Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar,ne güzel hepimiz hergün biraz daha geliştiriyoruz kendimizi..ben bugün izin verdim kendime:))))))) çok tahriş etmişiz.tabi eşimede izin verdim:)))))) son günlerde nerde görsem yakalıyorum:)))) bir video var mutlaka izlemişsinzdir,ordaki gibi (bak git oluum diyip duruyor) sonuç tokatı ben yiyorum ama vajiden (( yakındır ben tokatı vuracam vajiye ))))

selam kızlar,ne güzel hepimiz hergün biraz daha geliştiriyoruz kendimizi..ben bugün izin verdim kendime:))))))) çok tahriş etmişiz.tabi eşimede izin verdim:)))))) son günlerde nerde görsem yakalıyorum:)))) bir video var mutlaka izlemişsinzdir,ordaki gibi (bak git oluum diyip duruyor) sonuç tokatı ben yiyorum ama vajiden (( yakındır ben tokatı vuracam vajiye ))))
hadi bakalım :), vur tokadıda gönder :))))) :57: :41:

şenay_mehmet ...canım tebrik ediyorum kurtuldun bu illetten..darısı başımıza..

yanlız ben hiç deneme yapmıyorum artık bugün kaç kez buraya giresim geldi ama egzersiz yapmadığım için girmek de istemedim bi yılgınlık bıkkınlık geldi nedense poffff :(((

aynı durumdayım,aslında çok cesaretliydim,ilerleyebilmiştim de...hafta sonu şehir dışındaydım deneme ve egzersiz yapamadım,ama moral bozmak yok ,bugün itibariyle kaldığımız yerden devam..tembellik yok:)

arkadaşlar ben doktor tedavisiyle yenenlerdenim bu site çok güzel çok denedim burda yazan herşeyi ama olmadı birinin beni yönlendirmesi gerekiyordu artık 5 sene olmuştu çaresizdim doktora gittim ve burda yazılanlardan farklı birşey olmadı buna inanın egzersizlere tamamen kendinizi verirseniz sonuç oluyor kesinlikle birde rahat olursanız tabıkıde bu sitedende bahsettim doktoruma burdakı herkezi tebrik etti birbirimize destek olduğumuz için bende egzersız yaptım doktor kontrolunde parmak bana çok itici geliyordu yapamıyordum orda faus denilen bir aletle yaptım aşama aşama alet buyudu ve bende kendıme ınanamadım giriş kısmında kendınızı rahat bırakırsanız o kadar rahat giriyorki anlatamam oraya gittiğimde yalnız bir tek bende olduğunu sanıyordum ama ordaki insanları görünce bu sorun çoğu insanda var sadece beyınde bıtıyor herkesin allah yardımcısı olsun inşallah kurtulursunuz son olarakta doktorumun bir sözü var DİĞER KADINLARDAN FARKIMIZ YOK bunu unutmayın iyi geceler .............

arkadaşlar ben doktor tedavisiyle yenenlerdenim bu site çok güzel çok denedim burda yazan herşeyi ama olmadı birinin beni yönlendirmesi gerekiyordu artık 5 sene olmuştu çaresizdim doktora gittim ve burda yazılanlardan farklı birşey olmadı buna inanın egzersizlere tamamen kendinizi verirseniz sonuç oluyor kesinlikle birde rahat olursanız tabıkıde bu sitedende bahsettim doktoruma burdakı herkezi tebrik etti birbirimize destek olduğumuz için bende egzersız yaptım doktor kontrolunde parmak bana çok itici geliyordu yapamıyordum orda faus denilen bir aletle yaptım aşama aşama alet buyudu ve bende kendıme ınanamadım giriş kısmında kendınızı rahat bırakırsanız o kadar rahat giriyorki anlatamam oraya gittiğimde yalnız bir tek bende olduğunu sanıyordum ama ordaki insanları görünce bu sorun çoğu insanda var sadece beyınde bıtıyor herkesin allah yardımcısı olsun inşallah kurtulursunuz son olarakta doktorumun bir sözü var DİĞER KADINLARDAN FARKIMIZ YOK bunu unutmayın iyi geceler .............

