Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba..ben dün deneme yapmadm..bugn yapıcaz..eşimde evde bugn..cook heyecanladnm..normal bas kısmı olmustu..hep jelsiz denedik..smdi jelle denycem söylemek istedgnz bişi varmı ?

Başarılarrr diliyorumm, tek diyebileceğim burundan nefes al ağızdan verirken girişin olmasını sağla, ben bundan çok fayda görmekteyim, pozisyonunu bilmiyorum ama eğer alttaysan başından sonraki kısmın rahat ilerlemesi için poponu biraz kaldır, hadi bismillaahh =))

offf üç yıl uzun bir zaman, çok hızlı hareket etmen gerekiyor, uzadıkça sorunlar da uzuyor canım. ne aşamadasın?

Kesinlikle öyle ... Ben parmak egzersizi yapıyorum . Tek parmağımı rahat alıyorum . İki parmağımıda kayganlaştırıcıyla fln biraz alıyorum aslında egzersiz sırasında bak korkacak bişey yok diyorum kendime ama o an gelince yine kaçmaya çalışıyorum :( Benim asıl sorunumsa bu konunun çok üstüne düşmüyorum. Eşimde buna kızıyor daha çok .Ama artık erteleme lüksüm yok .Eşime de büyük bir bencillik yapıyorum tabi .Tüm arkadaşları baba oldu Biz hala çabalıyoz:(

Hoşgeldin canım, hangi aşamadasın. Biraz bahsedebilir misin kendinden?

Parmak egzersizi yapıyorum ama çok düzenli deil.Bir parmağımı rahat alıyorum iki parmağımıda alıyorum ama o zaaman çok az bir sızı hissediyorum.Ve her denemede bu sefer yapıcam diyorum ama sonra yine kaytarıyorum.Ve böyle böyle 3 yıl oldu nerdeyse.Jinekoloğa gittim anatomik bi sorun yok dedi hemen bir psikolog numarası verdi ona gitmedim egzersizlerle hallederim sandım ama ne yazıkki istikrarlı davranmıyorum.Evlenmeden önce hiç böyle bir korkumda yoktu nerden çıktı anlamıyorum

Merhaba ben foruma yeni katıldım . Yaklaşık 3 yıldır bu vajinismusla uğraşıyorum tabi ne kadar uğraşıyorum o da tartışılır .Eşim anlayışlı olmaya çalışıyo ama çocuk sahibi olmayı da çok istiyor .Tabi her deneme hüzranla sonuçlanıyo. Ben kendi başıma egzersizleri yapmayı deniyorum ama çok düzenli değil tabi.Ama bu sefer kesin kararlıyım artık bu gece bitsin istiyorum .İnşallah kurtulurum bu beladan ...

hosgeldın cnm önce misafirlerden bırı daha aramızda sevıvsekmı üzülsekmı bılmıorum önce ben sana pek yenme konusunda yardımcı olamam belkı cunku bende senın durumundayım yenı basladım 2 yıllıkda ben evlıyım suan egzersızın cok basındayım ama bu gece bıtıcek dedınde egzersızde hangı asamadasın cnm

Kızlara vajinumusu yendikten sonra ne zaman hamile kalınmalı ? bunun bi süresi varmıdır ? Tamamen bilmediğimden soruyorum :26: Biz yaptığımızda korunmadık. Çocuk istiyoruz. Ama bilemedim yinede ? :44:

ben yensem yenicemde tabıkı hemen hemen ıstıorum rabbımden bı melek ıns lah zaten o oluşana kadar da bi zamanımız var esımle o arada alışırız:16:

Parmak egzersizi yapıyorum ama çok düzenli deil.Bir parmağımı rahat alıyorum iki parmağımıda alıyorum ama o zaaman çok az bir sızı hissediyorum.Ve her denemede bu sefer yapıcam diyorum ama sonra yine kaytarıyorum.Ve böyle böyle 3 yıl oldu nerdeyse.Jinekoloğa gittim anatomik bi sorun yok dedi hemen bir psikolog numarası verdi ona gitmedim egzersizlerle hallederim sandım ama ne yazıkki istikrarlı davranmıyorum.Evlenmeden önce hiç böyle bir korkumda yoktu nerden çıktı anlamıyorum

Canım 3 yıl olmuş. Moralini bozma sakın. Kesinlikle bu işi bitireceğim deyip egzersizlerini aksatma. Yoksa 3 4 5 yıl vs.. uzar. Mutlu olmayı hakediyorsun bunu unutma.

Saatlerce uğraş gerekirse. 2 saat, 3 saat vs.. Gayret göster.Bak göreceksin ne kadar esnediğini ve seninde buna hazırlıklı oldugunu. Egzersizlerinde bir yol al. Sonra eş denemesine geç.

