah yakın zamanlarda yener odaa

evet canım merak etmiştim akayı,bikaç kez konuşmuştuk
yoğun çalışıyodur mutlaka ama şu vajiye de bi vakit ayırsa da bize güzel haberler verse ne güzel olur

Back
X