• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı günde hem parmak hem aparat mı yaptınız. ben de deniyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum

Ben bu konuyu baya araştırdım tamamen psikolojik bir durum olduğunu ve orada bir duvar olmadığını beynime kabul ettirdim sanırım ondan daha rahatım olsunda zaten evleneli bir seneyi geçti kendimle inatlaştım yenmek için inşallah herşey yolunda gider sizin de tabi

Parmak egzersizlerini önceden denemiştim önce işaret parmak sonra işaret ve orta parmak birlikte denedim bi sıkıntı yaşamadım.Yalnız benim aperat sizinkilerden farklı oldu biraz :) diş fırçasının tutulacak kısmına baya bi peçete sardım sonrada folyoladım böyle işte

cnm çok iyi ilerliyosun maşallahh:nazar::nazar::nazar:

diş fırçasıyla deneyeni hiç duymamıştım :))biz kadınlar hep bişeyler uretıyoruz walla affrın bize:9::9::9::9:

folyo deılde strec yapıp uzerıne prezervatıf gecırıp yapsan daha kolay olur cnm folyo biraz tahrıs edebilir

cnm çok iyi ilerliyosun maşallahh:nazar::nazar::nazar:

diş fırçasıyla deneyeni hiç duymamıştım :))biz kadınlar hep bişeyler uretıyoruz walla affrın bize:9::9::9::9:

folyo deılde strec yapıp uzerıne prezervatıf gecırıp yapsan daha kolay olur cnm folyo biraz tahrıs edebilir

Folyo değil zaten canım streç diyecektim bi an yemek tarifi veriyo gibi oldum :) aperatifi içerde ne kadar tutmamız gerek

Folyo değil zaten canım streç diyecektim bi an yemek tarifi veriyo gibi oldum :) aperatifi içerde ne kadar tutmamız gerek

yazdıktan sonra okudum duzelttıgını:))

cnm ne kadar bekletebiliyorsan ve gıt gel yap sıkılana kadar bıkana kadar ne kadar cok yaparsan o kadar karına...ben gunde 4 saat egzersız yapıyordum ılerledıgımı gordukce bırakasım gelmıyordu

yazdıktan sonra okudum duzelttıgını:))

cnm ne kadar bekletebiliyorsan ve gıt gel yap sıkılana kadar bıkana kadar ne kadar cok yaparsan o kadar karına...ben gunde 4 saat egzersız yapıyordum ılerledıgımı gordukce bırakasım gelmıyordu

günde dört saat mi wwuuuuuhuuuuuuuuuuu:52::52: naaptın niloşum sen vay anasını ben de 2 saat yapınca kendimi bişey zannediyodum pöhh

canım tabii ki anormal bişey yok ama cinsellik hakkında daha pozitif olan şeylerle ilgilensen de kafanı bu menfi durumla karıştırmasan...yoksa bize ne zararın olabilir ki biz senin için diyoruz bu durum 10 kadından 1 inde görülüyoken sen okuduklarınla psikolojini etkileyip neden o 10 da 1 i zorluyosun??

cuuuk oturdu yazmama gerek kalmadı:13:

Back
X