• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrr ben bgn heppp egzersiz yaptm ilk günüm hemdeee..rimelle yaptımm heppsii tamamı girio eşim gelnce ona anlattım çok sevndi oda ve hadidenylm bi dedi olmazsa hemen bırakırız dedi..ve denedk..kızlarrrr yarısı olduuu...

başı girio yarısına kadar gidio ama bi yer var oraya değince zonkluo içimde acıo ilerlemio..ne orası ööle yaa..rimelle enn dibe kadar girio ma o duvar yoookkk..penizte neden olmuo hepsiii...girdi yaaaa inanmorum ilk defa emlasız girdi emlaylada 1 defa gtmşti yarısı..bu sefer hiç bişi sürmedm..neden yarısına gelnce devam etmiooo???duvara çarpıo ve zonklatıoo...nasıl geçicekk??bide kasım gelini olmak istyrmmm beni yanlz bırakmayınnnn....benm koçum kim göremedm?????

canım şuan kimse yok diye cevaplayım bu konuda benim deneyimim olmadı yani kanama konusunda ama aparatla denerken kanaması olanlar oldu ama bir sorun yaşamadılar senin ve eşinin açısından problem yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum.

canım 2 gündür o arkadaşa yazıyorsun ama bir kere yazdı gelmedi ama ben ve bir kaç arkadaşımız onun anlattığı yöntemle yendik kendimiz tek yapman gereken kendine p.. boyutunda bir aparat yapıp anestol almak ilgilenirsen nasıl yapacağını uzun uzun anlatayım paran cebinde kalsın, siteye yazarsın anlat diye özel mesaj atamıyosun daha yardımcı olmak isterim sen de istersen.

bana yardım et lütfen son şansım..bana özelden mesaj atmışsın ama ben pek bu siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım bu yazımıda görürüsün feryadımı duyarsın ..bu son şansım anlat bana lütfennnnnn

bu kadar ben de dahil bu konuda sorunlu bayan olacağını lise yıllarında fark etseydim inanın ki jinekolog olurdum..Ne kadar aynı dertten muzdarip arkadaş varmış hayretle karşıladım. dün kullandığım Anestol orayı uyuşturdu. parmakla biraz zor oluyor aslında aparat kullansam iyi olabilir diye düşünüyorum..

canım 2 gündür o arkadaşa yazıyorsun ama bir kere yazdı gelmedi ama ben ve bir kaç arkadaşımız onun anlattığı yöntemle yendik kendimiz tek yapman gereken kendine p.. boyutunda bir aparat yapıp anestol almak ilgilenirsen nasıl yapacağını uzun uzun anlatayım paran cebinde kalsın, siteye yazarsın anlat diye özel mesaj atamıyosun daha yardımcı olmak isterim sen de istersen.

bana yardım et lütfen son şansım..bana özelden mesaj atmışsın ama ben pek bu siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım bu yazımıda görürüsün feryadımı duyarsın ..bu son şansım anlat bana lütfennnnnn

canım ne aşamadasın hiç egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama kendi yaptığım yöntemi o arkadaştan ilham alarak yaptığım yöntemi anlatayım parmak egzersizini 2 parmak olarak yapıyordum jel yardımıyla sonra kendime mumdan p... boyutuna yakın aparat yaptım muma peçeteyi sarıp streçliyoruz sonra jelliyoruz önce aparatla biraz egzersiz yapıp sonra aparata anestol sürüp yarım saat içimizde bekletiyoruz sonra aparatı çıkarıp p... denemesi yapıyoruz ben üstte sırtım eşime dönükken denedim böyle oldu sonra birkaç denemeden sonra anestolu bıraktım, aparatı ucu ince geriye doğru kalınlaşan şekilde yapabilirsin böyle çoğumuz sonuç aldık, bol jel kullan.

