• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

naber kızlar nasıl gidiyo egz.geçmişi okuyamadım yenen yenilen kim var :) ben bayadr nete giremedim..egz yapmadım.regl oldum şuan..ama bitsin devam etçem işl.

naber kızlar nasıl gidiyo egz.geçmişi okuyamadım yenen yenilen kim var :) ben bayadr nete giremedim..egz yapmadım.regl oldum şuan..ama bitsin devam etçem işl.

cnm ficklebird en son gelinimiz,bir de bir arkadaş daha vardı yeniydi adını hatırlayamadım bayram sonu iki gelin var yani
hadi bakalım sıra sende,reglin bitisn senin de halayını çekelim:32::32::32:

bilmem psikolojik galiba çok mutsuz hissediyorum kendimi.hiç bişey istemiyo canım.allah büyüktür işlh bunlarda geçer

öyledir canım mutlaka,hepimize öyle oluyo zaman zaman,ama bunların egzersizlerini engellemesine izin verme lütfen
ben o kadar zor bi dönem geçiriyodum ki egzersizlerimi yaparken,ama hiç bırakmadım kafamı tamamen boşaltıp egzersizlerimi yaptım,ki yendikten sonra da herşey o kadar güzelleştiki,artık hiçbir şey beni eskisi kadar mutsuz edemiyo
sen de azmini kaybetme canım,inan herşey güzelleşecek:16::16::16:

arkadaşlar egzersize ara verdim yine beynim bana olamaz bu iş diyor. hep erteletiyor egz. kız oyuncak oldum elinde bu bilinçaltı denilen şeyin.ne maziymiş ne depoymuş boşalmadı gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::

merhaba çok merak ettim bu batıl inanç neymiş hemen olduran valla deneyelim bizde bişey kaybetmeyiz.bizi bilgilendirirsen sevinirim

öncelikle bu sitede böyle bir konuya degınıldıgını gorunce çok sevindim ve hemen yazmak yardım almak istedim ne olur bu sorunu çözenler yardımcı olsunlar ben 23 yasında 6 aylık evli bir bayanım hala eşimle ilk cinsel birleşmemizi yasayamadık kayganlaştırıcılar denedik uyusturucu spreyler denedık olmadı.kasılmaları kontrol edemıyorum birleşme basladıgında adeta sonklama ve canım yanıyor ve daha fazla acıyacagını dusundugum ıcın bırleşmeyı sonlandırıyorum :( lütfen batıl inanç yada kanıtlanmıs çözüm hiç farketmez sadece çözümmmmmmm :( tesekkurler

öncelikle bu sitede böyle bir konuya degınıldıgını gorunce çok sevindim ve hemen yazmak yardım almak istedim ne olur bu sorunu çözenler yardımcı olsunlar ben 23 yasında 6 aylık evli bir bayanım hala eşimle ilk cinsel birleşmemizi yasayamadık kayganlaştırıcılar denedik uyusturucu spreyler denedık olmadı.kasılmaları kontrol edemıyorum birleşme basladıgında adeta sonklama ve canım yanıyor ve daha fazla acıyacagını dusundugum ıcın bırleşmeyı sonlandırıyorum :( lütfen batıl inanç yada kanıtlanmıs çözüm hiç farketmez sadece çözümmmmmmm :( tesekkurler

mrb canım..sakin ol önce..egzersiz falan yaptınmı hiç..doktora gittinmi daha önce:26:

merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...

ben de altı aylık evliyim ve hala tam birleşme yasayamadım kendimizi kasmamaız soylenıyor ama kassansa kasmasanda acı duyuyorum daha önce yasadıgım bır acı olsa tarıfını yapabılırım ama elıne ıgne batması gıbı bısey degılkı bu ilk deneyım adı ustunde ne kadar acır en fazla dıyorum kendımı telkin edıyorum ama olmuyor bayılıcak gıbı oluyorum ... birkaç sitede okudum dokunmayla patlayabılecegı yazıyordu ama ne zaman kanı gorucem ıcıme alabılıcem bende bılmıyorum cok caresızım ne olur önerılerınız yada eklemek ıstedıklerınız varsa yazaınnn lütfennnnnnnnnnn

4 aylık evliyim ama birleşemedik. Çok korkuyorum nedense kasılıp kalıyorum..Bana yardım edin eğer bunu yenmeme sebep olusanız ömrüm boyunca dua ederim inanınki..

4 aylık evliyim ama birleşemedik. Çok korkuyorum nedense kasılıp kalıyorum..Bana yardım edin eğer bunu yenmeme sebep olusanız ömrüm boyunca dua ederim inanınki..

cnm yenmek istiyosan eger düzenli hergün egzersiz yapmalısın bu topiği takip etmelisin günlük yaptığın egzersizlerin raporunuda buraya yazmalısın.,,

Back
X