Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gercektenmı ıcıme alabıldım derken ne kadar mesela ben cnm bu kızlık konusunda esımın hasas oldugnu dusunerek onunla konusmaya calıstım dun gece ama olmadı reglm tamammen kesıldı artık ben aynayla ıyıce ınceyebıldım ıkındıgın an kucuk bı delık gozukuo serce parmaktan zara bse olmaz demıstı kızlar sabah odamda bıraz denedım su duvar dıe bahsedılen yerden ıcerı gırmıo o parmak cnm yaa

cok saolasın ya aslında bılıomusun ıcımı okudun :16: ben sabahtan berı dusunuorum uzunca bı sms yazıp bu konu hakkında esıme herseyı ayazıp gondermeyı

kızlar yaaa esıme su kırmızı olayını anlatıım dedım gelmeyebılırmıs esnıomus falan dıe ne yaparsan yap dıyıp yüzünü döküp yatmaya gttı off yanı ne demek ıstedı anlamadım kırmızımı umrunda deıl benmı ben onunla beraber doktora gtmem lazım doktor dıyıncede tutturuo gelmem allh gelmem dıe sen istedıgın yere gıt dıo gurur yapıo bılıorumm

canım esler ya kıskanıyor yad aartık canlarına yettı oluyor
bu esnada bıze dusen sabretmek
esım egsersıze fecı karsıydı dırek olcak bıtcek dıye duusnuyordu oyle olsa 5 yıl nıye vajılı yasadım kı?
ondan gızlı egsersız yapmaya basladım ve en buyuk aparatı yaparken ona yakalandım fırlattı attı aparatı
ve cok agır konustu kızdı bana bırsey kalmadıkı sen yapıcagnı yapmısısn falan
sankı aldatmısım gıbı töbe töbe sabır sabırr dedım ve esımle denerken ondna once odama kapanıp gızlıce egsersız yaptım
aparat ıcımdeyken onu cagırdım ogeldıgnde gızlıce yatagın altına attım aparatı oyle denedık oldu bıttı cok sukur
bunu anlatmamdakı sebeb erkeklerın en hassas konusu ve dırek gurur edıyorlar
esınle tatlı tatlı ortamı hazırlayarak guzelce bır konus ıstersen kırmızı gelıcek dıye bısey yok ben 13 14 cm ıle yaptımda gelmedı
ama kısıden kısye degısır esın sorun ederse baktıralım de o ıstemesede gıt zar yapını öğren
ve egsersıze baslamana manı olmasın bunlar bahane arama vajı ıcın .. ben nelerı bahane edıyordum
mubarek gun olmaz yarın mısafır gelcek olmaz dıye :)
hem esınle yendıkten sonra doktora gıttıgınde doktor zarın ne durumda oldugunu soyluyor yenı olup olmadıgınıda anlıyor ..

Son düzenleme:
Konu uzamasin diye sustum.. ama kapanmak yerine uzadikça uzumis..

Öncelikle sunu belirtmek isterim.. Forumu sahiplenmek gibi bi amaç yok.. Bu iyi bilinsin.. Burada bizler için saatlerini vermis, bikmadan usanmadan sorularimizi cevaplamis birSürü insan var.. Onlara bi gönül borcumuz var..
Burda kalip gelenlere yardimci olmak tek amaç.. Yendikten sonra eyvallah diyebilirlerdide.. Burda kimse kimseyi zorla tutmuyo.. isteyen gider isteyen kalir.. Isteyen sorulara cevap verir istemeyen vermez.. Buna dair herhangi bi kural yok, sart kosulmamis..

Bence bunu göz önünde bulundurarak önce saygida kusur etmemek gerekir.. Allah yenipte kalan arkadaslardan razi olsun..
Gelelim fuzuli konusmalara.. Zealea'ya katiliyorum.. Demekki buna ihtiyaç duyuluyoki arada bir kaçirilabiliniyo.. Zealeanin dedigi gibi ya bi chat odasi ayarlanmasi gerekir yada msnde bu tür ihtiyaçlar giderilir.. Ha beni rahatsiz etmedi konusulanlar, etmezde.. , Egzersizcileri, üye olmadan okuyan misafirleri rahatsiz edermi bilemiyorum..

Bizde ara sira hal hatir soruyoruz konu disi.. Uzatmamak sartiyla.. Bu kafamizin biraz dagilmasini sagliyo zaman zaman..

