Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hangı sekıl daha rahat edebılceksen
bende ılk baslarda egsersız yaptıgım sekılden baska olmaz dıyordum
sonra ustte daha rahat oldgunu farkedınce o sekıl sadece olur dıyorum :)
ılk baslarda cogumuz yarım almıstık bır sonrakı denemede tamamı olmustu
bıdahakı denemn bugun yarın uzatmadan yap canım ve hangı turlu rahat edıceksen
bak daha once yarısı bıle alabılcegıne ınanırmıydın ..

ben oturur pozisyonda sırtımı bi yere dayayıp yapıyordum egzersizi ama bu şekilde eşimle denemek imkansız oluyor dün belimin altına yastık koyup yaptım ama oldu biraz hala korkularım var 9 cm aparatı çok rahat yapıyorum ama eş denemesi biraz zoruma gidiyo bugünde denicez inşallah olur

Senay üstte kontrol bizde oldugu için belki daha rahat edersin.. altta oldugumuz zaman esler ister istemez itiyo kendini.. Sen bilirsin ama çileklipudingin söyledigine katiliyorum.. biraz bekleyin ikincide gerçekten daha uzun sürüyo b.. lmalari.. bi zarari olmaz yani biz ilk denemede defalarca denedik.. her defasindada daha geç bo..ldi..

evet bende öle dedim dün eşime ama o yine erken olur dedi bide grip olmuş banyo yapmak istemedi iki kere ama bugün olur inşallah yemek bile yemeden yedirmeden dalacam kocama :1:

off ya bu vajinismus varya, eşlerimizin sağlığını da bozuyor, erken bo... , sertleşme falan hep bu yüzden oluyor.
Yalnız bir tavsiyede bulunucam biraz bekleseniz tekrar deneseniz, ikinci de boş... süresi uzar canım.

evet canım ya acaba biz vajiden kurtulunca onlarında düzeliyomu ki durumu bilen varmı

evet bende öle dedim dün eşime ama o yine erken olur dedi bide grip olmuş banyo yapmak istemedi iki kere ama bugün olur inşallah yemek bile yemeden yedirmeden dalacam kocama :1:
canım içinden istekli ol ama çok istekli görünme, biraz cilve iyidir, azcık naz yap, çok hazır nazır olunca sertleşme problemi oluyor, moraller bozuluyor :34:.

ben oturur pozisyonda sırtımı bi yere dayayıp yapıyordum egzersizi ama bu şekilde eşimle denemek imkansız oluyor dün belimin altına yastık koyup yaptım ama oldu biraz hala korkularım var 9 cm aparatı çok rahat yapıyorum ama eş denemesi biraz zoruma gidiyo bugünde denicez inşallah olur

cnm 10 cm dene ve aparatı esınle denemeden hemen once cıkar ıns bu sefer olur cnm guzel haberlerle gelırsın

snowlaken cok tesekkür ederim su an için sorcagm bişi kalmadı yapabilirim gibi geliyor..elvan haklısn gercekten erteleye erteleye eşiminde sabrı kalmadı..bu hastalık gercekten insanları yıpratyr ve sinir sistemi çökyr bir süre sonra tahammülsüzlk baslyr 2 tarafta da..ve ben bugn yeneym yada yenemeym sizlerle tanıstıgıma cok memnunum..Allah iyi ki sizleri karsıma cıkardı..ben normalde özgüveni yüksek ayakları yere sağlam basan bir insandm..kendimi cok güçlü herseyi basarırı zannederdm..ama öyle değilmiş..benm de zayıf oldugum seyler varmıs..Rabbimin bizi bununla sınadıgını düsünyrm..ins bundan baska dertlerle ugrasmayız burdaki tüm kardeslerm ugrasmaz..

veracım bugün yeneceksin. o yükten kurtulup kuş gibi geleceksin. :nazar::nazar::nazar:

şenay, sen de çok yakınsın yenmeye. gülsevdamın dediği gibi 9dan sonra 10cm le de egzersiz yapıp öyle dene. çifter gelinlere devam edelim. bu gecenin gelini sen ve vera olsun hadi bakalım. :nazar::nazar::nazar:

ben yenmeden çok az bi süre önce sertleşme sorunu ile karşılaştık,eczaneye gidip sordum ,viegra gibi haplarla ne gibi etkisi olur dedim ,dediki yeni ise dedi,bu tür hapların yan etkisi yok dedi,htta tek tek bile satıyorlarmış:)kullanabilir dedi:P
fakat ben yendim ve eşimin sorunu hemen geçti,zaten çok kısa sürdü ,yenmeden en fazla 3 defa falan oldu,sonra ben yendim,onunda nedeni ,ben egzersiz yapıp ,onu çağırınca ,yatakta çok fazla vakit harcıyordum,yok şöyle yok böyleee duralım ,zaman çok harcıyordum...ama dediğim gibi sen yenince geçer,telaş etmeyin..
benimki*,ben hazırım gel dediğimde ,alıştığı için adamda baskı oluyordu
*birde yatakta çok oyalanıyordum ,1 saaten fazla ön seşme sürüyordu(çok açık yazdım ama )
ama burdaki bir arkadaş var ,ismini vermim ,onun eşindede böyle bir sıkıntı olmuştu ,ve atlaşmışlardı

