- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.101
tamamdır cnmutandırmak aslaaaa tam yol devam ediceem veee basarıcamm
![]()
egzersize ne zaman basladın canım benim anlat biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır cnmutandırmak aslaaaa tam yol devam ediceem veee basarıcamm
![]()
ayyyyyyyyyyyyyyy gül sevdam ayyyy cok mutluyum bugunncok saol cok tesekkur ederım hersey ıcın basarıcam hıssedırum dun gece ıcıme gırdıgnı hıssettım tamamen
![]()
boyutları nasıl acaba? sadece mumla mı yapılıyor? peçete kaymaz mı acaba? ben iki parmak yaptım ama bunu sürekli hale getirmek için aparat lazım parmakla yapınca içim bi tuhaf oluyor yapamıyorum. hemdee gerçekçi olsun istiyorum. bilen var mı malzeme ve boyut lütfen yardımmmmm
İyi akşamlar herkese
Bugünkü raporumu da vereyim dedim . Bu gün 2 parmakla en rahat ve uzun egzersizimi yaptım birçok kez gitgel bile yaptımYarın 3 parmak denicem inş. olur .Şimdilik böyle ve kendimi çok mutlu hissediyorum bide kurtulsam bu vajiden heralde kanatlanıcam
Bu foruma katılmak için niye bu kadar bekledim ki acaba ???
şenay_mehmet ...canım tebrik ediyorum kurtuldun bu illetten..darısı başımıza..
yanlız ben hiç deneme yapmıyorum artık bugün kaç kez buraya giresim geldi ama egzersiz yapmadığım için girmek de istemedim bi yılgınlık bıkkınlık geldi nedense poffff((
cok sevindim canim.. ins Rabbim gonlune gore verir.. Mutlulugn daim olsn
Nasil ama.. acimadi demi.. hadi bakalm bundan sonrasi jet hiziyla gelir umarim.. istedigin kadar abartabilirsin ben serce parmagimi ilk aldigimda kendimi odullendirdim cocuklar gibi gule oynaya gezdim.. ara vermeden devam egzersize![]()
ben ıste 4 gun oldu baslayalı cnm doktor eldıvenlerı varya onlardan aparat yaptım serce parmak sonra buyuk parmaklardan ıste bol jelleyerek snra zorlandım braz pamugu cogalltm yumusaktı braz daha bastım ıcıne yarıya kadar almıs gbıydım ama bu benı tatmın etmıodu tam hıssetmıodum elvanın basarı hıkayesınde okumustum kendıme bde ayna edındım güzelınden hemen aynayı koydum karsıma veeee gördümm hisettım baktım allhım hepsı ıcındeydı nefes alıpvermek coooooooooook ısıme yaradı ıkınmak oda aynı zamanda cok onemlı ıste bole cnmmmbasarı hıkayesı yazdım sankıııı
![]()
hiç olmayacakmış fikrini bir kere kafamızdan atalım. en büyük düşmanımız o. her zaman olacak diyeceğiz, bu sefer olmadı mı sonraki sefer, o da olmadı sonraki sonraki sonraki... illa ki bir gün olacak. moralini bozma, hepimiz bunları yaşadık. pozisyonu kendin ayarla kızların dediği gibi. kimi altta rahat kimi üstte kimi yanda kimi yerde kimi göktekafanı resetle, temizle, şöyle derin derin nefesler al kafanı camdan çıkarıp. sonra her şeye yeniden başla. sanırım sadece eşinle deniyorsun, istersen bir de egzersiz dene. gözüne kestirdiğin bir şeyle aparat yap, onu uzun süreler içinde beklet, çok faydasını göreceksin.
takıldığın yerde sorularını sor, herkes yardımcı olacaktır.
![]()
neden ılerleyemesın ?bız nasıl yaptık egzersızlerımızı nasıl yendık dusunsene?
suanda hangı aparattasın?
gulsun yuzun ısteksız yaparsan zaten ılerleyemezsın!
olumlu dusun yapmak zorunda oldugun ıcın degıl dedım ya huzurun mutlulugn ıcın yapmalısın...guzel habrlerını beklıyorum..
tatlım bi yerde kalma,takılma,itsen de gitmeme hissi,tuvaletin gelmiş hissinin olması gayet normal.benim egzersizler sırasında elim ayağım buz keserdi,titreme gelirdi.hatta aparatı ittiğimde baya gitti zannederdim sonra aynayla baktığımda sadece ucunun girdiğini görürdüm.ama kendime cinselliğin normal bi şey olduğunu,milyonlarca insanın yaptığını hatta zevk aldığını defalarca tekrarlardım.sonuçta cinsellik erkeğe özel bir şey değil.