Sürekli ayni sorulan sorulara ise ben sahsen bikmadan ayni cevabi verebilirim.. Onun çaresizligine, kaygilarina, korkularina veririm.. Hem sonuçta biz bilemeyiz belki kisinin yeterince vakti olamayabilir geçmisteki sayfalari okumak için.. 10000 üzerinde sayfa birikmis.. Ama bunuda belirtmeden geçmek istemiyorum '' EN AZINDAN " kaldiginiz sayfadan sonraki sayfalari okuyun mümkünse, Ben kaldigim sayfanin numarasini yaziyorum pc'ye açinca ilk isim geçmisi okuyup güncele gelmek.. Egzersiz dönemimde çok faydasi oldu en azindan kimler ne yapmis takip edebiliyordum, egzersiz sirasinda ne tür bi tecrübe edinmis bilgileniyordum ve isime yariyordu..
Daha fazla uzatmak istemiyorum.. Kimse kimseyi kirmasin.. Yazik etmeyelim topige.. Bu topik sayesinde yendik biçogumuz ve bu böyle devam edecektir buna inaniyorum..

Konu uzamasin diye sustum.. ama kapanmak yerine uzadikça uzumis..

Öncelikle sunu belirtmek isterim.. Forumu sahiplenmek gibi bi amaç yok.. Bu iyi bilinsin.. Burada bizler için saatlerini vermis, bikmadan usanmadan sorularimizi cevaplamis birSürü insan var.. Onlara bi gönül borcumuz var..
Burda kalip gelenlere yardimci olmak tek amaç.. Yendikten sonra eyvallah diyebilirlerdide.. Burda kimse kimseyi zorla tutmuyo.. isteyen gider isteyen kalir.. Isteyen sorulara cevap verir istemeyen vermez.. Buna dair herhangi bi kural yok, sart kosulmamis..

Bence bunu göz önünde bulundurarak önce saygida kusur etmemek gerekir.. Allah yenipte kalan arkadaslardan razi olsun..
Gelelim fuzuli konusmalara.. Zealea'ya katiliyorum.. Demekki buna ihtiyaç duyuluyoki arada bir kaçirilabiliniyo.. Zealeanin dedigi gibi ya bi chat odasi ayarlanmasi gerekir yada msnde bu tür ihtiyaçlar giderilir.. Ha beni rahatsiz etmedi konusulanlar, etmezde.. , Egzersizcileri, üye olmadan okuyan misafirleri rahatsiz edermi bilemiyorum..

Bizde ara sira hal hatir soruyoruz konu disi.. Uzatmamak sartiyla.. Bu kafamizin biraz dagilmasini sagliyo zaman zaman..

Sürekli ayni sorulan sorulara ise ben sahsen bikmadan ayni cevabi verebilirim.. Onun çaresizligine, kaygilarina, korkularina veririm.. Hem sonuçta biz bilemeyiz belki kisinin yeterince vakti olamayabilir geçmisteki sayfalari okumak için.. 10000 üzerinde sayfa birikmis.. Ama bunuda belirtmeden geçmek istemiyorum '' EN AZINDAN " kaldiginiz sayfadan sonraki sayfalari okuyun mümkünse, Ben kaldigim sayfanin numarasini yaziyorum pc'ye açinca ilk isim geçmisi okuyup güncele gelmek.. Egzersiz dönemimde çok faydasi oldu en azindan kimler ne yapmis takip edebiliyordum, egzersiz sirasinda ne tür bi tecrübe edinmis bilgileniyordum ve isime yariyordu..
Daha fazla uzatmak istemiyorum.. Kimse kimseyi kirmasin.. Yazik etmeyelim topige.. Bu topik sayesinde yendik biçogumuz ve bu böyle devam edecektir buna inaniyorum..

hay agzına saglık gunlerdır ıcımde bırıktırdıgımı tek tek yazmıssın...hepımız konu dısına cıkıyoruz yerı gelıyor cıkmadım dıyen yalan soyler ...cıcekrosenın ılk yazdıgına katıldım cok haklı ama gereksız uzamasına katılmıyorum....umut a da ozel msj atıp gerı donmesını rıca ettım kımse ıcın hayatını daha fazla zehır etmesıne goz yumamam cunku ben buradaysam suanda bılıyorumkı egzersız yapan arkadaslarımın benım de tecrubelerıme ıhtıyacları var...herkez gıbı...

rapunzele gelınce bır yakını vajılı sanırım keske yakını olan kısı gelebılseydı...vajılı olmayıp gelenler yok mu var ! ama sankı amacınsan sasmıs gıbı hıssettım zaten ozel msjla cıcekroseye belırttım...ben cok bunaldım artık kapanmalı dıye dusunuyorum bu konu...

herkese günaydın...bugün benm için büyük gün..Allah kısmet eder bir terslk olmazsa bugn deneme yapıcaz..ins bu benm için vajili son gün olur..biter bu derdm..
canım dua ediyorum şuanda özellikle senin ismine son yaklaşmışsın, inşallah olaacak, adamın değil benim bile sabrım kalmadı :) , yeter artık gelin çıkısın kimse vajili yaşamasın :) , herkesin evi mutluluk huzur dolsun :)))))))))))))

kızlar yaaa esıme su kırmızı olayını anlatıım dedım gelmeyebılırmıs esnıomus falan dıe ne yaparsan yap dıyıp yüzünü döküp yatmaya gttı off yanı ne demek ıstedı anlamadım kırmızımı umrunda deıl benmı ben onunla beraber doktora gtmem lazım doktor dıyıncede tutturuo gelmem allh gelmem dıe sen istedıgın yere gıt dıo gurur yapıo bılıorumm

Offf eşinin canına tak etmiş sanırım, ben evlenmeden önce kızlık zarıma baktırmıştım ve rapor almıştım ilerde bir sorun yaşamayalım diye. Tamamen vesveseden. Belki öyle yapabilirsin, özelden bana eşinle neden bu hale geldiniz anlat biraz, çünkü bazen günlük hayatta yaşadığımız sorunlarda yatağa yansıyor... Eh şuan cinsellik yaşayamadığınız için sorun da büyüyor (hani karı koca arasına girilmez derler ya neden? çünkü akşam yatarlar sabah unuturlar :34:, yada daha çabuk orta yolu bulurlar :)))). Belki sana başka bir kırgınlığı vardır, onu da gidermeye çalışalım bu aşamada.

ya kızlar kapatın konuyu diyoruz ki zaten ortada bişey yok uzattıkça uzattınız ha valla hem geriliyorum hem de çok kızıyorum:47:

dünden kim yok söyle bi, sen de burdasın, rapunzel yoktu o da fırını silip gelmiş bak =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(dipnot: kız vaji bile deil kafa dağıtıyormuş aklınca)

cicekrose un bu yorumu nolcak? insanlari ne kadar kırdıgı burdan belli. bu yorumu bana vaji ile ugrasirken yazsaydi ben nasil karsilardim bilmiyorum!!! yada kendisine boyle alayci bi sekilde yazilsaydi!!! ne kadar cabuk unutmus herkes yasadigi kötü gunleri... uzamasin uzamasin diyoruz ama bide arkadaslarin yorumlarini iyice görün sizlerde...

Kızlar eşim uyuyor. Kıyamıyorum adamcağızı uyandırmaya çünkü gece nöbetindeydi.Sabah 8 de geldi. Uyanırsa ve yorgun değilse deneyeceğiz.Zaten dün demişti bugün için deneriz diye :31:
Hadi canım, göreyim seni, bugün sende milli ol :72: :1:. Gerçekten kötü bir hastalık, bir zaman sonra evliliği zindan ediyor insana :50:. Sonra başarı hikayeni bekliyoruz, dualarımız seninle :40:.

canım dua ediyorum şuanda özellikle senin ismine son yaklaşmışsın, inşallah olaacak, adamın değil benim bile sabrım kalmadı :) , yeter artık gelin çıkısın kimse vajili yaşamasın :) , herkesin evi mutluluk huzur dolsun :)))))))))))))

Offf eşinin canına tak etmiş sanırım, ben evlenmeden önce kızlık zarıma baktırmıştım ve rapor almıştım ilerde bir sorun yaşamayalım diye. Tamamen vesveseden. Belki öyle yapabilirsin, özelden bana eşinle neden bu hale geldiniz anlat biraz, çünkü bazen günlük hayatta yaşadığımız sorunlarda yatağa yansıyor... Eh şuan cinsellik yaşayamadığınız için sorun da büyüyor (hani karı koca arasına girilmez derler ya neden? çünkü akşam yatarlar sabah unuturlar :34:, yada daha çabuk orta yolu bulurlar :)))). Belki sana başka bir kırgınlığı vardır, onu da gidermeye çalışalım bu aşamada.