selam kızlar,10 gündür sadece yazılanları okudum evde misafir vardı.egzersizde yapamamıştım.orta parmak ve bir boğumdaydım.bugün tekrar deneyim dedim.mumla denedim ilk başta zorlandım,sanki orası kapanmış gibiydi vazgeçmeden öyle bekledim.nefes alıp verdim kegel yaptım.yavaş yavaş gevşedim.kalçama dokununca kendimi ne kadar sıktığımı anladım.sakin ol rahatla diye telkin verdim kendime.burdaki arkadaşların dedği gibi ayakları kalçaya doğru çekip,derin derin nefes alıp verdim ıkındım.orası yavaş yaaş açılmaya başladı.sanki tuvalete oturur gibi oturdum mumu yavaşça denedim,inanamadım giriyordu. çıkardım tekrar denedim çok rahat girdi.8 cm çok rahat oldu. acayip şaşkınım....tekrar tekrar aynada denedim evet giriyordu.hala şaşkınım yarım saat egzersiz yaptım.azıckta gel git bile yaptım:))))))))) sanki rüya gördüm gibi geliyor.orasında bir boşluk var gibi sanki hala aparat ordaymış gibi.bu his rüya olmadığını gösteriyor.:)))))) (bu arada size bişey daha söylemek istiyorum.ben 3 aydır plates yapıorum ve çok faydasının olduğunu düşünüyorum.önceden bacaklarımı açamazken platesten sonra daha rahatladım.)kızlar çok mutluyum nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.karmaşık bir yazı oldu ama beni anladığınızı düşüüyorum)))))) bu akşam deneme yapsam kesin yapacakmışım gibi geliyor.kendime olan güvenim geldi...hepinizi öpüyorum.

seni çok tebrik ediyorum ,bu kadar sıra sürede ,çok taktir ettim,çok tebrikler..
ben 8 e gelene kadar off..
bende sana tek tavsiyem,elbetteki herkez aynı değil ama ,eşimle birleşmeden önce mutlaka egzersizini tekrar yap ...
ben birde kovaya sıcak su koyup birazda vazelin koymuştum,zaten inanamıcaksın ,h,iç acı yok ,bende pilatesin faydasını görmüştüm.özellikle yerde kubiyi yukarı aşağı yaparken ,nefez alıp verişler etkiliyor :)))

şenay, sen de çok yakınsın yenmeye. gülsevdamın dediği gibi 9dan sonra 10cm le de egzersiz yapıp öyle dene. çifter gelinlere devam edelim. bu gecenin gelini sen ve vera olsun hadi bakalım. :nazar::nazar::nazar:

ayyy inşallah yaa ama bende 10 cm lik aparat yokki kendin hazırla diceksin ama ben dün denedim yarısı girdi buna rağmen mi 10 cm e çalışayım sence yoksa gerek yok mu girdiği için yarrısı

selam kızlar,10 gündür sadece yazılanları okudum evde misafir vardı.egzersizde yapamamıştım.orta parmak ve bir boğumdaydım.bugün tekrar deneyim dedim.mumla denedim ilk başta zorlandım,sanki orası kapanmış gibiydi vazgeçmeden öyle bekledim.nefes alıp verdim kegel yaptım.yavaş yavaş gevşedim.kalçama dokununca kendimi ne kadar sıktığımı anladım.sakin ol rahatla diye telkin verdim kendime.burdaki arkadaşların dedği gibi ayakları kalçaya doğru çekip,derin derin nefes alıp verdim ıkındım.orası yavaş yaaş açılmaya başladı.sanki tuvalete oturur gibi oturdum mumu yavaşça denedim,inanamadım giriyordu. çıkardım tekrar denedim çok rahat girdi.8 cm çok rahat oldu. acayip şaşkınım....tekrar tekrar aynada denedim evet giriyordu.hala şaşkınım yarım saat egzersiz yaptım.azıckta gel git bile yaptım:))))))))) sanki rüya gördüm gibi geliyor.orasında bir boşluk var gibi sanki hala aparat ordaymış gibi.bu his rüya olmadığını gösteriyor.:)))))) (bu arada size bişey daha söylemek istiyorum.ben 3 aydır plates yapıorum ve çok faydasının olduğunu düşünüyorum.önceden bacaklarımı açamazken platesten sonra daha rahatladım.)kızlar çok mutluyum nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.karmaşık bir yazı oldu ama beni anladığınızı düşüüyorum)))))) bu akşam deneme yapsam kesin yapacakmışım gibi geliyor.kendime olan güvenim geldi...hepinizi öpüyorum.

