Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Seninle ayni donem yendik canim donem arkadadim soyle soyliyeyim..benim yaptigim..alttayken tamamen al...sonra esininde yardimiyla boynuna asilarak kendini esinin ustune cek hic bir aci ollmuyo..cok rahat ediyosun...oyle yapa yapa alisiriz heralde sonra kendimizde aliriz...

hmm sagol canimm bidakine oyle denicem nedense artik icim kıpır kıpır hep denemek istiorum cabucak alismak istiorumm ah su reglm bitsin insallah hemen denicemmmm :1::1::1: sen naptin canim alistinmi daha iyisindir insallahh? :16:

oyle yaparim o zmn iyice bi alisayim sonra deneriz pozisyonlari napalimm... canimm sen hamile kaldiktan sonra hic yaptin mi peki? nasil oluyor yani hamile olunca?

yok canım yendikten bir ay sonra hamileydim o gün bugün yapmadım bişey artık doğumdan sonra, bazı doktorlar izin veriyor bazıları istemiyor, zaten pek cesaret edemezsin bebişin herşeyin önüne geçiyor.

arşlı arşlı memlekete kız vermesinler :5:, gurbet çok zor ya, Allah yardımcın olsun. Canım siz yine bu yüzden kavga ediyormuşsunuz, benim eşim bana hiçbirşey demiyordu, hallederiz yaparız ama hareketler soğuk, bende soğuk hallerini hep başka şeylere yoruyordum. Daha yenilerde bana söyledi, ben senin eksikliğini, hastalığını yüzüne vurmak istemiyordum, sen benden şikayet ediyordun, ona buna anlatıyordun, ben ağzımı açsam herkes bana hak verecekti ama ben susuyordum, seni hastalığınla yüzleştirmemek için :43:, canım benim ya ve ben bu adamdan boşanmayı düşündüm, halbuki sorun bendeymiş, hem suçlu hem güçlü derler ya öyleymişim :43:.

Cok zor arkadasim gurbet kafayi yiyecem hic kimseyi tanimiyorum...bende iste dedimki bosanalim ben yapamiyorum..git baskasina sana bir cocuk versin felan...kafayi siyirmistimmm agla agla olmustum...insan oyle hissediyooo allah kimseye vermesin bu derdi..banada soguk davraniyodu...diyodum kafanami cok takiosun bunu yok felan diyodu...iste bu genc yasimizfa cinselligimizi yasiyamiyoruz bidahami genc olucaz felan...cok gicik olmustum esime o gunlerde beni anlamiyodu cunku...

yok canım yendikten bir ay sonra hamileydim o gün bugün yapmadım bişey artık doğumdan sonra, bazı doktorlar izin veriyor bazıları istemiyor, zaten pek cesaret edemezsin bebişin herşeyin önüne geçiyor.

aynen canim en guzeli yapmamak ztn icinden de gelmez karninda bi canli var nede olsa Ah insallah o günleri en kisa zamanda bizde Görürüz Aminnnnnnnn :) canim bide sezeryan dogurmak istiyormussun o ne icin peki ozel degilse eger merak ettim?

Allah bundan sonra güzel günler verir inşallah, arkadaşta edinirsin, çevreye alışma, sosyalleşme dönemi biraz zor geçiyor sonra kafana göre birilerini illa ki bulursun :29:.

canim sen hamile kaldiginda jel kullaniyormuydun? ben bebek istiorum ama jelde kullaniorum nasil birakcam nasil olcak bilmiorum.. gerCi Allah büyük O'nun bilcegi iş ama gene de napmam lazim yaa :26:

ben yendikten sonraki 3-4 denemeden sonra bıraktım canım, ama jel kullanıp da hamile kalan var, hamileyken jel kullanan da var, biraz alış artık tamamen rahatım dersen öyle bebek düşün, Allah gönlüne göre versin.

hmm sagol canimm bidakine oyle denicem nedense artik icim kıpır kıpır hep denemek istiorum cabucak alismak istiorumm ah su reglm bitsin insallah hemen denicemmmm :1::1::1: sen naptin canim alistinmi daha iyisindir insallahh? :16:

Yani canim yine kasiyorum giriste nedense bi gecmedi ama daha kisa surede .aliorum..benimde onceden hic istegim yoktu simdi istiyorum artik...dedigim sekilde yap ben cok rahat ettim.ama git gellerde biraz one dogru egilirsen daha rahat edersin..artik tamamen alisalim dimi ya bizde zevk alalim...

aynen canim en guzeli yapmamak ztn icinden de gelmez karninda bi canli var nede olsa Ah insallah o günleri en kisa zamanda bizde Görürüz Aminnnnnnnn :) canim bide sezeryan dogurmak istiyormussun o ne icin peki ozel degilse eger merak ettim?

ya ben yanlış mı anladım acaba ?yani hamileliğinden beri hiç cinsel hayat yaşamadın mı

Alttan dikişim olsun istemiyorum tekrar başa dönerim diye takıyorum kafama, zaten istesem de olmayacak tansiyon problemim var.

ben yendikten sonraki 3-4 denemeden sonra bıraktım canım, ama jel kullanıp da hamile kalan var, hamileyken jel kullanan da var, biraz alış artık tamamen rahatım dersen öyle bebek düşün, Allah gönlüne göre versin.

sagol canim insallah bende en kisa zamanda birakabilirim suan cok zor gözüküyor gözüme ama bakalim zaman göstercek insallah... cok vakit kaybettik hemen hamile kalmak istiorum artik cevremdekilerin sorularindan biktim yaa... insallah en kisa zamanda hamile kalirim bendee...

5,5 haftalık falandı galiba ,dr sordum haftaya gel kalp atışlarına bakarız dedi,ama haftaya kadar ilişki yok dedi..ok dedim
sonra kendime dr bulunca 1 hafta sonra 18.mayısta ise dr bi sakınca olmadığını söyledi ama jeli sordum,olmaz dedi ,3 ay hiç bi ilaç kullanma dedi...
ama ben bunu hep duymuştum ,jel kullanma cnm.
ama tavsiyem 3 ay bekle korun

Yani canim yine kasiyorum giriste nedense bi gecmedi ama daha kisa surede .aliorum..benimde onceden hic istegim yoktu simdi istiyorum artik...dedigim sekilde yap ben cok rahat ettim.ama git gellerde biraz one dogru egilirsen daha rahat edersin..artik tamamen alisalim dimi ya bizde zevk alalim...

aynen canim bende biraz kasiyorum ama ilk sokarken daha cabuk oluyor artik onceden cok ugrasiodum..Allaha sükür alisiyoruz yavas yavas.. tmm canim dedigin gibi yapcam insallah kolay olur bnm icin.. bide zevk almaya baslasak tam süper olcak insallah :)

ya ben yanlış mı anladım acaba ?yani hamileliğinden beri hiç cinsel hayat yaşamadın mı

yok canım yaşamadım ilk 3 ay yasaktı ondan sonra doktorum isterseniz deneyin ama bana kalırsa hiç olmasın dedi bebiş daha önemli bizim için, eğer olacaksa prezarvatif kullanın sperm rahim duvarını inceltebiliyor bir de göğüslerinizi uyarmayın rahmin kasılmasına neden oluyor.

İnsallah canim evlilik benim icin zor oldu yani hatta donum noktasi oldu..sen nekadarlik evliydin
iki yıl canım, ben ailemle aynı şehirde oturduğum için çok zorlanmadım, cinsellik konusunda da eşim hiiiiiçç sıkmadı beni çok rahattım walla ama benden soğumaya başladı gitgide, o zamanlar çok kötü geçti, İnşallah bundan sonra toparlarız. Biraz eşimi mutlu etmek istiyorum, telafi etmek istiyorum kaybettiğimiz zamanı.

Evlilik yeni bir hayat demek, ortam değişikliği de olunca çok zor oluyor, bir çok arkadaşım var gurbete gelin giden başlarda çok zorlandılar şimdi memleketlerine gelmek istemiyorlar, öyle güzel ortamları var yani :)

Son düzenleme:
5,5 haftalık falandı galiba ,dr sordum haftaya gel kalp atışlarına bakarız dedi,ama haftaya kadar ilişki yok dedi..ok dedim
sonra kendime dr bulunca 1 hafta sonra 18.mayısta ise dr bi sakınca olmadığını söyledi ama jeli sordum,olmaz dedi ,3 ay hiç bi ilaç kullanma dedi...
ama ben bunu hep duymuştum ,jel kullanma cnm.
ama tavsiyem 3 ay bekle korun

yok jel hamile kalmaya engelmi diye soruyorum canim insallah hamile kalsam bende yapmak istemem bebege bisey olmasin diye.. jeli o yuzden sordum kullanarak hamile kalan varmi diyee :) hemen istiorum bebek ztn hemen olmuyor da bakalim artik Allah bilirrrr hayirlisiii...

yok canım yaşamadım ilk 3 ay yasaktı ondan sonra doktorum isterseniz deneyin ama bana kalırsa hiç olmasın dedi bebiş daha önemli bizim için, eğer olacaksa prezarvatif kullanın sperm rahim duvarını inceltebiliyor bir de göğüslerinizi uyarmayın rahmin kasılmasına neden oluyor.

ya bende hamilelikte kadın orgazm olunca ;bebeğe çok faydalı olduğunu okumuştum;hatta dr dan okumuştum..
kocam yanımda bi bilse bunları yazdığımı:)kırcak kafamı

Back
X