• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pati22 cim sen kaç günde yendin

canım ben enfazla 10 egsersız yaptım
daha egsersızımde 4.gunumdeyken 12 cm aparatı hem oturur sekılde hemde hemde dıger turlu aldım
asla pes etmedım sonra eve yatılı 2 hafta mısafır geldı evde erkek mısaıfr varken bıle odaya cekılıp eşimden gızlı yaptım
yanı 1 ayda yendım ama 2 haftası mısaıfr yuzunden gecıkmıstı
ve bu yazıyı okurken 5 yıldır esımle zerre denemedıgımı o bolgeye bakamıyan korkagın bırı oldugumuda unutma
ve panık atak hastasıydım

kızlar ya aparatta zorlanıyorum. ne yapayım sizceee
canım sana kendımden örnek vereyım
ben muma gectıgımde mesela once serce parmak sonra ıkı parmak sonra muma gecıyordum her egsersızde
ve mumda daha kalınla yapabıldıkce 3 4 cesıt mum hazırladım kendıme bırı mesela 7 cm dıgerı 8 dıgeır 9 cm gıbı
en bastan baslayıp sıra ıle alıp en buyuge hazırlıyordum kendımı sende zorlandıgın yerde once bır oncekını dene beklet
gelgıt yap esnet sonra daha buyugunu dene

bende bnde bndeeeeeeeee yrn başlıyorummmmmmmm yanımızdasınz diiimiiiiiiiiii ????

burdayım ve ınsallah yanınızdayım kızlar sız yeterkı gercekten kararlı olun egsersızden cozumden kacmayın:29:

kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim

Kız başardım deyince bende sandımki eşinle denedinde başardın. inşallah o da yakın tarihtedir. sen iki parmağıda alabiliyorsan mum al prez. geçir kayganlaştırıcı sür. o şekilde dene canım.

eşli parmak egzersizi yaptım gene ilişki öncesi,önce tek parmak sonra ikisini aldım bebe yağıyla ileri geri yaptık 15,20 dakika ve sonra tamam dedim baya rahatladıktan sonra,vee denedik hiç zor olmadı,inan bu kadar kolay olcağını tahmin etmiyordum..dün tam yumurtlama günümde birazda onun cesaretiydi sanırım bebek istiyoruz inş..:):) nefes egzersizleride çok önemli tabi,darısı hepinizin basına :)

tebrik ederim canım.inşallah hamile kalırsın.bu hafta denemelere devam et :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım senin adına sevindim, kesinlikle bir doktorun dediğine bakmayacaksın muhakkak başkasından da görüş alacaksın. 4 ay uzun bir süre değil canım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah. ateş çok zor geçen yıl çok çektim bademcik yüzünden aklında bulunsun en güzeli iğne yaptırmak, geçmiş olsun canım.kuru incir ebegümeci,adaçayı,kekik bunlar hamileliği kolylaştırıyor diye biliyorum doğal östrojen içeren yiyecekler ama hamileyken düşüğe sebeb olabiliyormuş.

nursenacım ateşim gece ara ara çıktı yine. sıtmalandım falan. sabah doktora gittim. agumentin adında bir antibiyotik hap verdi 1000 lik. bi de minoset verdi. sersemlik yapar yazıyor. şu an öyle hissediyorum kendimi. aynaya bakınca bile nasıl bitkin haldeyim diyorum.

nilayyyyyyy imdat dıyorum sanaaa duy benııı parmak egzersızınde sıkıntı yok ama aparat gırmıyor alamıyorum ıcıme kalın baslıklı bır rımelım vardı ucuna peçete sarıp prezervatıf gecırdımmm ama cok ılerlemıyor kalınlıgından dolayı rımelı bırakıp orta parmagımı denıyorum gırıyor zorda olsaaaaa dogrumu ılerlıyorummmmmmmmmmmmmmmmm :(:(:(:( ne zaman genişler ve penis kalınlıgı kadar bıseyı ıcıme alabılırım yaaaaaa

cnm gec oldu ama ben yınede cevaplıyayım...

ben şu bılfıgımız beyaz mumlar vardır onlarla yaptım egzersızlerımı ucu biraz sıvrı geldıgı için ucuna pecete sarmadım ve girişi daha rahat oldu boylede yapabılırsın....

gırmemesının nedenı vajıdekı kuruluk olabılr cnm bol jel kullan hem vajıye hem aparata

nursenacım ateşim gece ara ara çıktı yine. sıtmalandım falan. sabah doktora gittim. agumentin adında bir antibiyotik hap verdi 1000 lik. bi de minoset verdi. sersemlik yapar yazıyor. şu an öyle hissediyorum kendimi. aynaya bakınca bile nasıl bitkin haldeyim diyorum.

