- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.561
tamam cnm inslh yaparim hemen yazcam sana... yazik bayram etsinler onlarda artikk
![]()
Kiz anlatsana nasl durman gerekiyo o pozisyonda

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm inslh yaparim hemen yazcam sana... yazik bayram etsinler onlarda artikk
![]()
tmm canimmneyse ben cikiyorum iyi geceler kizlarrrr
![]()
Hadi ya.. tam olarak pozisyonun ismi domalmami?? Peki tam olarak nasil oluyo durus sekli vs.. bilen varsa yazabilirmi
tmm canimmneyse ben cikiyorum iyi geceler kizlarrrr
![]()
canim acikca solim kopek durusu da deniliyo![]()
Napiyosun cnm.. sesin çikmiyo hiç.. Egzersizlerin ne alemde![]()
sessiz sessiz ilerliyorum,egzersizlere devam ediyorum,bende sana yazacaktım,hani yazmışsın ya altta olunca biraz kalıyor diye tam ordayım ama bi türlü inanamıyorum,yarın inşallah biticek bu iş:) öyle işte,inanıcam yani tamamen
ay koptum resmen çok açik ve net bi anlatim olmus tskrler
![]()
ne yapim bebem ya yoksa sekli anlatsam zor anlasilirdi belki
![]()
onemli deil cnm
Yirim senii tm cnm tisekkür ettimmmm
![]()
iyi geceler canimmmmmmmmmcikmam lazim yarin gorusmek uzere insallh
![]()
Yirim senii tm cnm tisekkür ettimmmm
![]()
biz önceleri ben altta eşim üstte deniyorduk sonra eşimin aklına birden o pozisyon geldi bi gece ve denedik oldu... ondan sonra da hep o pozisyondayız. bayağı zevk alıyo ki sürekli o pozisyonu istiyo. ben de diğer pozisyonlara nazaran daha seviyorum o pozisyonu... ismini sevmedim ama
![]()
domalma diyelim biz yine.. kolay oluyomuki??
Kod:
kolay oluyo bence altta olmaktan daha kolay...
insanlari anlamak o kadar zorki gercekten...hepimizin yasadiklari ayni arkadaslar gercekten anneme soruyorlarmis ne zaman yapcak bebis cocugu olmuyormu en son sinirlendim ve anne dedim soyle olmuyormus de dedim cocugu anneme nerdeyse agzima geldi solemedim anneeeeeeee ben vajinismustumdemeyi cok isterdim cunku esim ve sizler biliyordunuz sadece bu yuku tasimak okadar zorki allahim kimseye yasatmasin benim ilk ewlendigimde olmadiginda yakin akrabamiz esima gerekirse tecavuz et demisti ve daha neler neler ..ve kaynanam beynimin etini yiyor ne zaman gorse hamilemisin diyor adetim ayin sonlarina dogru olur benim biliyor kendileri senin cocugun zor olur diyor bana hayatta insanlari kirmamaya ozen gosteririm ama benim gosterdigim ozeni kimse bana gostermiyo malesef
kilo almis insana bile kilo almissin diyemem ben narin ruhluyum ve karsimdakinide oyle dusunurum...Allahim en yakin zamanda sizleri kurtarir bu dertten insallah canlarim
kalmak isteyenlere de allahim en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder..........
insanlari anlamak o kadar zorki gercekten...hepimizin yasadiklari ayni arkadaslar gercekten anneme soruyorlarmis ne zaman yapcak bebis cocugu olmuyormu en son sinirlendim ve anne dedim soyle olmuyormus de dedim cocugu anneme nerdeyse agzima geldi solemedim anneeeeeeee ben vajinismustumdemeyi cok isterdim cunku esim ve sizler biliyordunuz sadece bu yuku tasimak okadar zorki allahim kimseye yasatmasin benim ilk ewlendigimde olmadiginda yakin akrabamiz esima gerekirse tecavuz et demisti ve daha neler neler ..ve kaynanam beynimin etini yiyor ne zaman gorse hamilemisin diyor adetim ayin sonlarina dogru olur benim biliyor kendileri senin cocugun zor olur diyor bana hayatta insanlari kirmamaya ozen gosteririm ama benim gosterdigim ozeni kimse bana gostermiyo malesef
kilo almis insana bile kilo almissin diyemem ben narin ruhluyum ve karsimdakinide oyle dusunurum...Allahim en yakin zamanda sizleri kurtarir bu dertten insallah canlarim
kalmak isteyenlere de allahim en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder..........
Arkadaşım bu anlattıkların o kadar tanıdık ki.Söylediğin herşeyi aynen yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum.Bebek konusunda sürekli laf sokuyo kayınvalidem.Dediğin gibi insanları kırmak en son yapacağım iş ama o kadar doldum ki birgün palıcam kötü olcak biliyorum.Halimizden ancak biz anlarız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff![]()