İstikrarlı ol tatlım.

hosgeldın cnm önce misafirlerden bırı daha aramızda sevıvsekmı üzülsekmı bılmıorum önce ben sana pek yenme konusunda yardımcı olamam belkı cunku bende senın durumundayım yenı basladım 2 yıllıkda ben evlıyım suan egzersızın cok basındayım ama bu gece bıtıcek dedınde egzersızde hangı asamadasın cnm

iki parmağımı içeri alabiliyorum . Biraz kararlı ve cesur olmaya ihtiyacım var .inşallah bu sefer ertelemem :(Sana da kolay gelsin inşallah atlatırız cnm

iki parmağımı içeri alabiliyorum . Biraz kararlı ve cesur olmaya ihtiyacım var .inşallah bu sefer ertelemem :(Sana da kolay gelsin inşallah atlatırız cnm

istikrarlı olmak ve cesur olmak dogru soyluosun buraya esımın bana bazen soguk davranmasından benden uzaklaşmasından yazmıstım bıde tutup kırılıodum ona ( nekdar sacma) ama oyle yapmasaydı benı ılgısıyle cezalandırmasaydı ben belkıde baslayamayacaktım hala bırseylerın bızı dürtmesi canımızın yanması sart kesınlıkle brakmıcaz bak hayat akıp gdıo en guzel genlık yıllarımızı kaybedıoruz ve biz herseyden geride kalıoruz sende öyle hissetmıomusun.... yapıcaz yenıcez inş

merhaba, psikolog sanirim bu disiplin konusunda etkili olabiliyor, hatta tek artisi bu olabilir. ama buraya düzenli giris yaparak ve asamalarini aktararak bunu kendin de saglayabilirsin. sosyal baski yöntemi =), istersen seni ittiririz de, du du du diye kizariz kacamak yaparsan. egzersiz süresini uzatirsan o sizi da gecer. ben ilk baslarda 20-30 dk ile basladim, 3 saate kadar uzattigim egzersizlerden sonra asil algi olarak yenmeye yakin oldugumu hissettim. fakat ben dilatörle calistim, parmak egzersizinde sanirim süre uzatmak gerekli degil. gene de tavsiye edilen sabah ve aksam 30dk.

cıktım drek odama kapadım kendımı sabah parmakla yapamadımya eldıvenın serce parmak bolumune pmugu ıslatıp doldurdum denedım denedım denedım ya dizlerim uyustu tirtirtitrior ama accık gırdıkten sonra sanırım ora gırış :31:içeri itemedım yınee ufff nası terledım hamıle kadın olsa dogurmustu yaaa:5::5:

canım merhaba
yazdıklarını okuyunca kendımı hatırladım aynen senın dedığin gibi dizlerim titriyodu egzersizlerde.ama sakın bırakma o titremeler ılerlettıkce egzersızlerı gecicek merak etme.icerisi koca bir boşluk açıyı doğru ayarladıktan sonra cok kolay oluyo

canım merhaba
yazdıklarını okuyunca kendımı hatırladım aynen senın dedığin gibi dizlerim titriyodu egzersizlerde.ama sakın bırakma o titremeler ılerlettıkce egzersızlerı gecicek merak etme.icerisi koca bir boşluk açıyı doğru ayarladıktan sonra cok kolay oluyo

evet bde açı var sanırım ben hep nasıl anlatsaaaaaaam sımdı delık varya tabı delık boyle comelınce yukarı dık oluyo bende direk yukarı yapıomusum :9:

evet bde açı var sanırım ben hep nasıl anlatsaaaaaaam sımdı delık varya tabı delık boyle comelınce yukarı dık oluyo bende direk yukarı yapıomusum :9:

aynı şeyi bende yapıyordum o zaman olmuyo canım.ıcerı ıttıgınde gıtmıyosa açını değiştir.ben çömelerek değilde yatağa uzanarak yapıyodum.doktorum bana bır kolunu basının altına koy diğeriyle yap demişti rahat bir pozisyon istersen öyle dene açıyı ayarladınmı cok rahat oluyo.popoya paralel olsun açın

günaydın kızlar :16:
ben araya adet döneminin girmesi ve biliyosunuz eşimle sorunlarım dolayısıyla eşimle herhangibir çalışma yapamıyordum.şimdi daha iyiyiz.bende eşim evdeyken pazar pazar sabahın köründe kalkıp biraz egzersiz yapayım bakayım dedim bi daralma ya da hrhangi bir sorun var mı diye.öncelikle o kısım iyi derecede açılmış çok rahat oldu aparat.ayrıca eldivenle yaptığım aparatları atmıştım.çok güzel bi aparat buldun kendime.çok şık ayrıca:9::9: hani şu içinde su ve yapay çiçek olan wc fırçaları varya:) set halinde satılıyor genelde.tekli almıştım ben öyle yedek dursun diye.onun elle tutulan kısmını zaten egzersiz yapan biri görse direkt aklına gelir şeklen.merak tmeyin fırçayla denemedim,aparata benzer kısmı çevirince çıkıyor ve tamamen dilatör gibi...içi su ve çiçek dolu.dilatörler pahalı olduğundan alternatif olarak yaayım dedim.ayrıca kayganlığı çok ii.bununla çalışsam daha kısa sürerdi yenmem diye düşünüyorum.ilginç bi yazı oldu ama:17::17: paylaşmak istedim.2-3 lira bişey sanırım

tekrara girecek ama sünger bazli (ör.sosis) bigudiler de muma alternatif olabilir.

