ay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........
bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini

ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))