bu foruma olumlu bakan doktorları çok seviyorum bence onlar bu işi gönülden yapanlar.. diğerleri sadece işin parasında... çok sevindim senin adına çünkü bu derdi sadece çeken bilir.. ben de hem doktor hem burdaki arkadaşlarım sayesinde ilerleyip yendim.. burdaki arkadaşlarım moral verdi doktorum da ödevleri verip kontrol etti ve bitti çok şükür.. amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olur da bu derdi çeken kalmaz...

kızlar bugün kayganlaştıcı kullanmadan denedik ve çok rahat oldu.. yenenler için söylüyorum eğer kuruluk probleminiz yoksa bırakmaya çalışın kayganlaştırıcıdan bir farkı yokmuş gerçekten..

alıştım canım hala teknik takılıyoruz filan ama olsun alıştım korkum kalmadı kan da gelmiyo artık çok şükür kasmıyorum kendimi.. ilk başta azcık oluyo ama olsun o da geçer.. bu ara bilmiyorum korunsam mı korunmasam mı bebiş de düşünmeye başlasam mı karmaşık bi haldeym şimdiye kadar yani haptan sonra hiç korunmadık ve sanırım yumurtlama dönemim bu aralar.. hayırlısı diyorum canım...

Sükür cnm.. Peki denemelerden önce egzersiz yapiyomusun.. Ben hala gerek duyuyorum egzersize.. Nezaman egzersizsiz yapacam bilmiyorum.. bidahakine denemek istiyorum ama.. aparati alirken zorlaniyorum.. önce 8 cm basliyorum sonra 10 buçk.. yani direk denesem zorlancam gibi hissediyorum..

Canim hayirlisi olsun alistim diyosan rahat hissediyosan kendini, bebek içinde hazir hissediyosan Rabbim bekletmeden nasip eder ins.. :16:

merhaba kızlar bu egzersiz aparatlarını nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz lütfen. boyutları nasıl ve ne ile yapılacak?

Merhaba.. :79:

çesit çesir aparatlarimiz var.. ben sana bikaç tarif vereyim.. Hangisi aklina yatarsa onu hazirlarsin :97:

Mum; Bakkal mumu diyorlar herh.. Peçeteyle kalinlastiriliyor.. Streçle sariliyor.. üzerine prez..tf geçirerek çalisiliyor canim.. Ha birde basini fazla sarmiyorlarki giris kismi biraz daha küçük kalsin diye..

Pamuk; Prez. yada steril eldivene pamugu islatip dolduruyosun ve p..s sekli veriyosun.. inceden kalina..

Kimisi baslangiçta.. Kulaç çöpünü streçleyip prez. geçirip çalisti.. kimi rimelini streçleyip çalisti.. kimi göz kalemini :9:
Kimi dilatörle çalisti..
Seçenek senin :16::9:

Son düzenleme:
kızlar bugün kayganlaştıcı kullanmadan denedik ve çok rahat oldu.. yenenler için söylüyorum eğer kuruluk probleminiz yoksa bırakmaya çalışın kayganlaştırıcıdan bir farkı yokmuş gerçekten..

Kiz kayganlastirici olmadan nsl yptn:) bnm regl bgn bitti bizde deneme yaptik basta az jel surdm yavas yavas birakaim die ama acaip yanma oldu dayanamadim jel surdum bol bide rahat olamadim ya nie bole olduki :( regl araya girdi diyemi acaba :( reglden once yaptigimiz cok rahatti ve gzldi benim icin off..

boyutları nasıl acaba? sadece mumla mı yapılıyor? peçete kaymaz mı acaba? ben iki parmak yaptım ama bunu sürekli hale getirmek için aparat lazım parmakla yapınca içim bi tuhaf oluyor yapamıyorum. hemdee gerçekçi olsun istiyorum. bilen var mı malzeme ve boyut lütfen yardımmmmm

Boyutlar aslinda sana kalmis bisey kendini nasil rahat hissedeceksen.. Max 10 cm kadar hazirla kendine.. 3 - 5 - 7 - 9 - 10buçuk.. bu sekilde olabilir yada cm cm ilerleyebilirsin.. iki parmak yapmissin.. iki parmaginla makas hareketini yapmayi deneyebilirsin eger parmakla devam edersen..
Peçetenin kayacagini düsünmüyorum ben dilatörle çalistim tecrübem yok ama sonuçta streçliyosun.. sanmiyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese

Bugünkü raporumu da vereyim dedim . Bu gün 2 parmakla en rahat ve uzun egzersizimi yaptım birçok kez gitgel bile yaptım:8: Yarın 3 parmak denicem inş. olur .Şimdilik böyle ve kendimi çok mutlu hissediyorum bide kurtulsam bu vajiden heralde kanatlanıcam :1: Bu foruma katılmak için niye bu kadar bekledim ki acaba ???

:46::46: Zafere az kaldi :32:
Seninde halayini çekecez Allahin izniyle en yakin zamanda.. Hele bi yen, kanatlanmak ne kelime :16:
Böyle devam.. Sakin ara verme. :54:

Canim nslsn npiosun esinle duzelmissinizdr insallah canim . Deneme yaptinmi hic canim? Ben denemeden once egzersiz yapmiom artik egzersiz itici gelio nedense p..s daha kolay diye :1::1: rahat ol canim yaparsin sende insallah sorunsuz bi sekilde :)

Sükür cnm.. Peki denemelerden önce egzersiz yapiyomusun.. Ben hala gerek duyuyorum egzersize.. Nezaman egzersizsiz yapacam bilmiyorum.. bidahakine denemek istiyorum ama.. aparati alirken zorlaniyorum.. önce 8 cm basliyorum sonra 10 buçk.. yani direk denesem zorlancam gibi hissediyorum..

Canim hayirlisi olsun alistim diyosan rahat hissediyosan kendini, bebek içinde hazir hissediyosan Rabbim bekletmeden nasip eder ins.. :16:

canım egzersiz ilk 2 denemede yapmıştım sonrakilerde hiç yapmadım 3.,4. biraz zorlandım 5.,6.,7. çok rahat geçti... alışıyorum sanırım.. bana da ilk yaptığımda öyle geliyordu sanki egzersiz yapmazsam yapamam gibi ama yapabiliyosun sadece kasıyosun biraz ben kasıldığım yerde bekledim gıdım gıdım ilerledim ıkındım filan o şekilde oldu sonra da izin verdim gitgele(aslında bir nevi başlangıçta egzersiz yapmak gibi düşün ama p..s başı ile yapıyosun sonra ilerliyosun).. son denemelerde buna bilegerek kalmadı.. korkma canım egzersizsiz de dene.. bebiş de bakalım hayırlısı olsun.. eşim istemiyo ya bugün korunalım dedi korunduk... ama öncekiler korunmadan oldu hayırlısı..

Kiz kayganlastirici olmadan nsl yptn:) bnm regl bgn bitti bizde deneme yaptik basta az jel surdm yavas yavas birakaim die ama acaip yanma oldu dayanamadim jel surdum bol bide rahat olamadim ya nie bole olduki :( regl araya girdi diyemi acaba :( reglden once yaptigimiz cok rahatti ve gzldi benim icin off..

canım tam olarak ıslanmamış olabilirsin öyle olunca zaten kayganlaştırcı kullanmak daha mantıklı.. ama ne zaman tam ıslandığını hissedersen dene mutlaka yanma filan olmuyor aynı kayganlaştırıcı gibi...ben tam olarak ıslnmadığım zaman denemiştim olmamıştı kayganlaştırıcı kullanmıştım o zaman.. bugün denedim oldu... ıslaklıkla alakalı bence.. arayla alakalı olsa kayganlaştırıcı ile de yanma olurdu.. anladığım kadarıyla onla olmamış.. takma kafanı geçen ay ilişkiye alıştın bu ay da jelsiz denemelere alışırsın inşallah..

Canim nslsn npiosun esinle duzelmissinizdr insallah canim . Deneme yaptinmi hic canim? Ben denemeden once egzersiz yapmiom artik egzersiz itici gelio nedense p..s daha kolay diye :1::1: rahat ol canim yaparsin sende insallah sorunsuz bi sekilde :)

Canim iyi degilim ya.. Bugün kasigimda inanilmaz bi agri vardi 3 saat sürdü oturdugum yerde kilitlendim kaldim.. Hayir deneme yapmadim hiç.. Esimle yeni yeni düzeliyo gibi..
Ya cesaret edemiyorum egzersizsiz :( Egzersiz yapmadan denersem ve olmazsa yine kasarim diye düsünüyorum sonrasinda.. Negüzel sen birakmissin egzersizi uffff dellencem bide su kayganlastiriciyi birakabilsek.. bol bol kullaniyorum kalmadi gidip almam lazim :9:
Sen nasilsin cnm alistinmi peki iliskiye.. Reglinden sonra olmamis canim o gün olmadiysa bidahakine olur bak kendin söylemissin ondan öncekiler çok rahat oldu benim için diye

canım egzersiz ilk 2 denemede yapmıştım sonrakilerde hiç yapmadım 3.,4. biraz zorlandım 5.,6.,7. çok rahat geçti... alışıyorum sanırım.. bana da ilk yaptığımda öyle geliyordu sanki egzersiz yapmazsam yapamam gibi ama yapabiliyosun sadece kasıyosun biraz ben kasıldığım yerde bekledim gıdım gıdım ilerledim ıkındım filan o şekilde oldu sonra da izin verdim gitgele(aslında bir nevi başlangıçta egzersiz yapmak gibi düşün ama p..s başı ile yapıyosun sonra ilerliyosun).. son denemelerde buna bilegerek kalmadı.. korkma canım egzersizsiz de dene.. bebiş de bakalım hayırlısı olsun.. eşim istemiyo ya bugün korunalım dedi korunduk... ama öncekiler korunmadan oldu hayırlısı..

Hayirlisi olsun canim.. Negüzel ya 2 denemeden sonra biraktin hea :53: Bakiyim bende yarin belki denerim egzersizsiz.. gerçi kasigim çok agriyo bikç gündür.. bi doktora görünmem lazim artik ya denesemmi bilmiyorum

Canim iyi degilim ya.. Bugün kasigimda inanilmaz bi agri vardi 3 saat sürdü oturdugum yerde kilitlendim kaldim.. Hayir deneme yapmadim hiç.. Esimle yeni yeni düzeliyo gibi..
Ya cesaret edemiyorum egzersizsiz :( Egzersiz yapmadan denersem ve olmazsa yine kasarim diye düsünüyorum sonrasinda.. Negüzel sen birakmissin egzersizi uffff dellencem bide su kayganlastiriciyi birakabilsek.. bol bol kullaniyorum kalmadi gidip almam lazim :9:
Sen nasilsin cnm alistinmi peki iliskiye.. Reglinden sonra olmamis canim o gün olmadiysa bidahakine olur bak kendin söylemissin ondan öncekiler çok rahat oldu benim için diye

Gecmis olsun canim.. İnsallah esinle en kisa zmnda duzelirsiniz ve deneme yaparsiniz.. Canim egzersizde cok kolay grrcekten.. İkin sonra kendini skp birak hemen girio p..s. Reglm bgn bitti aksamda deneme yaptik canim oldu cok sukur nedense brz yanma hissettim ama bidakine olmaz insallah.. Aynen jelsi olsun istiorum artik hayirlisi onda aliscaz insallah canim..

Gecmis olsun canim.. İnsallah esinle en kisa zmnda duzelirsiniz ve deneme yaparsiniz.. Canim egzersizde cok kolay grrcekten.. İkin sonra kendini skp birak hemen girio p..s. Reglm bgn bitti aksamda deneme yaptik canim oldu cok sukur nedense brz yanma hissettim ama bidakine olmaz insallah.. Aynen jelsi olsun istiorum artik hayirlisi onda aliscaz insallah canim..

Amin çok sagol.. Ya canim bana ikinmak yaramadi.. ikinmadan yaptim hem egzersizimi hem denemelerimi ikininca aciyodu.. sanki daha çok kasiyomusum gibi..
çok sükür canim kayganlastiriciyi az kullandigin için olabilirmi acaba? Ins en kisa zamanda alisirz ve en dogal haliyle yasariz canim..

Back
X