nursena06 umarım doğru yere yazıyorumdur.lütfen bana yardım et..yaz bana ne olur yalvarıyorum yardım et

peki bir sorum daha olucak benm son kullandığım aparat çok fazla ağrı yaptı ve az birşey kanamam oldu şimdi bu aparatı ağrı bitesiye kadar devam etmem mi gerekiyor buarada egzersizi kaç dakika yapmam lazım süre önemlimi?

eslemecrincim, ağrıyı kstığın için yapmış olabilir, kanama da böyle durumlarda tahrişten kaynaklanır genellikl, aparat değiştirdikçe bende de olurdu. Egzersizlerini ne kadar uzun üsre ile yaparsan o kadar iyi olur, yarım saat, 1 saat, 2 saat, sana kalmış. Eğer kanaman oldu ise, egzersize başlamadan önce, aparatına bepanthene krem ile fito kremi karıştıırp sür, işe yarar:))

nursena06 umarım doğru yere yazıyorumdur.lütfen bana yardım et..yaz bana ne olur yalvarıyorum yardım et

burayı bulduğun için çok şanslısın canım. er geç yeneceksin,son şansın değil tabiki.. 1 kaç hafta egzersizle başaracaksın.. ben 1 yıl önce yendim, burayı okuyarak... ilk sayfalaradan başla heryeri oku.. sonra hergün buraya gir neler yaptığını anlat.

bu kadar ben de dahil bu konuda sorunlu bayan olacağını lise yıllarında fark etseydim inanın ki jinekolog olurdum..Ne kadar aynı dertten muzdarip arkadaş varmış hayretle karşıladım. dün kullandığım Anestol orayı uyuşturdu. parmakla biraz zor oluyor aslında aparat kullansam iyi olabilir diye düşünüyorum..

Hem de tahmin edemeyeceğin kadar çok kadın bu sorunu yaşıyor malesef canım. Parmakda zorlanıyorsan ben de sana aparat öneririm, kaç parmak yapabildin?

eslemecrincim, ağrıyı kstığın için yapmış olabilir, kanama da böyle durumlarda tahrişten kaynaklanır genellikl, aparat değiştirdikçe bende de olurdu. Egzersizlerini ne kadar uzun üsre ile yaparsan o kadar iyi olur, yarım saat, 1 saat, 2 saat, sana kalmış. Eğer kanaman oldu ise, egzersize başlamadan önce, aparatına bepanthene krem ile fito kremi karıştıırp sür, işe yarar:))

çok teşekkür ederim aparata bepanthene krem sürüp de deneyeceğim
kendimi kkasmadığımı düşünüyorum ama demekki halen bilinç altında korkularım var ki bu şekilde ağrılarım oluyor

canım ne aşamadasın hiç egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama kendi yaptığım yöntemi o arkadaştan ilham alarak yaptığım yöntemi anlatayım parmak egzersizini 2 parmak olarak yapıyordum jel yardımıyla sonra kendime mumdan p... boyutuna yakın aparat yaptım muma peçeteyi sarıp streçliyoruz sonra jelliyoruz önce aparatla biraz egzersiz yapıp sonra aparata anestol sürüp yarım saat içimizde bekletiyoruz sonra aparatı çıkarıp p... denemesi yapıyoruz ben üstte sırtım eşime dönükken denedim böyle oldu sonra birkaç denemeden sonra anestolu bıraktım, aparatı ucu ince geriye doğru kalınlaşan şekilde yapabilirsin böyle çoğumuz sonuç aldık, bol jel kullan.

anestol cidden uyuşturuyormu peki hissetmiyormusunuz

selam kızlar ben vaji denemeleri yapıyordumm bir akşam oldu sonra p. denemesi yaptık oldu ama canım çok yandı sonra bir kez daha denedik zaten hamile oldıuğumu öğrendim korkudan tekrar denemedik yani ben tam yenemedim egzersizler yarım kaldı hatta araya 1 yıl girdi kaldı sezeryanla doğum yaptım bana da yardımcı olur musunuzz

