- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.521
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR![]()
Tebrik ederimmmm...ÇOK SEVİNDİM

Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.
Canım bana da bir doktor vajinamın girişinde bir myom olduğunu, bunu ağrı yapabileceğini ve bu yüzden cinsel ilişkinin olamadığnı söyledi. Ama başka bir doktor da myom falan yok dedi...
Bir doktor da kızlık zarımı operasyonla aldırmamı, bu zar ortadan kalkınca korkunun da ortadan kalkacağını söylemişti...
Sonuç, herhangi bir operasyon olmadım ve burda egzersizlerle sorunumu hallettim...
Son düzenleme: