- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.141
Kizlar ya masallah once vajiyi yendik simdi herkes birer birer hamile kaliyor ne kdr guzel bisey yaaa darisi bana ve isteyen herkese insallah canlarimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamileyim:)
Canım ben de sayıyıorum kaç kere yaptığımı :) Ben de diyordum ki 10'u geçsin de artık saymayı bırakayım. Ay en kısa zamanda iyice alışsak. Ben artık yapabiliyorum diyorum ama kasılmalarım da yok değil...
Super bir haber bu tebrikler canim rabbim sagliklica kucagina aldirsin insallah.. Canim ya hic belirti oldu mu ilk haftalar.. Bikac kez korunmadan oldu bizim de acaba beelirti oluyo mu merak ettim
Kizlar ya masallah once vajiyi yendik simdi herkes birer birer hamile kaliyor ne kdr guzel bisey yaaa darisi bana ve isteyen herkese insallah canlarimm
CAnim tebrk ederim sagsalim kucagina alirain insallah darisi hepimizin basina insallah :)
AMİN canım.çok teşekkür ederim
kızlar hamileyim:)
amiiinnnn :))))))) , jelle mi kaldın?canım mart ayında yenmiştim.bebek hemen istediğimiz için korunma durumu olmadı.ALLAH nasip etti hemen çok şükür.RABBİM TÜM isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH
sen bekliceksin birazcık :)))1-2 ay kadar jelsiz yapmaya çalış,ben jelsiz yapıyorum,hatta bundan sonra ilk denemede jel kullanma ,ama eşine epey iş düşüyorrr:))uzzuuuun uzun
Ee canim regln kac gun gecikti peki? 5haftalikmi hamilesin ?
kizlar ya masallah once vajiyi yendik simdi herkes birer birer hamile kaliyor ne kdr guzel bisey yaaa darisi bana ve isteyen herkese insallah canlarimm
tebrikler canım allah sağlıklı hayırlı bi evlat yada evlatlar :) ve kolay ve sağlıklı bi doğum nasip etsin darısı isteyen herkesin ve şu anda buraya yorum yazanın başına![]()
Coook sevindim canimm...allah anali babali buyutmeyi nasip etsin...darisi basimiza....
amiiinnnn :))))))) , jelle mi kaldın?
Canim reglin ne kdr gecikmisti die sormustim bide 5haftalikmi hamilesin?:)
evet canım jel kullanıyordum