saatlerce bekler kalırdım egzersiz yaparken.belki söylemek çok kolay diyeceksin ama bu evrelerden ben de geçtim.ben doktorla yendim ama bu sitedeki dayanışma bi başka.ve ben de diğer başaran arkadaşlar gibi başaracağına inanıyorum...bi düşünsene kaç sayfa açılmış ve öncekiler bi şekilde bunu yenmiş..sen de yeneceksin ve bu üzüntülerinin boş yere olduğunu göreceksin...
yarencim gayet iyi gidiyordun. neden böyle oldu? reglin mi yakın? ben hep o zamanlar kendimi bırakıp egzersizden kaçardım ama olunca da bitse de egzersiz yapsam derdim. eğer böyle bir durum yoksa, toparlan, moralini düzelt ve istekle egzersize sarıl. takıldığın yerde sor, herkes yardım eder. egzersiz yapmasan de gelip buraya yapmadım yaz, kendini disipline et. raporunu bekliyorum, hadi bakalım.![]()
canım ben sana bişey söliyimmi ben bırak çubuk sokmayı korkumdan bakamıyordum bile sanki orada öcü var gibi :)))) ama inan şimdi okadar rahatım ki yani sana diyeceğim işin %50 sini halletmişsin 2 haftaya kalmaz gelin olursun sen. haydi bekliyoruzzzz
canım dün akşam yazım yapmadığımı azarı yiyiynce gittim hemen yaptım tekrar :)
neyse dün gece eşimle denedik yine 5 cm oluyo artık onu geçemedik hala ama..bi ara onu da geçtik bi iki snyeliğine eşim oluyo dur deyince panikledim çekildim hemen neden öyle yaptım bilmiyorum çok az bi yanma vardı halbuki panikledim işde böyle yani bugünki raporum..
şenay_mehmet ...canım tebrik ediyorum kurtuldun bu illetten..darısı başımıza..
yanlız ben hiç deneme yapmıyorum artık bugün kaç kez buraya giresim geldi ama egzersiz yapmadığım için girmek de istemedim bi yılgınlık bıkkınlık geldi nedense poffff((
zoru geçmişsin aslında, ondan sonrası boşluk. emel diyo ya şarkıda "koskocaman bi boşluk", onun gibi. bugün de paniklemeden orda bekle, nefes alıp ver, eşin yavaş yavaş itsin. oldu bitti, inan bu kadar.![]()
okadar çok istiyorum ki bir yenebilsemmm...aparat konusu işte beni daha bi tedirgin ediyor nedense asla değdiremiyorum bile eşli denemelrimle yapabiliyorum aslında okuyorum aparatlı daha kolay yenerim ama bi türlü olmuyor.ağlama krizi geliyor aparatla bişi yapınca:)ama yenicem inş
peki..orayı tam olarak geçmek için ne kadar olması gerekiyo ya bir de tam orayı geçerken yanma oldu mu sizde ???
peki..orayı tam olarak geçmek için ne kadar olması gerekiyo ya bir de tam orayı geçerken yanma oldu mu sizde ???
ne kadar kalacağı sana bağlı. ne zaman kasılman geçer, rahatlarsan o zaman iteceksiniz. çünkü biliyorsun kasılınca yol kapanıyor, gevşeyince açılıyor. gevşemek için bekliyorsun, o yüzden süre sana bağlı. çok bekletmemek iyidir, çünkü eşinin sertliği gidebilir.
orayı geçerken yanma herkeste oluyor. orayı ne kadar çabuk geçersen yanma o kadar çabuk kayboluyor, dayanılmaz bir şey değil. azcık bekle, kas bırak, nefes al ver, nefes verirken bir de ıkın, eşinin itmesinden korkmuyorsan tam ıkınırken bir anda itse inan sonuna kadar girer. çünkü ondan sonrası boşluk, his yok, yanma yok. acı yok sızı yok. bunları hep bizim beynimiz uyduruyor. ordaki azıcık yanma sanıyoruz ki artacak, halbuki tam tersi, sonuna kadar gidince yanma geçiyor ve azalıyortam giriş olduğunda da doluluk hissedebilirsin, aparattan alışık olsan bilirsin o duyguyu aslında. o anda da bekleyin alışana kadar, ilk gün gelgit olmayabilir, alışık değiliz çünkü. yanmayı azaltmak için bir de bol bol jel kullanın, çok faydası var. ben hep kendime sürdüm eşim istemedi. ama yendiğimiz gün ona da sürdüm, aa ne kolaymış diyo. e heralde, bi kabul etmedin gitmedi dedim. huylu işte
şimdilerde sadece kendime sürüyom.
yanma normal baslarda. yani evet oldu. ve bekletince gecti. benim o kismi gecip boslugu hissetmem ilk 6.5 cm uzunluktaki dilatörle oldu. yani 6 cm kafi olmali diye düsünüyorum. 8.5 cm de uzay boslugu hissiyati tamdi. 12.5 cm de bu böyleydi. 15 cm ye kadar ciktim ben. yani bommm bosss.