- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.601
vaji doktoruna pko olduğum gün mesaj gönderdim. sonraki gün aradım açmadı.
cevaplamadı da. eşim diyor. ee parasını aldı. şimdi gerek duymuyor yardımc.ı olmaya diye
aslında guvendıgın devletten bı doktorun olcak özeldekıler sadece parayı bılıyor
iim canım sen nasılsın yoktun kaç gündür.herkese ne olmuş böyle .özellikle yenen arkadaşlarımıza????çok sıkıntılı gördüm sizi.malesef benimde derdim var yaa.artık eşim aparat falan görmek istemiyor kaç cmlik apart oldu hala sen bişey yapamıyorsun diyor.bende gizli gizli yaptım bugün .napmam lzaım size.denemeden önce apartı yarım saat kadar bekletmek istiyorum onu bile istemiyor.direk deniyor.öyle oluncada ben geriliyorum
.napcam benn yaaa aparat bugün 13cm kadar vardı galiba.
yenmeden önce bı dert yendıkten sonra ayrı dert
ama cok sukur yenmıs olalımda...
canım benım hıkayemı bılıyorsun esım bır anda ıstedı aparatı gorunce cıldırdı
en bastan berı karsıydı battanıyenın altında aparatı bekletıp gızlıce yatagın altına saklıyordum
deneme oncesı 13 cm ıyı bır ölçü en ölçüsü ortalama okadar oluyorkı bazen daha aşağısı
o aparat ınan p. daha zor artık krokularınla yüzleşme vaktı denemekten ne cıkar sen gızlıce ıcınde bekletıp
esınle dene artık ve hep burdakı yazıları hatırla acı yok dayanılmıcak bırsey degıl bol bol ıkın cozum bızde sadece kendını rahatlat
ben esıme rağmen yendım kı hala esıme rağmen mucadeledeyım sana en basta ne guzel eşin destekçıydı BAŞARICAKSIN
bak herkes yenıyor senın yenenlerden neyın eksık ?
Son düzenleme: