- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.061
canlarım size iyi akşamlar eve gidip biran önce egzersize başlayayım hepinizi kokulu kokulu öptüm bye byeee :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım size iyi akşamlar eve gidip biran önce egzersize başlayayım hepinizi kokulu kokulu öptüm bye byeee :))))
(((neden denıyemıyorsunuz cnm ?gerıleme tabıkıkı olmamıstır merak etme oraya bırseyın gırebıldıgını gordun artık bol jelle aparatı bırak cnm p...aparat olarak dusun elınle vajıye yerlestır kendı kayıp gıdecek zaten..sıkma canınııı bak neleri aştın bunu mu aşamıcaksın..
sağol canım maviarabam. inşallah sende hiç doktora gitmeden hamile kalırsın.
inşallah canım dün gece deneyebilicez die sevinirken eşim çok yorgun geldi uyudu kaldıbu ne yaaaa!!hepimiz sorunu aynı anladık kocalarımız da mı aynı??bu kadar olur yani ya hasta oluyolar ya yorgun allahtan isteksizlik yok da...ama bekliyorum yani sırada o var topikten takip ettiğim kadarıyla..
günaydın cnmmm....dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide
![]()
bide arkadaslar kızlık zarı esnek olduğu için hemen kanama olmayabiliyormuş,yada hafif bir zedelenme olup siz bunu hissetmeyebiliyormussunuz :) bende hala kızım...p....s tamamen girmesine rağmen bişe olmadı bilmiyorum belkide oldu![]()
selamün aleyküm kızlar.. umarım çok yenen olmuştur.. belki beni merak eden olmuştur diye bi yazayım dedim:) çok yoğunum giremiyorum.. egzersizlerimi bitirmiştim, p...s aşamasındaydım ama yorgunluktan, yoğunluktan bir türlü denemedim günler gelip geçiyorbir de buraya giremeyince insan daha çok erteliyor. bugünlerde bu işten kurtulmak istiyorum.. dualarınızı bekliyorum.. ben sizleri duada unutmuyorum
ahh ahh bızım kaderımız bastan aynı yazılmıs![]()
nilayyyyyyy imdat dıyorum sanaaa duy benııı parmak egzersızınde sıkıntı yok ama aparat gırmıyor alamıyorum ıcıme kalın baslıklı bır rımelım vardı ucuna peçete sarıp prezervatıf gecırdımmm ama cok ılerlemıyor kalınlıgından dolayı rımelı bırakıp orta parmagımı denıyorum gırıyor zorda olsaaaaa dogrumu ılerlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmne zaman genişler ve penis kalınlıgı kadar bıseyı ıcıme alabılırım yaaaaaa
canım aparatta girer,belki parmak egzersizini bi iki gün daha yaparsan iyice alışırsın,bi sonraki daha kalın aparatın da kolayca girer
bi de şunu unutma bu işte düzenli egzersiz kadar,sabır da önemli
tamam bir an önce olsun istiyosunuz ama ,hergün cm cm kalınlaştırarak ilerlersen daha rahat edersin
ve sonuçta başarılı olur...
moralini de hiç bozma.
zaten öyle yapmaya calısıyorum eşim işe ben egzersizeee :) sonra duşaaa... peki bişey daha sormak ıstıyorum günde ne kadar ne sıklıkta bu egzersızler ve bir de ben parmagımı soktuktan sonra belkı yararlı olur dıye ılerı gerı rutın hareketlerde bulunuyorum hatta sakıncası olmasın dıye tırnaklarımdan bıle vazgectım... hc te canım yanmıyor yavas davranırsam ama sanırım henuz daha kalın bır cısım almaya elverıslı degılımmmmmm zaman gerekıcekkkkkk
canım bu kişiden kişiye değişir,ama ben en az günde 2 kez en az yarımşar saat yapmaya çalışırdım egzersizlerimi,se de vakit buldukça yap canım ne kadr sık o kadar çabuk ilerlersin,ayrıca ileri geri hareket yapman daireler yapman da çok güzel o da çok rahatlatıyo vajiyi ve kaslarını iyice kontrol etmeyi öğreniyorsunn,iyi yapıyosun canım yani
daha kalın bi aparata gelince , bi önceki aparatını ya da parmağını iyice rahat aldıktan sonra geçebilirsin ,belki başta girmeyebilir ama sakın vazgeçme
nefes alıp vererek ve ıkınarak yavaş yavaş milim milim ilerletebilirsin
sen yeterki azmini kaybetme,bak nasıl ilerleyeceksin ve ilerlediğini görünce mutlu olacaksın
bu arada tırnaklarını kesmişsin,eldiven ya da prezervatif takıyosun değil mi parmağına?
kızlarrr merhabaaa..1 hafta önce yazmaya başlamştm buraya mum egzersizine başlycaktm ama bayram girdi misafrlerim gerdi bide adet oldum derken daha bgn boş kalabldm...yrn başlıorum kızlarrr bana şans dileynnn :))) 3 boyutta mum alıcam strece sarıp başlycam dimi..ya yapamazsam çok korkuyorumm(
prezervatif kulllanıyorum balayına giderken almıstık geregını yerıne getıremeyınce benımde aklıma bu geldı ucuna da kayganlastırıcı suruyorum sıkıntı olmuyor ama hemen sonuc beklıyorum sanırım calısmaya dvam dıyorsun yanı peki canım önce kendime sona sana ve tavsıyelerıne guvenıyorum![]()