canım cok gecmıs olsun yenınce bır nazardır gıdıyoruz hepımız :(
kendıne dıkkat et nete falan gelme yat dınlen hastalıgın en yaygın oldugu donem sonbahar ılkbahar
dıkkat etmemız lazım kendımıze:29:

merhaba kızlar, ben annemin yanındayım hala, haftasonu eve dönücem ama annem de gelicek benimle, egzersiz nasıl yapıcam onu düşünüyorum.. o varken yapamam ki, bilmio zaten.

bu arada şöyle bi göz gezdirdim yeni gelenler var... inşallah tez zamanda yenersiniz...

yine pek kimsecikler yok bayramdan sonra bi dogru duzgun toparlanamadık ...

albuneecnm gecen gunde yazmıstım yarışma başlatalım ben topu sana atıyorum:16::16:

peis nasıl rahatca gırıyor yaa valla böyle okuyunca hem sevınıyorum sızın adınıza hemde kendı adıma uzuluyorum ne guzel sen işi bitirmişsin darısı umarım benım basımaaaaa :( benım parmaktan öte baska bısey gırmıyo cnım yanıyo sonklama oluyooo daha kalın bısey sokmaya calısınca :((( ay aglıycam valla yaaaa... bu işi bitirdigim gün vallahi şeker dagıtıcam cocuklara artık o dereceye geldım sacmalamakta. daha özelde konusamıyorum ki msnininiz yokmuuuuuuuuuu lütfeeeeeenn :(

ben daha korkaktım senden,öyleki 1 hafta parmak testine baslayamıştım..dr a gittik dr alttan görmek istedi izin vermedim sonra dediki önce sunu bil oradan bebek çıkıyor,penis neden giremesin bunu beynine yerleştir,dünyadaki bütün kadınları düşün bizim gibi olan sadece %20 kaldıki %80 kadın çok dahamı farklı,onun görevi zaten cinsellik dedi,yani görürken göz acıyormu veya koku alırken burnun acıyormu oda bi duyun dedi çok mantıklı geldi ve çok törpüledi bu sözler geldim eve basladım o gazla parmak testine 1 hafta sonra eşimle denedik parmak testlerini,bu süreçte eşin yaklasımı cok önemli..sonra gectik p....se fakat acele etme eşinin 2 parmağını aldıktan sonra içine deneyin,gene kontrol sende olsun sen dur deyince dursun bu sürede kayganlastırıcı ve nefes egzersizlerinide unutma sonrasında p...s içine girdiğinde ıkınarak ve nefesini vererek ittir...bu kadar güzelim inan 2 yılım hep acıyla gecti ve su an çooook pişmanım geç kaldığım için lütfen siz gec kalmayın ....inş biras olsun yardımcı olabilmişimdir canım iyi haberlerini bekliyorum..:34:

yine pek kimsecikler yok bayramdan sonra bi dogru duzgun toparlanamadık ...

albuneecnm gecen gunde yazmıstım yarışma başlatalım ben topu sana atıyorum:16::16:

Günaydın canım,

Bugun şöyle bir toparlıycam yenilerden eskilerden yenenler yenemyenler son durum nedir diye:) Ondan sonra başlatalım yarışmamızı:))

hanımlar günaydın.birkaç gündür sadece okudum buralardayım yoksa.bayramın son günü yarısına kadar aldım p..si.çoook sevindim tamam dedim bitti bu iş.yakında tamamı olur dedim ama bir daha yarısı bile olmadı:((dün mum denedim 5 cmden fazla ilerletemiyorum rahatım acı falanda yok ama kalıyor birde mum vajinin sıcaklığından eryor şekli yamuyuyor içerde!o da ayrı bir komedi zaten.dün mumdan sonra eşimle denedik.eşim üstte olduğunda git gel yaparak girmeye çalışıyor ısrarla.o yüzden ben yerleştirsemde oynatıyor yerinden. ben üstte denedim yine olmadı. eş parmağı yapalım dedik. eşim yine parmağınıda git gel yaparak denemeye çalışıyor zevk almam gerekiyormuş böyle daha kolay olurmuş.ama çok sert geliyor bana parmağı en sonda ittirdim kuvvetlice elini.yarısı daha önce olupta şimdi neden olmuyor.aklım almıyor hiç girmedi bir daha:((kendimi lanetli gibi hissediyorum

Back
X