sımdı yazıorum cnm

sizlere ilaveten bende son olarak bırsey dıcem
daha once konu dısı mesajlar kımseyı rahatsız etmıyorduda sımdı ne oldu ?
sahsen ben hıc bır zaman sorun etmedım bu sayede ınsanlar bırbırıne kaynaşıyor
ve ayrıca ozelden konusup konuyu kapamak varken buraya en basta tasırılmıcaktı
ve umut arkadasımız o bır VAJILI ne olursa olsun burda bırılerını kurtarma derdındeyız
bumu ahde vefa ? yanlıs bırsey yaptı ıse kımıne gore ...
ozelden uyar yazma gorme ama burası hepımızın topıgı
bende fecı bunaldım kırıldım .. taraf yada grup degıl her gelene el uzatma olsun lutfen burda bundan sonra
nokta...

Son düzenleme:
Kızlar biraz farklı bir konuya giricem, belki özel bir konu, burda yazıyorum ama ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Bugün terapim vardı psikiyatristle, orda doktorun söylediği şeyleri yazıyorum:
Orgazm öğrenilen birşeydir, ilk etapta bunu bekleme, zamanla olacak, kadınlar daha çok otuzlu yaşlarında vajinal orgazmı öğrenirler. İlk başlarda dış dudaklar, klitoris ve pubis bölgesinin uyarılması ile orgazm olur. Bu kısımlara temas önemli. Temas edilmezse tecavüzden farksız olur. Bu işin teknik kısmıydı, birde gün içersinde işteyken kendini akşama hazırla, düşünce ile hemde kegel egzersizlerini (kas bırak) yaparak. (Kegel çok önemliymiş kızlar). Gecelik, parfüm vs gibi şeyler sende etkiliyse yapabilirsin dedi.
Fazla da uzun konuşmadı çünkü sanırım daha çok yaptıkça öğrenicez...

hafta sonu çok yenen olurdu eskiden şimdi kimse yok hadi kızlar elinizi çabuk tutun biraz, egzersiz yapanlar biraz daha hızlanın unutmayın erteledikçe uzayıp gidiyor.

Kızlar biraz farklı bir konuya giricem, belki özel bir konu, burda yazıyorum ama ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Orgazm öğrenilen birşeydir, ilk etapta bunu bekleme, zamanla olacak, kadınlar daha çok otuzlu yaşlarında vajinal orgazmı öğrenirler. İlk başlarda dış dudaklar, klitoris ve pubis bölgesinin uyarılması ile orgazm olur. Bu kısımlara temas önemli. Temas edilmezse tecavüzden farksız olur. Bu işin teknik kısmıydı, birde gün içersinde işteyken kendini akşama hazırla, düşünce ile hemde kegel egzersizlerini (kas bırak) yaparak. (Kegel çok önemliymiş kızlar). Gecelik, parfüm vs gibi şeyler sende etkiliyse yapabilirsin dedi.

konu ıle gayet alakalı canım cunku yenenlerın sonrakı sorunları orgazm
bende aylardır bu konuda dusunmekten yoruldum esımde uzuluyor neden zevk olayı olmuyor ılıskıde sende dıyor
zamanla umarım olur bebekler bıle yurumeden once emeklıyor bızde emekleme asamasındayız demekkı ;)

ben daha bu aşamalara geçemedim malum, ama öğrendiğim birşey var kadın uyarılmadan ve yeteri kadar ıslaklık olmadan ilişki can yakıcı olabiliyor arkadaşlar jelsiz olmuyor diyor çoğu zaman çünkü yeterli zaman ayırmıyorlar ya kendileri ya eşleri.

snowlaken cok tesekkür ederim su an için sorcagm bişi kalmadı yapabilirim gibi geliyor..elvan haklısn gercekten erteleye erteleye eşiminde sabrı kalmadı..bu hastalık gercekten insanları yıpratyr ve sinir sistemi çökyr bir süre sonra tahammülsüzlk baslyr 2 tarafta da..ve ben bugn yeneym yada yenemeym sizlerle tanıstıgıma cok memnunum..Allah iyi ki sizleri karsıma cıkardı..ben normalde özgüveni yüksek ayakları yere sağlam basan bir insandm..kendimi cok güçlü herseyi basarırı zannederdm..ama öyle değilmiş..benm de zayıf oldugum seyler varmıs..Rabbimin bizi bununla sınadıgını düsünyrm..ins bundan baska dertlerle ugrasmayız burdaki tüm kardeslerm ugrasmaz..

Back
X