pusu, tebrik ederim, sevincini paylaşıyorum. epeydir yoktun, tekrar hoşgeldin. aparatı olabildiğince içinde beklet, bekletmenin çok faydasını göreceksin, aynı pilates gibi :))) hazır bu kadar heyecana gelmişken 9cm ve 10cm aparat da yap. 8i yarım saat bekletip 9u dene. onu da yine bekletip iyice alışınca 10u dene. 10da da rahatsan, aparatı çıkarıp hemen sonrasında ve sana uyan pozisyonda eşli deneme yap. 10cm de gitgel de yap, baktın rahatsın, deneme için hazırsın demektir. bakarsın bugün seni de gelin ederiz, hadi bakalım :10::10::10::10::10:

seni çok tebrik ediyorum ,bu kadar sıra sürede ,çok taktir ettim,çok tebrikler..
ben 8 e gelene kadar off..
bende sana tek tavsiyem,elbetteki herkez aynı değil ama ,eşimle birleşmeden önce mutlaka egzersizini tekrar yap ...
ben birde kovaya sıcak su koyup birazda vazelin koymuştum,zaten inanamıcaksın ,h,iç acı yok ,bende pilatesin faydasını görmüştüm.özellikle yerde kubiyi yukarı aşağı yaparken ,nefez alıp verişler etkiliyor :)))

evet canım ,plates çok iyi geldi ,bana herkese tavsiye ediyorum.vazelini deneyeceğim.ve egzersizde yapacağım,inanamıyorum ya ben bu sayfayı tamamen kaptmışken şimdi geldiğim noktaya bakın.çok mutlu ve şaşkınım...:))))))))))) tabi sizlerin sayesinde allah hepinizden razı olsun.

ayyy inşallah yaa ama bende 10 cm lik aparat yokki kendin hazırla diceksin ama ben dün denedim yarısı girdi buna rağmen mi 10 cm e çalışayım sence yoksa gerek yok mu girdiği için yarrısı

yarısı girdiyse gerek yok. kendini rahat hisset diye öyle dedim ben. :46::46::46: yarısında takıldın ya, 10cm 9a göre daha iyi açar diye düşündüm, ondan öyle dedim. sen kendine güveniyorsan gerek yok elbette. her şey senin elinde. takıldığın o yerde bekle, kıpırdama, nefes alıp ver. bir de kegel yap, eşin hisseder sıktığını, sen de sıkmakla bırakmak arasındaki farkı hisset. bunları yaparken o takılma hissin geçecek, sakinleşeceksin. pozisyonun ne olacak bilemiyorum ama üstteysen sen yavaş yavaş otur, alttaysan da eşin ufak ufak seni panikletmeden itsin. üstte daha rahat oluyor, ben eşime kontrolü bırakmıyorum, ellerimi onun göbeğine koyup vücudumu içerdeki açıya uygun biraz öne eğerek yavaş yavaş oturuyorum. hatta ellerini bile değdirtmiyorum, her şeyi ben yapıyorum, o hareket ederse ya da beni yönlendirirse panikliyorum. sen de böyle yap istersen. hadi başarılar. :nazar::nazar::nazar:

pusu, tebrik ederim, sevincini paylaşıyorum. epeydir yoktun, tekrar hoşgeldin. aparatı olabildiğince içinde beklet, bekletmenin çok faydasını göreceksin, aynı pilates gibi :))) hazır bu kadar heyecana gelmişken 9cm ve 10cm aparat da yap. 8i yarım saat bekletip 9u dene. onu da yine bekletip iyice alışınca 10u dene. 10da da rahatsan, aparatı çıkarıp hemen sonrasında ve sana uyan pozisyonda eşli deneme yap. 10cm de gitgel de yap, baktın rahatsın, deneme için hazırsın demektir. bakarsın bugün seni de gelin ederiz, hadi bakalım :10::10::10::10::10:

umarım canım ya,sizlerin yazdıkları bana cesaret verdi,açıkcası deneyecektim 10 cm yapacaktım kırmızı gelir diye vazgeçtim.eşim egzersiz yaptığımı bilmiyor platesin faydası oldu sanıyor:)) ona süpriz yapacam o bakımdan demedim.kırmızı gelmesede sorun yapmaz ama ben herşey uslune uygun olsun istiyorum.)))))

Back
X