Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi akşamlar herkese

Bugünkü raporumu da vereyim dedim . Bu gün 2 parmakla en rahat ve uzun egzersizimi yaptım birçok kez gitgel bile yaptım:8: Yarın 3 parmak denicem inş. olur .Şimdilik böyle ve kendimi çok mutlu hissediyorum bide kurtulsam bu vajiden heralde kanatlanıcam :1: Bu foruma katılmak için niye bu kadar bekledim ki acaba ???

İyi akşamlar herkese

Bugünkü raporumu da vereyim dedim . Bu gün 2 parmakla en rahat ve uzun egzersizimi yaptım birçok kez gitgel bile yaptım:8: Yarın 3 parmak denicem inş. olur .Şimdilik böyle ve kendimi çok mutlu hissediyorum bide kurtulsam bu vajiden heralde kanatlanıcam :1: Bu foruma katılmak için niye bu kadar bekledim ki acaba ???

iyi aksamlar tebrkler canım sen cok yaklasmısın kurtulmak üzeresin bile bence. bende burayı okumadan ne nerde ilkşye nerden giriliyor bilmiyordum bile. allaha şükürler olsun ki burayı geç de olsa bulduk onun vesilesiyle yani.inanıyorum çok yakında burda egz. yapan herkes aşacak bunu. benm kadar ödlek bi insan o kulak cubugunu aldıysa tamamdır bu iş :34:

İyi akşamlar herkese

ben üç parmak denemedim p...s başı denemesine geçtim..

ben parmakla çalıştım, o yüzden bilmiyorum :26:, bakkal mumuna peçete falan sarıyorlardı sonra streçliyorlardı, başlangıç için kulak çubuğu daha iyi ama...

yok canım, herhangi birşey olur, allık fırçası, dudak parlatıcısı, kalem vb... steril olduktdan sonra sorun yok, streçleyip kayganlaştırıcı sürüyorlar.

heyecanlandım yaaa. gaza geldim okurken.. regli iken olmaz değil mi? hep aksi zamanda olur zaten... bi kere de tam olacakken deprem olmuştu. deprem riski en az olan konya da şans işte :))))

heyecanlandım yaaa. gaza geldim okurken.. regli iken olmaz değil mi? hep aksi zamanda olur zaten... bi kere de tam olacakken deprem olmuştu. deprem riski en az olan konya da şans işte :))))
ilişki olmaz ama egzersiz ben yapmadım canım regliyken sadece kegel yaptım ayrıca çok güldüm ya, deprem mi oldu ? :60:

iyi aksamlar tebrkler canım sen cok yaklasmısın kurtulmak üzeresin bile bence. bende burayı okumadan ne nerde ilkşye nerden giriliyor bilmiyordum bile. allaha şükürler olsun ki burayı geç de olsa bulduk onun vesilesiyle yani.inanıyorum çok yakında burda egz. yapan herkes aşacak bunu. benm kadar ödlek bi insan o kulak cubugunu aldıysa tamamdır bu iş :34:

İnş. cnm ya bir an önce kurtuluruz hepimiz . Bi yerden başlamak gerekiyo önemli olan bu sanırım tabi bi de istikrarlı olmak.Ben 3 yıl boyunca hep başladım ama devam etmedim ama artık anladım ki eşime vekendime daha fazla haksızlık etmemeliyim ...

İyi akşamlar herkese

:46::46::46::46::46::46:tebrık ederım canımmm

yarın once 2 parmakta basla sonra 3 parmaga gec boylece daha rahat alırsın...:34:

şenay_mehmet ...canım tebrik ediyorum kurtuldun bu illetten..darısı başımıza..

yanlız ben hiç deneme yapmıyorum artık bugün kaç kez buraya giresim geldi ama egzersiz yapmadığım için girmek de istemedim bi yılgınlık bıkkınlık geldi nedense poffff :(((

şenay_mehmet ...canım tebrik ediyorum kurtuldun bu illetten..darısı başımıza..