nıe comelerek yapıom bılıomusun cunku cömelınce kucuk de olsa bı delık gorebılıorum baska pozısyonda tamamen sıfır kapalı gbı bu yuzden bu sanırım benı o şekılde yapmaya ıtıo sankı öyle durunca daha açıkmış gbı orası :30: yaaa bde hep et ya hep et nasıl ılgınc o etlerın arasından dogru yol bulup gtmem lazım cok ısım vaaaaar cok

istikrarlı olmak ve cesur olmak dogru soyluosun buraya esımın bana bazen soguk davranmasından benden uzaklaşmasından yazmıstım bıde tutup kırılıodum ona ( nekdar sacma) ama oyle yapmasaydı benı ılgısıyle cezalandırmasaydı ben belkıde baslayamayacaktım hala bırseylerın bızı dürtmesi canımızın yanması sart kesınlıkle brakmıcaz bak hayat akıp gdıo en guzel genlık yıllarımızı kaybedıoruz ve biz herseyden geride kalıoruz sende öyle hissetmıomusun.... yapıcaz yenıcez inş

Evet çok haklısın.Bende aynı durumdayım.Bazen birlikte iyi vakit geçirdiğimizde bi de şu durumu halletmiş olsaydım ne güzel olurdu diyorum kendi kendime...Hele bebek sahibi olan çiftleri görünce imreniyorum...Buraya yazmak gerçekten etkiliyomuş insanı onu anladım .Az önce egzersiz bile yaptım hem de ilk kez iki parmağımı bu kadar rahat içeri alıp ilerleyebildim :) Birbirimize destek olarak aşacaz inş. o zaman arayı kapatırız :))

nıe comelerek yapıom bılıomusun cunku cömelınce kucuk de olsa bı delık gorebılıorum baska pozısyonda tamamen sıfır kapalı gbı bu yuzden bu sanırım benı o şekılde yapmaya ıtıo sankı öyle durunca daha açıkmış gbı orası :30: yaaa bde hep et ya hep et nasıl ılgınc o etlerın arasından dogru yol bulup gtmem lazım cok ısım vaaaaar cok

kendını nasıl rahat hiisediyosan öyle yap canım.ama bu kapalı dediğin yerden çocuk cıkıyo bılıyosun onu düsün.bu hastalığa yakalanan herkes gibi bende sende hep oranın kapalı olduğunu düşünüyoruz nedense cok yavaş yavaş iittir başı girince işin kolay canım o yolu buluyooo:)

Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece

ah gemileri yakmissin... zamanla esini sevmeyi ögrendin, sevdigini farkettin. zamanla gecmisin actigi yaralari da sarabilirsin. birazcicik zaman versen? sorunun nedir bilmiyorum, ama iki tane asilmaz denilen daglari un ufak edip, simdi minicik taslarda tökezlediginde vazgecmek neden?

merhaba, psikolog sanirim bu disiplin konusunda etkili olabiliyor, hatta tek artisi bu olabilir. ama buraya düzenli giris yaparak ve asamalarini aktararak bunu kendin de saglayabilirsin. sosyal baski yöntemi =), istersen seni ittiririz de, du du du diye kizariz kacamak yaparsan. egzersiz süresini uzatirsan o sizi da gecer. ben ilk baslarda 20-30 dk ile basladim, 3 saate kadar uzattigim egzersizlerden sonra asil algi olarak yenmeye yakin oldugumu hissettim. fakat ben dilatörle calistim, parmak egzersizinde sanirim süre uzatmak gerekli degil. gene de tavsiye edilen sabah ve aksam 30dk.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için :)) bi baskıya ihtiyacım var sanırım :))bundan böyle buraya düzenli girip gelişmeleri anlatıcam zaten bu arada dilatörü internetten mi aldınız ben evde mum ve pamukla bi aparat yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım şimdi parmak egzersizlerine yeniden başladım ve bundan böyle sabah akşam yapıcam . Galiba arkadaşların dediği gibi biraz esnetip eşimle denesem daha mı ii olacak :)) Tabi regl dönemimde yaklaşıyo inş. ondan önce yol katederim...

Back
X