CAnım oşgeldin aramıza, tabii ki elimizden geldiğice hepimiz yardımcı oluruz. Anladığım kadarıyla sen hamile kalmadan önce p..s denemsi yapmışsın olmuş ama acılı olmuş ki muhtemelen kasmandan kaynaklı olmuştur. hemen egzersize başla canım, azmedersen, 1 haftada bile yenebilirsin bu derdi. Parmak egzersizi yapabilirsen parmak egzerisizine başla, onu yapamazsan mumla ya da kulak çöpü ile aparat hazırlayıp başlayabilirsin. Sormak istediğin birşey ollursa buradayız:))

anestol cidden uyuşturuyormu peki hissetmiyormusunuz

canım ne kadar uyuştuğun fizyolojik olarak sana da bağlı, gerçekten iyi uyuşturduğu arkadaşlar da var, ya da benim gibi hiç uyuşma hissetmeyebilenler de:)) Ben mesela p..s denemelerimde hiç anestol ya da emla kullanmadım, bol kayganlaştırıcı kullandım. Zaten kayganlık çoksa eğer, hiç hissetmiyosunbile aparat ya da p..s in içeride nasıl kayıp gittiğini.

yeni gelen, egzersiz yapan ve avatarsız arkadaşlar, isterseniz sizde avatar olarak duvağı kapalı gelin avatarı koyun, yendiğimizde de duvağı açık gelin koyucaz. :kkk::123:

Hanımlar, hanımlar, bayramdı seyrandı, tatildi, kaynanalar geldi, misafirler gitti derken ezersizler ve çalışmalar epey aksatıldı gözümüzden kaçmıyor değil.

Malesef yeni arkadaşların katıldığını görüyorum, hoşgeldiniz kızlar tabii ki sizlerle tanıştığımıza sevindilk, lakin keşke bu dertten olmasaydı tanışmalar ama inşallah sizler de bizler gibi bu erdi yenersiniz bir an önce.

Gelelim mevzumuza, sabah sağolsun nilaycığım da hatırlattı yarışma konusunu.

Duyduk duymadık demeyin, yeni yarışma başlıyor, Hedef tarihimiz 30 Kasım 2011, Madem Kasım güllerisiniz, Kasım gelinleri olun da kocalarınızı da sevindirin, en önemlisi kendiniz için bir an önce yenin bu derdi:))

Aşağıda egzersiz yapan arkadaşlarımızın isimleri var, yeni katılan arkadaşları da dahil ettim, unuttuğum atladığım varsa bildirin arkadaşlar.

Allah inşalalh hepinizi bir an önce kurtarsın bu dertten.

30 Kasım 2011' e gelin adayları listesi:)))

- aybice ( koçu nursena)
- yardm (koçu nursena)
- karabiber34 (koçunilay84)
- acemkızı (koçu nilay84)
- buseumut (koçu pati22)
- akuamarin (koçu pati22)
- burcum86 (koçu albunea)
- redbox (koçu albunea) Redbox neredesin sen???
- hawaian (koçu belinay)
- sekeristan (koçu minelcetin)
- pamukelma (koçu minelcetin)
- gencliktirask
- belma994
- butter_
- gulcel
- papatyapyt
- lugesya484
- elbir
- matmat11
- akayy

-

albunea cım hani benim koçummmm nerdeeee:(((((((((((((((((((((((((((((((((

yaaa o kadar şey yazdmm niden kmse bnmle konşmuoooo?????? :))))

canım iyi durumdasın sen çok az bir zaman sonra yeneceksin kasım gelini olacaksın birden çok güzel ilerledin aynen bu hızla devam et o yarıdaki kasmayı da halletsen sorun kalmadı onun içinde kaldığın yerde bir dur bekle sakinleş sonra ıkınırken yavaşca ittir olduğunu göreceksin.

Back
X