yanlız ben hiç deneme yapmıyorum artık bugün kaç kez buraya giresim geldi ama egzersiz yapmadığım için girmek de istemedim bi yılgınlık bıkkınlık geldi nedense poffff :(((

yapma canım oyle olumlu dusun bunun sonunda mutlulugun huzurun var gunde 10 dk yap yeter basını yastıga rahat koy

ben gunde 4 saat egzersız yaptıgım olurdu oglen bır yere gıdıceksem ıslerımı yapar egzersızımı yapar oyle cıkardım gece yatmadan once egzersız yapardım kı rahat edeyım:)

bır amacın var zaten topu topu 1 ayını ya alır egzersızler ya almaz daha omrun boyu ıhtıyac duymazsın :)

sımdı sen 1 soyledın 1000 işittin ama:1::1::1:senın ıyılıgın için soyluyorum

yapma canım oyle olumlu dusun bunun sonunda mutlulugun huzurun var gunde 10 dk yap yeter basını yastıga rahat koy

ben gunde 4 saat egzersız yaptıgım olurdu oglen bır yere gıdıceksem ıslerımı yapar egzersızımı yapar oyle cıkardım gece yatmadan once egzersız yapardım kı rahat edeyım:)

bır amacın var zaten topu topu 1 ayını ya alır egzersızler ya almaz daha omrun boyu ıhtıyac duymazsın :)

sımdı sen 1 soyledın 1000 işittin ama:1::1::1:senın ıyılıgın için soyluyorum

biliyorum canım bnm bin işitecem ki bn aklımı başıma toplıyim zaten...neden böyle yaptım bilmiyorum yaaa...bunalıyorum bazen sıkılıyorum...
sanki hiç olmıcak gibi geliyo egzerszlerde ilerleyemiyomuşum gibi geliyo gerçi çok da denemiyorum ki..gidip yapıcam şimdi hem de aparat hazırlayıp öyle yapacam :((

biliyorum canım bnm bin işitecem ki bn aklımı başıma toplıyim zaten...neden böyle yaptım bilmiyorum yaaa...bunalıyorum bazen sıkılıyorum...
sanki hiç olmıcak gibi geliyo egzerszlerde ilerleyemiyomuşum gibi geliyo gerçi çok da denemiyorum ki..gidip yapıcam şimdi hem de aparat hazırlayıp öyle yapacam :((

neden ılerleyemesın ?bız nasıl yaptık egzersızlerımızı nasıl yendık dusunsene?

suanda hangı aparattasın?

gulsun yuzun ısteksız yaparsan zaten ılerleyemezsın!

olumlu dusun yapmak zorunda oldugun ıcın degıl dedım ya huzurun mutlulugn ıcın yapmalısın...guzel habrlerını beklıyorum..

Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degil :9::17: Esle durum ne alemde raporu :1:
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi

Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..

Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun ins :54::54: Sonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii

canım benim ya.
inşallah :16::16::16::16:
cidden bal damlıyor ağzından

kızlar ya bu şarkıyı o kadar çok dinledim ki eşim ilgisizken, klipteki adam da aynı ben, eşime oraya buraya gidelim, şunu yapalım derdim gelmezdi, yapmak istemezdi, gelse de klipteki manken gibi... konuşmaya çalışırdım, muhabbet açmaya çalışırdım... kısa cevaplar verirdi... of of :5:

Söyle (Seksendört) - YouTube

kızlar ya bu şarkıyı o kadar çok dinledim ki eşim ilgisizken, klipteki adam da aynı ben, eşime oraya buraya gidelim, şunu yapalım derdim gelmezdi, yapmak istemezdi, gelse de klipteki manken gibi... konuşmaya çalışırdım, muhabbet açmaya çalışırdım... kısa cevaplar verirdi... of of :5:

Söyle (Seksendört) - YouTube

klibi ilk defa baştan sona izledim güzelmiş.hala böyle mi yoksa geçmişe sünger mi çektik diyorsun!!

klibi ilk defa baştan sona izledim güzelmiş.hala böyle mi yoksa geçmişe sünger mi çektik diyorsun!!
şimdi iyi sayılırız :nazar::nazar::nazar:, inşallah daha da iyi olur, Allah herkesin yuvasına mutluluk huzur versin :16:. Benim eşim hiç nedenini söylemezdi, bizim bir problemimiz yok derdi, belki kendi de farkında değildi, bilmiyorum.

yarencim gayet iyi gidiyordun. neden böyle oldu? reglin mi yakın? ben hep o zamanlar kendimi bırakıp egzersizden kaçardım ama olunca da bitse de egzersiz yapsam derdim. eğer böyle bir durum yoksa, toparlan, moralini düzelt ve istekle egzersize sarıl. takıldığın yerde sor, herkes yardım eder. egzersiz yapmasan de gelip buraya yapmadım yaz, kendini disipline et. raporunu bekliyorum, hadi bakalım. :31::31::31::31:

Back
X